måndag 18 november 2019

Trots förinspelad, nedklippt intervju med Stefan Löfvén i gårdagens Agenda blev det ett praktfiasko!

"Plikt och rätt" Löfvéns nya slogan! Foliehatten förlorade vadet på att floskeln ”oacceptabelt”, inte nämndes en enda gång.

Intervjun var förinspelad. Stefan Löfvén fick frågorna i förväg, så hans stab kunde skriva ihop svaren till honom. Intervjun
var ned- och välklippt och rensad från ännu värre dumheter, än de vi nu fick beskåda? SVT gjorde filmen så bra som de kunde. Ingen liten bedrift med tanke på vem som hade huvudrollen. Regimtrogna SVT har sannolikt gjort så gott det går, friserat och plockat bort de värsta galenskaperna.
 
Sveriges statsminister kan/vågar inte ställa upp i direktsändning i en intervju som tar upp det största akuta samhällsproblemet vi har idag. Löfven bär stort ansvar, under sina 5 år som statsminister, med många felbeslut och konstant handlingsförlamning.

Den skattefinansierade ”neutrala” personalen på SVT viker ned sig för Löfvens och hans stabs krav. Dessutom vågade inte intervjuaren Anders Holmberg som anses vara den minst ängslige på SVT, ställa enkla motfrågor som enkelt klätt av statsministern.
Det här var ett större nederlag för SVT, än för Löfven. Anders Holmberg måste förstå, att hans intervju eller vad man ska kalla det, har befläckat hans renommé. Efter det här, har SVT ingen som helst trovärdighet kvar.

Trots den friserade intervjun, var den riktigt usel. Även för att vara Stefan Löfven, måste det här betecknas som ett nytt lågvattenmärke. Foliehatten trodde inte det gick att sjunka djupare, men tydligen är det fullt möjligt för Löfven, att hela tiden hitta nya lägsta nivåer. Den här antiintellektuella, ängsliga och rent ut sagt stendumma personen ska vara Sveriges statsminister. Var detta veklingen en intervju med Sveriges statsminister? Foliehatten såg en person som inte kunde svara vettigt på någon fråga. Socialdemokratins fullständiga genomklappning kunde igår kväll fångas på film och förmedlas till de breda massorna. Nu är det officiellt.
 
Vilka undflyende icke svar Löfven levererade. Det hela är inte bara pinsamt, utan främst sorgligt. Sverige är, trots alla problem, ett land fyllt av kompetenta och drivna människor. Förstår inte varför vi då, har en uppenbarligen underbegåvad person som statsminister.
Det märktes direkt, att Löfven bara rabblar upp inlärda ramsor som helt saknar relevans i sammanhanget. Han sitter och rapar upp samma floskler som alltid. Mer resurser och högre skatter, man ska fortsätta kasta in mer pengar till fler döfödda projekt . Löfven kunde inte ta ordet massinvandring i sin mun en enda gång. Hade han gjort det, så hade han spruckit som en ballong. Inte undra på, att Sverige har gått käpprätt åt helvete. Hur ska Löfven och våra andra värdelösa vänsterpolitiker kunna lösa Sveriges problem, när de inte har en aning om vad som gått fel och uppenbarligen inte ens vill veta det?
 
Löfven: ”Segregationen har fått fortgå alltför länge.” Jaha och vad har han uppfunnit för mirakelrecept åt segregationen helt plötsligt som inte funkat på de senaste 30 åren?
Det är helt otroligt och oförskämt, att en svensk statsminister säger, att om man satt svenskar i samma situation som invandrare, fattiga och arbetslösa, skulle de begå liknande brott. Rätt fantastiskt hur han kan påstå att svenskar till den avancerade graden, går ut och avrättar personer på gatan. Om jag vore arbetslös skulle jag vara riktigt förbannad nu. Löfven pekade ut, alla som var över 20 år, när 90-tals krisen slog till och var arbetslösa en längre eller kortare perioder, skulle enligt Löfven blivit kriminella som något sorts predestinerat öde? Det här är en spottloska rakt i ansiktet mot alla hederliga och skötsamma arbetssökande svenskar och strävsamma invandrare. Inte bara i Sverige förresten, de flesta länder särskilt i Sydeuropa skulle väl enligt Löfven vara i inbördeskrig, vid det här laget, eftersom arbetslösheten i Spanien och Grekland varit skyhögt över Sveriges. Den här ”id….” har förövrigt administrerat en regering under 4 år av stark högkonjunktur och Sverige klarade sig mycket lindrigt undan finanskrisen. Trots detta, har Löfven mage att skylla på borgarna och tydligen är det de borgerligas fel eller så är det hans föregångare på posten som partiledare vi ska skylla på eller så är det skattesänkningarnas fel. Vad har borgerliga skattesänkningar med gängkriminalitet att göra? Många länder med lägre skatter än Sverige, har inte den utveckling vi har här. Löfven ger i alla fall, ett klart besked om, att det definitivt inte har med invandringen att göra.

Det måste ha varit otroligt pinsamt att som partikamrat sitta och titta på deras ledare som gör bort sig fullständigt! Man undrar hur dom tänkte när dom valde honom som partiledare. Hur han kunde vara en bra förhandlare i ett stort fackförbund är en gåta!

Den verkar inte finnas någon yttre gräns för hur djupt ner i ”skiten” Löfven lyckats ta sosseriet. Hade det inte varit för, att sossarna tar med sig landet ner i avgrunden, hade det varit ett riktigt förnämligt skådespel. Är Löfven helt oförmögen att följa instruktioner eller är alla hans rådgivare och talskrivare köpta av fienden, för att få honom att framstå som en svagbegåvad lögnhals? Att påstå att landet skulle varit detsamma utan kaosinvandring och dessutom påstå, att han inte kunde inse hur det skulle gå, när man släppte in kaosfolket, är direkt pinsamt. Att han samtidig framstår som en vek, ryggradslös "lallare", är lök på laxen. Det enda som var bra med denna förinspelade och tillrättalagda intervju, var spiken i kistan för både honom som statsminister och för sosseriet.
 
Om klyftorna hade varit som idag, fast utan invandring, så hade det alltså varit lika mycket sprängningar, skjutningar och överfalls-våldtäkter! Det var Stefan Löfvens bestämda uppfattning. Lösningen är enligt statsministern att folk som kan jobba, ska gå till jobbet. Eftersom det inte finns jobb till alla som borde jobba, är slutsatsen att problemet är olösligt.
 
Han verkar inte ens begripa varför Sverige hamnat i denna situation annat än att bestämt påstå att det inte alls är kopplat till invandring. Det har han tydligen lärt sig på sina 7 år i folkskolan eller på svetsutbildningen eller kanske mer troligt, på flera två veckors kurser på Bommersvik. Är karlen på riktigt? Löfven är en del av problemet "(utmaningen)" snarare än lösningen.
 
Löfven måste vara den ende svensk som ännu inte förstått, att det är den okontrollerade invandringen som är orsaken till våra samhällsproblem. Inte minst den organiserade brottsligheten. Man kan ju undra om han är både döv och blind.
En förklaring varför Löfven säger det han säger, är att han är helt övertygad om, att han tror på det han säger. Foliehatten är också rädd för, att det gör alla andra omkring honom också. Inte nog med det. Efter att ha varit runt på Twitter i helgen så står det helt klart att folket som fortfarande röstar på S, lever i denna villfarelse. Det är en fråga om klasskillnader och att svenskar i samma situation, hade varit ute på gatorna och skjutit ihjäl varandra. Ingenting är kopplat till kultur och senaste årens invandring och bara tanken, att det skulle vara det, är grovt rasistisk.
 
Stefan Löfven och hans korrupta och inkompetenta regim har tappat kontrollen över samhällsutvecklingen. De är chockade, panikslagna och samtidigt helt oförmögna att göra något åt saken. Frågan är om de har begripit, att deras samhällsexperiment och vanskötsel av landet har nått vägs ände. I intervjun fick vi en uppvisning i, att prata runt problemen, undvika att tala klarspråk med det svenska folket, skydda "Sverigebilden!" Snart kommer socialisterna förstå, att de inte har några lösningar på problemen. Det är den panikkänslan vi alla kan känna av redan nu. Det är beklagligt att det en gång så stolta socialdemokratiska partiet tappat den nödvändiga kompetensen, att göra korrekta samhällsanalyser. Vad händer nu? Ingen vet, men en sak kan vi vara säkra på, Stefan Löfven är inte rätt person, att lösa krisen!

1 kommentar:

  1. Foliehatten du skriver helt rätt ....Alla sossar o Rödhättan måste väl fatta nu att Löfven är en katastrof för landet men en superfin valarbetare för SD.

    SvaraRadera