söndag 3 november 2019

Jonas Sjöstedt glömde att berätta i sitt tal igår på V stämman, att det är ganska sött att V tillåter S, att regera med nyliberaler.

Den störste politiske clownen i svensk politisk historia Jonas Sjöstedt(JS) har öppnat ”gapet” igen på vänsterns stämma och som vanligt sprider han dynga, utan minsta substans och det var inte sista gången detta skedde.

Bara för någon månad sedan var samma clown framme i partiledardebatt och ”gapade” om Åkessons rasism. Åkesson lämnade sin pulpet och skakade på huvudet. Att höra på JS är komedi. Det bästa var när han insinuerade att Löfven är naiv. Löfven försökte skola JS i, att han måste lära sig att han har fel, i något som han har rätt om. Äkta kommunist - ledaren har rätt även när han har fel. Tragikomiskt hur dessa idioter för Sverige rätt ner i soptunnan.

Jonas Sjöstedt
igår: ”förgiftat, rasistiskt samhällsklimat där hetsjakten på invandrare aldrig skulle se något slut!".
Sjöstedt, slår nu fast, att de kommer inte att fälla regeringen Löfven trots allt, då Löfven som
statsminister är den enda garanten just nu som hindrar Sverige från att få ett rasistiskt samhällsklimat. Om Löfven inte fälls, får vi ett förgiftat kaossamhälle, där sprängningar, personrån och våldtäkter ökar lavinartat.

V:s väljare ska inte klaga en sekund på att borttagandet av värnskatten betyder minskade resurser i välfärden. Det V säger, i klartext, är att de är mer än villiga, närmast upprymda över, att få vara med och betala det priset för att hålla M, KD och SD borta från makten. V anser det är väl värt, den kostnaden!
Sist men inte minst, muslimsk massinvandring bäddar för att vi kommer att få ett stort sunnimuslimskt parti inom kort. Troligtvis skulle de kunna bli största partiet i Malmö, om de bara lade manken till och fick lite ekonomiskt stöd från Saudi Arabien.

Sjöstedt har insett att ärliga kommunister börjat verka i bakgrunden för hans avgång. I frustration skruvar han upp agitationen mot miljoner
av Sveriges fascister i hans förljugna värld, för att vinna över vad han kan från invandrande sympatisörer. Opinionssiffrorna är det enda som håller honom kvar. Sjöstedt har tagit den politiska lögnen till nya nivåer i Sverige, förbi sossarnas till och med. Sjöstedt framstår som oerhörd korkad. Det var likadant i samband med JÖKen, då han kastade sig fram, för att agera dörrmatta åt Löfven och hans gäng. Inga krav, inga idéer, ingenting. En säck ved skulle göra ett bättre jobb. Visst hade han en lapp, där Löfven hade lovat honom en massa!

Vänstern har inget annat än meningslösa slagord kvar. Det var JS som dagen innan han röstade in Löfven sa, att han inte tänker rösta på S, utan att få något tillbaka. Han fick inget eftersom att alla vet att V är ett skämt. Hur skulle det vara om alla faktiskt diskuterade sakpolitik istället för, att slänga löjliga epitet på varandra? Förklara till exempel hur SD, M och KD är rasister. Förklara hur kommunisterna tänker göra Sverige säkrare, ta upp de undersökningar och studier som ni använder som stöd för er politik. Sanningen är att det finns inget bra riksdagsparti som håller en bra nivå längre, men de som kommer närmast är nog ändå KD, M och SD.

Jonas Sjöstedt sa något intressant igår i Rapport, när LO hade talat på V:s möte. Det är LO:s första tal en V:s stämma, ungefär samtidigt som SD är största parti bland LO:s medlemmar. Någon som känns otroligt desperat, när LO nu allierar sig med V.
JS: "Historia är historia för mig och det gäller alltid och det är framtiden som är viktig och gäller nu." Med andra ord lär vi aldrig med höra JS säga, att SD är ett rasistiska parti igen, för historia är historia för mig..... Återstår väl att se, om JS är en lögnare eller inte.
 
Enormt smart av Sjöstedt att offentlig basunera ut, att Löfven kan strunta i V:s åsikter, eftersom V kommer att stödja honom och SAP oavsett vad JÖKregeringen hittar på.  Om V och Sjöstedt hade något förhandlingskort innan, så är det definitivt borta nu. Kanske finns det en plan bakom att Thorwaldsson besökte V! Var det för att försäkra sig om Löfvens plats som statsminister framöver? Det var LO:s stora bedrift. Varför skulle Thorwaldsson annars besöka Vänsterpartiet.

Vänsterpartiets slogan till nästa val: "Hellre nyliberalism än rasism!"

1 kommentar:

  1. ...allt medan rasismen och kvinnoförtrycket växer p.g.a. den ökade ojämlikhet kombinerad med okontrollerad massinvandring av reaktionära klaner och extrema islamister, som nästan hela det politiska spektrumet står för och som V inte ställer sig i opposition till.

    SvaraRadera