måndag 18 november 2019

Hycklaren Stefan Löfven kallar till presskonferen när en nazist genomför ett attent, men inte när muslimer gör detsamma!

Den 15 mars i år höll Stefan Löfven en presskonferens med anledning av terrordådet i Christchurch, New Zealand. 

49 människor dog i ett terrordåd mot en moské. Gärningsmannen hade kopplingar till nazister och ska i en text med påstådda motiv till terrordådet i Christchurch ha nämnt bland andra terrordådet på Drottninggatan, Utöya-terroristen Anders Behring Breivik samt Anton Lundin Pettersson, som utförde skolattacken i Trollhättan. Uppgifterna har ännu inte bekräftats officiellt.

Stefan Löfvén: Det är ett fegt, avskyvärt dåd, som släcker människors liv, skadar och åstadkommer ärr för resten av livet för så många människor. Det här är också en attack mot det öppna samhället och en attack mot demokratin.I förra veckan genomförde Boko Haram " en attack mot en busskonvoj, där 39Semafo-anställda mördades och 60 skadades enligt bolaget. Det Kanadaägda bolaget har en gruva i Boungou i staten Burkina Faso, har sedan attentatet stängt gruvan. Det intressante är, att i gruvan bryter man metaller som ingår i elbatterier. Världsledande är Kina som är störst på marknaden och de styr prisbilden helt.
 

Semafo är ett kanadensiskt gruvbolag vars aktier handlas på den svenska börsen precis som en massa andra utländska bolag. Anledningen till att Semafo är noterat på Stockholmsbörsen, är av allt att döma för de prospekteringar de genomför i Sverige och att bolaget har många svenska aktieägare. Det finns guldtillgångar i Norrland som Semafo säkert vill ta del av.
 

Det sker ett etniskt folkmord/utrensning i regionen västra Afrika. Sedan januari i år har över 1500 civila dödats i Mali och Burkina Faso och över 1 miljon har fördrivits. Muslimer mördar kristna i Burkina Faso, Mali, Niger och norra Nigeria. Utan att gå in på detaljer är islam ett enormt problem som återupprepar sig över världen. Muslimer har alltid mördat kristna ända sedan Islams start. Foliehatten är inte alls förvånad över att Stefan Löfvén inte kallar till presskonferens över de utrensningar och dödandet som det islamistiska Boko Harm genomför i det inre av västra Afrika.
Med sin presskonferens om
Christchurchdådet, bevisar Stefan Löfvén ännu en gång, att han och sossarna ta varje chans att klandra nazister för ett attentat, medan dödliga attentat och folkfördrivningar, föregås att total tystnad, när muslimer genomför det. Attentatet i Bourkina Farso finns det också svenska kopplingar. Foliehatten anser att Stefan Löfvén, är en hycklare av Guds nåde!För övrigt kan vi notera att på Gretas sida finns detta:
”Elbilar idag är om och om igen överbevisade inte vara "miljövänliga" i aspekten att de klimatkompenserar den energi dem kräver att tillverkas och drivas. Således är det väl en bra sak, miljömässigt att försvåra urlakningen av moder jord?”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar