måndag 25 november 2019

Den ”långfingrade” Eskil Erlandsson står inför ”skranket” där han skall bortförklara varför hans fingrar hamnade på fel ställe!

Rättegången mot den tidigare landsbygdsministern Eskil Erlandsson har börjat, där han har anklagats för, att ha ”tafsat” på tre kvinnor.
I början av mars skrev Expressen skriver i en artikel, att Eskil Erlandsson lämnar riksdagen med omedelbar verkan, efter att det har avslöjats, att han har ”tafsat” på kvinnor. Detta på uppmaning av partiets gruppledare Anders W Jonsson. ”Anledningen är att det framkommit uppgifter om att han uppträtt på ett sätt som inte är acceptabelt.”

Enligt uppgifter till Expressen rör det sig om tre incidenter, två av dem förra året och en under 2016. Uppgifterna har utretts av partiet i flera månader! När hela historien avslöjades, ville inte Erlandsson kommentera frågan och att han avgick från riksdagen ”av hänsyn till sin familj.”

"En av de utsatta kvinnliga M-riksdagsledamöterna berättade för Expressen att Eskil Erlandsson tafsade på henne redan 2016, i samband med ett politiskt evenemang som avslutades med en middag. Han lade handen på mitt lår under bordet. Jag sköt undan den direkt, men den kom tillbaka, säger kvinnan. Efter den händelsen förlorade jag all respekt för honom och varnade mina kolleger.

MSM hade känt till historien i många år och man väntade till efter valet och bildandet av ny regering, för att inte skada C eller Annie Lööf i hennes trixande och stöd till Stefan Löfven. Hur länge har detta pågått och hur länge har feministen Annie Lööf känt till detta? Anders W Jonsson och Annie Lööf verkar ha mörkat allt sedan 2016. Man undrar mycket, vad som förse går som allmänheten inte får veta?
Eskil var kanske den enda vettiga riksdagsledamoten i den märkliga sekten C som lämnade riksdagen i mars. Eskil hade ett gediget stöd av de få bönder och landsortsbefolkningen som fortfarande röstar på C. Med honom försvinner många röster från landsbygden.

C har velat bli av med Eskil länge. C försökte mygla bort honom redan före valet. Skälet kan vara, att Eskil
kanske har visat missnöje över den förda politiken och Annie Lööf i synnerhet. Det behövs det inte så mycket, för att man skall åka ut i kylan. Annie Lööf har sedan avpolleterat flera som inte danser efter hennes pipa!
Staffan Danielsson var Annies första spark
ut. Därefter Mikail Yüksel som partiet själva gjorde till islamist, trots att han inte är det, med information han själv gett till partiet för länge sedan. Den duktiga CUF-ordföranden i Västra Götaland
DanaPourkomeylian lämnade partiet och skrev på Twitter och hon lämnar partiet p.g.a. oenighet med vissa. Snyggt eller kanske fegt, att inte ange den direkta orsaken! 
 
Det är nog här någonstans sanningen ligger: Annie & Co ville peta Erlandsson, men han kryssade sig in i riksdagen, då kryssar Annie & Co ut Erlandsson ur riksdagen igen, på det här sättet eller…?
Observera att Foliehatten inte säger att det faktiskt är så, för det vet han ingenting om. Men han kan inte låta bli att fundera över möjligheten. En intressant möjlighet är, att han kanske faktiskt har tafsat på C-kvinnor också, men då har Annie Lööf svängt partipiskan och förbjudit kvinnorna att klaga!
Eskil passar helt enkelt inte in, för den egocentrerade småländskan med hybris som är en fanatisk flyktingkramare med vansinne i blicken. Lööf vill nog "Stalinrensa" C, från den "gamla stammen", så hon totalt kan ta över C, med sina anhängare på "Södermalm." C åker(gör) ungefär samma "klassresa" som den gamla arbetarrörelsen som började bra, men togs över av högavlönade tjänstemän och karriärpolitiker. De har inte ett smack med ursprunget att göra och som inte bryr sig ett dyft om sina väljare.
Det är väldigt intressant att Eskil Erlandsson anklagas för att ha tafsat på moderatkvinnor. Stämningen mellan C och M, är riktigt usel. Det här, osar politisk hämnd!
I rättegången tar Eskil upp Vikingasjukan” en hand kan av misstag kan ha kommit över till bordskamratens lår. Foliehatten ler när han läser detta, men detta kan inte funka som försvar. Även om man tycker rätten borde ha mer viktigare saker än det här att utreda. Gud han tog mig på låret - och han bad inte ens om ursäkt efter det! Ena ”donnan” är ju nära 50. En hand på låret är alltså det värsta hon varit med om?
Kan det ha skett under samförstånd och med ömsesidigt utbyte och sedan när historien avslöjades, har damerna bytt åsikt!
Eskils hävdar också, att fingrar på sitt eget lår, för och hålla igång fingrarna. Många märkliga saker kan hända under bordet i halvmörka lokaler, även under de finaste middagarna.

Allt detta handlar bara om Annie Lööfs behov, av att rensa bort nej-sägare och ersätta dessa med ja-sägare.
Annie Lööf är nu fastnitad med sossarna och den islamistiska agendan. Hon har gjort sig totalt omöjlig hos både M och KD!
När Annie blev intervjuad i Agenda så blev hon stirrig och orolig när hon fick en fråga om hur det stod till i partiet. Som vanligt började Annie svamla om allt annat än det som frågan gällde, hålla SD borta från makten bla bla bla.
En anonym Centerpartist uttalar sig på nätet: ”För mig är det uppenbart att detta är samordnar mellan Annies och de delar av C:s verkställande utskott som var mot att släppa fram Kristersson samt de M-politiker som inte vill ta stöd av SD.
Jag har länge haft bakgrund i C och god insyn i processerna så jag vet att Eskil och Annie haft en pågående fejd sedan 2012 då Eskil försökte få henne avsatt för att hon släppte fram idéprogrammet. Detta förvånar mig inte alls.
Eskil är annars en ganska kul typ som är måttfull med alkohol och gärna drar ”fräckisar”. Speciellt kåt är han då inte.
Förvånar inte heller, att C Toftby (anti-SD) används som torped i detta ärende. Hon hatar SD lika mycket som Annie och saknar helt moral. Själv har hon en mångårig otrohetsaffär med partikamraten Sten Bergheden. Båda två är gifta och har barn. Det tycker jag är bra info för deras familjer att ha, om man nu ändå ska vara öppen och ärlig med allt. ”

Intressanta fakta som har kommit fram. Foliehatten har tittat i sin spåkula och ser att opinionssiffrorna för C är dåliga och raset kommer inte att stanna vid de 6% som C har idag, utan partiet närmar sig sakta men säkert 4%. Via nätet har det framkommit att det finns en opinion mot Annie som inte alls är nöjda med den politik som Annie har fört, där man mer eller mindre är fastnitade med Löfven. På bara någon månad har debatten om invandrarnas kostnader exploderat och C får nu också ta del av den kritik som förs mot JÖKregeringen. Foliehatten spår att Annie Lööf avsätts under sin mammaledighet, när siffrorna hamnar precis över eller under 4%!

Det går ingen nöd på Eskil Erlandsson. Han äger aktier för minst 8 miljoner kronor och och plockar han ut statsrådspension på 22 224 i månaden, en ersättning han själv har ansökt om. Eskil: ”Förutsättningarna är sådana de är för sådana som jag!”
2 kommentarer:

 1. Snyggt jobbat hatten.
  En eloge för en god sammanställning över rötan bland rödskrikans partimedlemmar..
  Detaljerna har i sig kanske varit kända, men när man sammanställer allt - då blir det politisk dynamit!
  Men om det blir ändring i ledningen, vem skulle efterträda Annie "30-miljoner" Lööf? En stureplanare eller en knohultare?

  SvaraRadera
 2. En riktig feminist hade klappat till Eskil ......men i Sverige finns
  inga riktiga självsäkra feminister...i grupp däremot kan dom anfalla.

  SvaraRadera