tisdag 12 november 2019

Foliehatten anser det är dags för SVT att plocka bort Anna Hedenmo precis som man gjorde 2014!

Anna Hedenmo är en SVT:s mest fanatiska mångkulturälskare och SD-hatare, med en lång och givetvis framgångsrik karriär. Under valrörelsen 2014, fräste hon åt Åkesson och var nära att explodera i Agenda av SD-hat. Det blev till och med för mycket för SVT som därefter i ren desperation kastade in ”Veckans Brott bimbon” Camilla Kvartoft som föga förvånande inte kunde mer om politik än om brott och skjutjärnsjournalisten Anders Holmberg en tid, för att inte helt öppet framstå som MP:s språkrörsprogram. 

Nu är Anna Hedenmo tillbaks med besked och intervjun med Ebba Bush Thor i söndagens Agenda, kommer att gå till historien. Hedenmo kunde inte dölja sitt förakt för Ebba, efterson hon var fel åsikter enligt Hedenmo.

Anna Hedenmo har aldrig ställt en enda kritisk fråga om migration, annat än att förlöjliga. SVT Agenda som en kort tid var ett debattprogram, har istället blivit 100% Pravda. 
 
Programmet "Min sanning" har blivit helt omöjligt att titta på p.g.a. alla identitetspolitiska frågor. Det enda som är intressant med "Min sanning", är den vänsterretorik som har så stor slagsida, att det blivit omöjligt att dölja den.

När Hanif Bali frågadess ut, misstänkliggjordes han för, att gå mörka ärenden. Kakabaveh detsamma, för att hon tar upp hedersproblematiken. Ruben
Östlund utmålas som antisemit för något gammalt uttalande och får papegojfrågor när han inte svarar som Hedenmo vill. Björklund får såklart breda ut sig om hans barn avsky för SD och att han lovat dem, att aldrig samarbeta med SD. Att Hedenmo skulle ifrågasätta detta, fanns inte på kartan. Hade varit intressant att höra samtalet med Pascalidou, det var säkert myspys, åsiktsfrände till åsiktsfrände.

Foliehatten anser att SVT omgående bör plocka bort Anna Hedenmo. Inser inte SVT:s ledning, att hon är en katastrof för SVT och att den bara spär på kritiken, om SVT;s partiskhet. En omorganisation eller nedläggning av SVT är det enda tänkbara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar