onsdag 6 november 2019

USA lämnar det sjunkande klimatskeppet!

USA har meddelat FN, att de lämnar klimatavtalet och de blir det första land som ställer sig utanför. Fastän Kina och Indien fortfarande är kvar, med förbehåll till 2030, att de kan öka sina utsläpp är klimatavtalet, i praktiken ett skämt!
Det globala klimatavtalet ingicks vid FN:s klimatkonferens i Paris 2015, COP21 och innebär att de deltagande länderna ska minska utsläppen av växthusgaser och försöka begränsa uppvärmningen av planeten. Vid tillfället var Barack Obama president i USA. Parisavtalet är en bedrövelse. Sverige vars utsläpp är i stort sett obetydligt, är som vanligt "bäst" i klassen. De miljarder Löfvens satsar på det korrumperade FN, hade kunnat göra stor skillnad hemma i Sverige för pensionärerna.
 
President Donald Trump har tidigare lovat sin befolkning, att de kommer lämna avtalet, eftersom det förväntas gynna landets olje- och kolindustrier. Utrikesminister Mike Pompeo meddelar nu att han, precis som Trump, anser att avtalet innebär en ”orättvis ekonomisk börda” för USA. 

Varför Trump lämnade klimatavtalet finns förklarat i en video, där Trump har avslöjat Parisavtalets agenda. Enkelt och på svenska. Den förklarar skum-rask-affären på ett tydligt och klart sätt. Vi borde nog fråga vår statsminister varför svenska skattebetalare måste betala 8 miljarder, till den här sortens lömska aktiviteter!

Många länder deltager endast, eftersom det ger fördelar mot västvärlden. Pengar och konkurrenskraft flyttas till utvecklingsländerna. Kina deltager utan att de närmaste åren behöva lyfta ett finger, kolkraft byggs på löpande band. De närmaste åren färdigställer också Kina 30 nya flygplatser större än Arlanda. 

Ökningstakten av CO2 utsläpp i Asien, under ca tre veckors tid motsvarar Sveriges hela utsläpp under ett år! Våra politiker har total kortslutning i denna fråga och det har blivit en enorm skattebörda för det svenska folket, lika idiotiskt som den bedrövliga migrationspolitiken.

Foliehatten tittade på termometern och den steg en grad direkt efter beskedet. Måste bero på att alla miljötalibaner nådde kokpunkten av raseri. Uttalande kom när klimatexperten Greta är kvar i USA, i väntan på klimatsmart transport från USA till Spanien. Det kommer snart nytt utspel från anti-växthusgas-oraklet. Nu blir alla gretofiler ledsna i ögat, men Foliehatten förstår helt klart, USA:s resonemang! Samtidigt som västvärlden stympar sig själva genom radikala miljöåtgärder, så ökar kineserna sina utsläpp i motsvarande mängd, om inte t.o.m mer än så. Väst blir fattigare medan kineserna blir rikare och det kan sluta hur illa som helst, även fast hipsterskäggiga gretards gärna vill tro något annat!!

Trump gör vad han lovade inför valet, betar av det ena efter det andra och muren mot Mexico, byggs kilometer efter kilometer. De svenska JÖK:na kan inte förstå, att de måste regera efter vad som lovats i ett val. Efter valet har de kört över sina väljare, med den ena miljöskatten efter den andra. Plastpåseskatten är kanske den mest vansinniga!
USA:s avhopp, blir en nyttoinjektion för FN som länge har behövt stiga ned från klimatmolnen och agera med sin huvuduppgift - fredsbevarandet. Nikki Haley, USA:s förra representant i FN, liknade FN vid en kloak. Nu blir det lite mer konkurrens på lika villkor, när socialister inte har USA som betalare

Trump känner till att klimatalarmismen är en enda stor bluff och att seriösa vetenskapsmän som ägnar sig åt just klimat-studier, kritiserar klimat-alarmismen. MIT-professorn Richard Lindzen menar att klimat-alarmism-folket befinner sig på gränsen till vidskeplighet. Foliehatten tycker att alla bör titta på intervjun med den internationellt respekterade forskaren Mörner, specialist på havet. Han har en helt annan uppfattning än klimat-alarmisterna. Han är mycket kunnig ochspirituell, en motsats till alarmist-Greta-gänget av flickor och förvirrade miljötalibaner.

Sverige, den lilla knähunden till FN, höjer nu bidraget till FN:s klimatfond till 8 miljarder. En total meningslös utgift. Det finns ingen klimatkollaps i sikte, möjligen att vi går in i en liten istid runt 2050. CO2 är en av de viktigaste gaserna för det gröna livet på jorden, så det är ren galenskap att jaga CO2. Ökningen från ca 300 ppm till dagens ca. 400 ppm på 150 år är ingen våldsam ökning. Det är i stället en skänk från ovan till alla 7 miljarder människor på jorden som nu kan njuta av ökad matproduktion och att öknarna blir mindre. Mer CO2 gör att växterna kräver mindre vatten.
Klimatalarmisternas lever tyvärr i dårarnas land.

De flesta länder utför EU, har i praktiken redan lagt ned arbetet med klimatet. Antingen har de inga ambitioner att respektera överenskommelsen eller så gör de som Kina: De står framför kamerorna med ett förbindligt leende och skakar hand med Rotschild-Macron och Wir-schaffen-das-Merkel, men utan att förbinda sig till något överhuvudtaget.
Kina är alltid med, men villkoret för att de skall delta i charaderna, är att inget krävs av dem överhuvudtaget. Detta accepterar FN!
Kvar blir vissa idiotländer(Sverige) i väst, som p.g.a. korkade och/eller korrumperade ledare blir sittande med Svarte Petter. De kör sin egen ekonomi i sank, utan några positiva effekter överhuvudtaget. Ett socialt och ekonomiskt självmord.

Vi ser att klimatavtalet är helt meningslöst för att både stoppa koldioxidutsläpp och andra föroreningar vars upphov till allra största delen, nu och i framtiden, återfinns i Asien. Det måste till en handelsbegränsning med Asien om man vill få bukt med miljöproblemen. Globalismen utgör det största miljöhotet.
 
Vad skönt att det finns en vettiga ledare i världen, om Ryssland, Kina, Indien och Brasilien gör det samma som USA, så att vi får slut på denna idioti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar