måndag 4 november 2019

Vad är det för missfoster till regering som inte reagerar på sprängningarna i Sverige?

I år har redan 102(187 enligt Rapport) sprängningar genomförts som Nationella bombskyddet har åkt ut till. Antalet sprängningar är unikt i Europa, förmodligen i världen.

Kriminologen Amir Rostami för DN: ”Vågen av sprängdåd i Sverige saknar motstycke i Europa och kan närmast jämföras med krigszoner och länder med lång historia av terrorism. Jag har varit i kontakt med otaliga polismyndigheter både i Europa och Nordamerika och ingen känner igen den utveckling vi har i Sverige.”.

Den mycket speciella våldsutvecklingen bland kriminella gäng i Sverige väcker i själva verket stort intresse från utlandet. Poliser och forskare reser hit, för att se om de kan lära sig något. De vill förhindra att något liknande händer i deras länder.
 

Missfostret till regeringen med stöd av SVT och MSM, slätar över med, ”det är bara kriminella det riktas mot!” Orsaken är den totala brist på styrning som Sverige för närvarande har. MP och V tycker att attentaten inte bör blandas ihop med daglig politik som kan kopplas till deras egna kopplingar till våldsbejakande extremism. Nu bråkar partierna med varandra, om man ska ta i med hårdhandskarna eller ägna sig åt förebyggande åtgärder. Allt lär utmynna som vanligt i en utredning som blir klar om fyra-fem år.  Att vi dessutom fyller på med problem i oförminskat antal lär inte hjälpa.
Inrikesminister Mikael Damberg satt och sa i i gårdagens Agenda, att vi kommer vara starka i samhället. Regeringen har allt under kontroll.


Bara för någon vecka sedan sa Leif Östling i en uppmärksammad TV-intervju, att Sverige snart får ett inbördeskrig. Östling var ganska träffsäker med sitt påstående, han missade bara tiden, för i princip har inbördeskriget redan börjat, det är bara lågintensivt.

Situationen liknar den som var på Sicilien i slutet på 1970-talet och jämförelsen med dagens Sverige, är slående. Mängden våld och spridningen, från att bara attackera andra kriminella till att attackera samhällsinstitutioner. Det enda som skiljer åt, är att på Sicilien hade man inte stenkastning mot polis, ambulans och brandkår och det är importerat problem från MENA.

Vänsterpolitiker som yrvaket upptäcker att "oj”, det kanske finns någon organiserad brottslighet ändå. Sveriges politiker framstår som tafatta och handlingsförlade, medan dom italienska var/blev mutade. Självklart förekommer också korruption i Sverige, både politisk och inom polisen och framför allt domstolarna.

En annan slående likhet är också den
totalt förslappade SVT och MSM. Ingen kritik, varken mot politiker eller samhällsutvecklingen i sig. Däremot gärna nazi-stämpling av dom som protesterar (något man inte hade i Italien). Sverige är i västvärlden unikt och extremt, rent politiskt, därför får man också unika och extrema problem.
 

Huvudproblemet är, att en stor del av gärningsmännen är mer ”pigmenterade” än majoritetsbefolkningen. Detta har förlamat S, MP, V, L och C att inte reagera, för att inte spela mörka krafter i händerna. I helgen som gick fick vi höra Sveriges största politiska clown Jonas Sjöstedt, slänga mer bensin på den rasistiska brasan. Att situationen gått över styr, bryr sig inte V, stödhjulen eller regeringen om. Problemet kan inte döljas längre. Problemet kommer inte heller kunna lösas med nuvarande regering. Då en korrekt problemanalys, inte är politiskt godtagbar. De är missfoster som omgående borde avgå och lämna över makten till andra som kan, påbörja städningen i Sverige!

Vi kommer få leva med att de våldsbejakande grupperna flyttar fram sina positioner. Ny grupper som etablerar sig kommer göra det via att öka sina insatser till ännu mer våld.
Den kontroversielle Joakim Lamotte har i ett livereportage från Göteborg intervjuvat en kvinna om rånen och våldet. Kvinnans berättelse är mycket intressant!

Just nu hörs o
ch syns sprängdåd mest, men det som bör oroa oss mer är ungdomsbrotten, med tydliga tendenser till förnedring och kraftigt övervåld. Något som nu också sopas under mattan.

Den viktigaste tendensen att följa är polisens situation. Sverige har redan drabbats av ett antal attentat riktat mot polisstationer. Om våldet mot poliser o
ch deras familjer ökar, kan situationen snart bli ohållbar. Utvecklingen liknar och följer den som var i USA på 30-talet, så snart ser vi en framflyttning av de kriminella inom politiken. Främst på kommunnivå med inriktning på upphandlingar, stöd och bidrag.
 

Svensken är vaken men vad ska svensken göra? Svensken tror också, att det inte är så illa som det är. Vet inte hur många gånger Foliehatten fått höra ”What have you done to your country” från andra européer.” Man får skämmas.
 

Sverige behöver konsolideras på alla plan. Stanna ekorrhjulet och skala bort allt som inte hör hemma i ett modernt och välfungerande samhälle, utan svågerpolitik.  Stryp invandringen, Sätt in militär och börja utvisa på riktigt, så kommer det bli bättre. Men det kommer aldrig ske och därför kommer det heller inte bli bättre.
 

Sprängningarna är precis som skjutningarna, toppen av ett isberg. Precis som i idrott ger en rejäl bredd en vass topp. Från söndagens Sydsvenskan: ”Över 6 600 Malmöbarn anmälda till socialtjänsten i år – motsvarar 267 skolklasser. En sjuåring som agerar pappa åt sitt nyfödda syskon. Och som följer med sin mamma när hon säljer sex, enligt misstankarna. En 13-åring som har slutat skolan, isolerat sig från vuxenvärlden och under ett års tid ”vagabonderar” helt under samhällets radar. Bara i år har 6 678 Malmöbarn anmälts till socialtjänsten.”


Inte ens när det var som värst i Nordirlandkonflikten, så sprängdes det lika ofta som det gör i dagens Sverige. Skillnaden är, att när det väl sprängdes i Nordirland och England,  så dog många oskyldiga människor. Hittills har det som tur är, inte medfört att oskyldiga människor dött i sprängdåd, men det är bara en tidsfråga, innan vi får se ett offer.
Vi vill nog alla slippa se dessa kommentarer i MSM:
"Farmor Mona, 63, kritiserar regeringen efter sprängdåden. Barnbarnet Sebastian, 8, vaknade av bomben: ”Mamma ska jag dö nu?"
 

Börja med att klassa alla sprängningar med kapacitet att döda som mordförsök, istället för olika typer av skadegörelse. Det borde ha betydelse både för utredningsarbete och straff. Av sprängningar kan man nog härleda de flesta till narkotikauppgörelser.
För att bryta det gigantiska pyramidspel som narkotikaförsäljning innebär, måste Morgan ta sig skygglapparna och sätta på sig hårdhandskarna, om Sverige skall bukt med problemen. Blir man påkommen så är 5 års fängelse lagom straff. Vid upprepning kan man dubbla straffet. Hårt men billigare för samhället.
Är det någon som tror att Morgan ta på sig handskarna?


1 kommentar:

  1. Psykiatriker och psykologer som jag träffat på här och där kallar det för masshysteri och masspsykos. https://sv.wikipedia.org/wiki/Masspsykos

    SvaraRadera