tisdag 5 november 2019

Stefan Löfvén var är du? Svenska folket vill ha besked om alla sprängningar och alla andra problem!

Stefan Löfvén efter den senaste sprängning i Malmö, är det en kvinna som skrivit ett öppet brev till dig som vill ha ett besked, vad du tänker göra? Svensken har tröttnat rejält på alla sprängningar och det är dags för dig, att du går till svenska folket och berättar vad du och din regering tänker göra. Det är inte bara sprängarna som är problemet, utan det finns så många obekväma frågor på bordet just nu. Frågor som du varken kan eller vill svara på.

Läget i Sverige har försämrats mycket snabbt. Det sker idag, många våldtäkter, skolvåld, problemen att få sjukvård samt bomber var tredje dag. Då har S och närmaste kretsen, i samråd med deras PR-folk gjort bedömningen, att det är bättre att Stefan Löfven hålls borta från media och offentligheten. Dels har han inga svar att ge, samt att S är ansvariga, för en stor del av politiken som gett oss vår nya bedrövlig vardag. Stefan kan inte länge dölja, att Sverige är i en sönderfallsprocess.
 
För att använda dina ord, detta är inte ”acceptabelt!” Har du tagit till dig Reinfeldts strategi. Reinfeldt fick högt förtroende när han höll sig undan media och intervjuer. Är det din strategi eller är du bara en galjonsfigur?
 
Rykten har nått Foliehattens öron, att du för några dagar sedan flängde runt i Danmark och diskuterade om mer samarbete och innan dess gnällde du öppet på SSU, för en sångramsa dom sjöng. Svenska folket tycker nog, att en statsminister bör lägga sin tid och energi på viktigare ting än så. Du var otrolig snabb att uttala dig, när en moské i Eskilstuna brann och fördöma nazisterna. I efterhand visade det sig att det var en microvågsugn som orsakade branden. Klart du var snabb! 80% av er väljarbas består av invandrare och framför muslimer, då gäller det att hålla sig väl med de som röster på S.

Frågan bör snarare handla om vart alla svenska politiker befinner sig och inte bara Stefan Löfven. Tror problemet ligger i att alla svenska MSM är så otroligt kåta på amerikansk politik, av någon underlig anledning. Det är ”fan sjukt” hur mycket tid SVT och MSM ägnar sig åt detta. Det går inte en enda morgon, utan att det är bland det första man hör på SVT som om Sverige, vore någon slags amerikansk koloni.

Folket vill hellre få besked om alla problem som Sverige har, än om Donald Trump såg obekväm ut, bland några Halloween-firande ungar på andra sidan Atlanten. Banta ned de amerikanska inslagen och inför bombprognoser parallellt med väderleksrapporten.

 Tullen beslagtog 10 kg kokain igår och vi kan förvänta oss runt 100 kg Dynamex i ”spridda skurar" över landets sydvästligare delar". Antar det handlar om att avleda folket och rikta bort deras hat/ilska/åsikter/insikter från de verkliga problemen i vår närhet.
Situationen i Sverige är allvarlig och Löfvén vill nog inte riskera att säga något, eftersom det hela har eskalerat till en katastrofsituation som sväller som en ballong tills den spricker.
 
Löfvén har blivit ett sänke för S. Lite som Reinfeldt blev för M. Foliehatten är nästan övertygad om, att man i detta nu sitter och planerar för när, man ska gå ut med att Löfven avgår. Naturligtvis kommer det heta att han ska gå i pension.

De som såg den senaste partiledardebatten, såg en bruten och trött Stefan Löfvén. Det han däremot pratar gladeligen om, är ett icke problem i Sverige, jämfört med massinvandringsfiaskot och kriminalitet, är klimatet. I debatten rabblade han inövade ljugramsor om klimatet. Det framgick också att han går MP:s ärenden, när kärnkraften kom upp.
Foliehatten undrar om inte Löfvén redan är inne i väggen! Han vet absolut inte vad han ska göra! Regeringen har sina inre konflikter, där feministerna står på en sida och Shekarabi, Damberg, Ygeman, och Morgan på Stefans. Men feministerna och fram för allt MP som inte behöver ta något ansvar för regeringens överlevnad, håller på sin vänsterlinje. Inte ett hår ska krökas på unga brottslingar, ingen ska utvisa de stackars afghanerna. Det är mycket större konflikter i regeringen, än vad någon utanför anar.

Att hela tiden tvingas administrera en politik som Löfvén själv absolut inte tror på, har tagit ut sin rätt. Genom att bilda regering med MP, har S sålt ut all trovärdighet och Löfvén blir angripen från både höger och vänster. Tror egentligen att Löfven är en hygglig och hederlig karl, men som katten Gustav säger " snäll sätter inte mat på bordet." Löfven är helt enkelt totalt oduglig att leda landet. Bristande allmänbildning, trögtänkt och i all avsaknad av pondus, gör honom synnerligen olämplig som statsminister. Det enda han kan göra är att hålla tummarna över att ännu en arbetsdag, inte slutar i kaos och förnedring.

S gör idag ingenting för den hårt arbetande majoritetsbefolkningen. Faktum är att man genom JÖK och partnerskapet med MP gör det allt svårare för att klara av vardagen. Den nya bilskatten är en stenhård spark i ”solar plexus” mot en väldigt stor del av befolkningen, för att blidka en liten procentandel som lever gott i Stockholms innerstad och idioterna i MP.

Foliehattens analys är att MP tillsammans med C sänkte S. När LO markerade genom att visa V hur dom ska spela korten, tror han det blev spiken i kistan. V har varit ofarliga med sin tramsiga identitetspolitik, men om dom skulle få för sig att driva vänsterpolitik och slänga ut Sjöstedt, kan dom bli farliga för både S och SD.

Kapten Löfven kan inte välja mellan styrbord (C och L) och babord (V och MP) så det blir rakt norrut! Men Styrman MP säger att alla IS-berg har smält p.g.a. klimatkrisen, så det är säkert. Förhoppningsvis sänker han inte bara S-skeppet, men risken finns att han rammar skutan Svea och sänker henne också.

S byter hur som helst partiledare och ledning inom kort och satsar oppositionstiden efter nästa val på, att reformera sig som ett nytt arbetarparti. Det enda positiva är att dom äntligen då tvingas lära sig, att man inte kan samla en majoritet genom att driva minoritetsfrågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar