fredag 18 oktober 2019

I nästa val har svenskarna en chans att visa vilket samhälle de vill ha!

Svenskarna måste integreras i det nya mångkulturella samhället, anser våra politiker, MSM och SVT, när de talar om integration. De anser att svenskarna måste acceptera, kulturella uttryck, alla olikheter och undertrycka sina egna instinkter och känsla för landet, det svenska folket och den svenska historien.

Tjatet om det mångkulturella samhället, började för mer än 20 år sedan. Mona Sahlin, är kanske den främste representanten för detta tjat och hon symboliserar mer än väl den politik som både var/är, naiv, aningslös och självgod.

Mona Sahlin i P1-morgon i Sveriges Radio P1 den 17 maj 2001: ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.”

SvD skrev i en artikel från 2002: ”Sverige är redan ett mångkulturellt land. Inte bara invandrare bör integreras. Även infödda svenskar måste förstå mångfaldens betydelse. Full integration nås i förståelse och när sociala och ekonomiska klyftor utjämnas. Invandringen till Sverige har gett oss en etnisk, religiös, social och kulturell mångfald. Men samhällets förmåga att ta vara på och förvalta denna mångfald är dålig. Den svenska integrationspolitiken är bristfällig och fattig på insikter, vilket blir uppenbart när till exempel idén om "körkort" för invandrare diskuterats på allvar. I vinter, när integrationsfrågorna blivit mer aktuella än någonsin, väcks hoppet om att vi äntligen ska förmå att konstruktivt och målmedvetet ta till vara och förvalta de resurser som mångfalden erbjuder oss. Men då krävs också att debatten nyanseras.”

Idag när det har gått över 20 år, står vi fortfarande stilla, stampar och stångas med samma fråga som aldrig kommer att lösas.
 
I en artikel i Expressen skriver Manuel Cortez Azero och Hedda Berkesand, språkrör för Grön Ungdom i Stockholmsregionen: 
"Det är svenskarna som inte vill integrera sig. Grunden till integrationsproblematiken är svenskarnas nationalchauvinism. Vi är solidariska och tar in folk som ska integreras. Men själva vill vi enbart kompromissa bort ytliga delar av vår egen kultur, typ matvanor.”

Problemet är att varken svenskarna, precis som alla andra folk som kommer hit, inte vill ge upp sin identitet och sin kulturella arvslott. Svensken vägrar rätta in sig i det mångkulturella ledet, oavsett vad MSM, SVT och politikerna säger offentligt. Makten förstår inte, att när ett beslut ska tas, är det självklart att valet blir, att hålla sig, till sin egen folkgrupp och arvslott.

Trots maktens dröm om ett mångkulturellt samhälle, har det blivit alltmer uppenbart för alla (även våra politiker), att det mångkulturellt lyckorike aldrig kommer, att infinna sig. Dagen är snart här, när svenska folket kommer att resa sig som en person och ge våra politiker domen över detta experiment som totalt spårat ur. Det faktum att våra politiker fortfarande dränker oss i mångkultur, för att tvinga oss att assimileras in i mångkulturen, har det visat sig, att svenska folket är som alla andra, med starka band till varandra, vår historia och kultur som vi inte ger upp.

Hur löser vi då detta, när ingen, varken svenskar eller invandrare, vill eller kan integreras eller assimileras in i våra politikers drömsamhälle.
Det enda som kan ändra Sveriges framtid, med ett allt mer uppdelat parallellsamhälle med alla dess nackdelar, är att en ny politisk kraft tar över i Sverige som ser till att en stor återvandring sker och sätter stopp för all invandring(utom invandrare med hög kompetens).

Vill verkligen svensk
arna leva i det samhälle vi har idag eller vill de ha en förändring? Idag har vi ett samhälle som de bägge språkrören i Grön Ungdom beskriver det:
Världen är här. Globaliseringen kommer att fortsätta. Trots högernationalism, trots och på grund av klimatförändringar. Demokratin måste återerövras i den globaliserande världen; erövringsförsöken blir bara segerrika om vi lugnt och behärskat kompromissar och integrerar. Lyckas vi inte med det är de tragiska dödsskjutningarna i förorten bara en försmak av vad som kommer.”

Svenskarna har en chans att i nästa val, visa vilket samhälle de vill ha.

2 kommentarer:

  1. Nästa val är troligen sista chansen att ändra skutans riktning.
    Men tyvärr, jag tror inte på någon tillnyktring hos väljarna.
    Det är redan försent...
    Kan min åsikt just nu bero på att jag studerat Barcelonaavtalet?

    SvaraRadera