torsdag 21 november 2019

Regeringen anser att journalister är värda mer än andra!

Ibland överträffar verkligheten dikten. Alla lika värde får vi jämt och ständigt höra från vänstern. Nu har Sveriges riksdag tillkännagett att journalister, är värda mer än andra.
 Regeringen på sin hemsida:
”Riksdagen vill att regeringen ska utreda om straffen för brott mot andra särskilt betydelsefulla yrkesgrupper för det demokratiska systemet, exempelvis journalister, också bör förstärkas.”

Att alla människor inte är lika mycket värda är förvisso något som vänstern alltid för fram, när de klagar på oförrätter. Foliehatten häpnar när han ser detta tillkännagivande från regeringen. Han häpnar ännu mer, när han inser att regeringen menar att värdelösa/ljugande journalister, vara värda mer än andra. 

Det krävs inte någon internationell gästforskare, för att förstå varför politikerna anser, att just journalister vara värda mer än andra. Journalist är trots allt en omskrivning av regimlojal propagandist.

Visst är det helt underbart! De svenska vänsterjournalisterna är de största lögnarna som dessutom har betalt för att ljuga, politikerna och journalisterna, ska tillerkännas extra skydd, medan ideellt arbetande medborgare och sanningssägare på nätet, skall jagas med blåslampa! Den senaste veckan har både Damberg och Hultqvist ”hotat” med detta! Hultqvist har gått så långt att han vill inför en myndighet: Sanningsmyndigheten!  Visst är det helt otroligt med denna JÖKregering!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar