onsdag 13 november 2019

Kommer TV4 att bli en propagandakanal som SVT för vänstern?

Det har väl inte undgått någon, att TV 4 med alla dess vidhängande samarbeten och produktionsbolag varit en aktiv deltagare i mediekriget mot svenskarna så länge hela TV4 har kontrollerades av Bonniers. Nu har Telias köp slutligen godkänts av EU:s konkurrensmyndighet.
 
Det intressanta här är, att Telia köpt TV4. För att TV4 ska räddas, så måste det ske en radikal förändring på TV4, något ingen tror kommer att hända. Skälet till det är, att de som jobbar på TV4 har denna "agenda"... det är bara det, att de själva inte ser det som en agenda.

Vem glömmer inte TV4:as massiv bevakning och moraliserande kring terrorattacken i Christchurch(nazister) på andra sidan jordklotet i mars månad?  Minimal bevakning av det muslimska terrordådet i Europa som inträffat samma dag och var nyheter.
 
TV4 har varit en fantastisk vinstmaskin under ett antal år som räddat Bonniers efter uppgörelsen med Reinfeldt regimen, om nedläggning av lokala redaktioner och utökade reklamblock. Nu får Telia köpa loss ”skiten” när tablå TV4 tappar marknadsandelar, för vad bedömare ser som ett fantasibelopp.
När
man såg att Bonniers ska betala tillbaka ett miljardlån till EU, så minskade det inte fleras tro, på att det finns en agenda.

Bonniers affärsorgan Dagens Industri tar dock på ledarplats genast upp frågan, om inte Telia nu bör säljas ut p.g.a. att bolaget köpt TV 4 från Bonniers. Det är frågan om, att den svenska staten får ett för dominerande inflytande.
 
DI: ”Regeringen, genom dåvarande näringsminister Mikael Damberg, protesterade mot Telia/Bonnier-affären när den gjordes upp i fjol somras. Han råkade säga att staten blir alldeles för dominerande medieaktör och medgav därmed att staten styr SVT, vilket strider mot den officiella beskrivningen av public service-upplägget.
Skälet till att Mikael Damberg motsatte sig affären – märkligt i sig eftersom staten medvetet avstått från att ha representanter i Teliastyrelsen – är nog att den aktualiserar just dessa maktfrågor. Regeringen vill inte ha en ny debatt om vilken roll SVT och SR ska ha.”

Den mest konkreta orsak som regeringen nämner till att aktierna inte bör säljas är säkerhetspolitiska avvägningar. I klartext handlar det om ”krigs-Telia”, den del av bolaget som sköter infrastruktur som försvaret behöver
eller …..

2 kommentarer:

  1. Mitt namn är Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera
  2. Hej, säsongshälsningar till alla mina vänner där ute, är här för att berätta lite om hur jag fick min man tillbaka med hjälp av en stor man som heter Dr. Amiso. Är Alice Lucas, efter att ha varit i förhållande med honom i tio år, min make bröt med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka på grund av den kärlek jag har till honom, frågade jag honom med allt lovade jag men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän online och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta Dr.Amiso, den stora stavmästaren som kunde hjälpa mig att trylla fram för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att pröva det, mailade jag Dr. Amiso, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan 48 timmar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan 48 timmar, han kastade magiska ben och förvånansvärt andra dagen, det var ungefär 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållande problem, vem som helst kan behöva hjälp av Dr. Amiso stavmästaren, hans e-postadress är (herbalisthome01@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller cancer, vill gifta sig med älskaren efter ditt val eller skilsmässa, hälso- eller äktenskapsproblem, oavsett vad, ge inte upp, kontakta Dr.Amiso på herbalisthome01@gmail.com

    SvaraRadera