lördag 23 november 2019

DN uppmanar Centern att vara ödmjuka!

JÖKen har absolut högsta prioritet för Bonniers. Man kan inte heller dra någon annan slutsats än, att allt annat är underordnat, även om den egna trovärdigheten på längre sikt står på spel!

I dagens DN uppmanar man C till "ödmjukhet " eftersom JÖKen idag är en mycket bräcklig varelse, efter Löfven rejäla magplask och lögner. JÖKen skakar rejält i alla sina ben. Inte blev det bättre, när kamrat Sjöstedt nu revolterar öppet mot C:s förslag om Arbetsförmedlingen. Där V vill att riksdagen röstar för ett misstroende för Eva Nordmark och V vill dessutom lägga C:s förslag på is och genomföra en ny utredning. JÖKen skälver i alla sina fundament! Inser inte DN att flera förslag i JÖKen är direkt dåliga och ett av dem är AF.

Ibland undrar man hur långt ”regimmedia” kan sjunka? Foliehatten anser att Bonniers tappat all sin trovärdighet. Verkligheten finns inte i den spelbild som Bonniers tittar på, utan den är en helt annan och den finns inte i DN:s paranoida och verklighetsfrånvända lilla filterbubbla

I dagens DN ledare: ”Från liberala utgångspunkter framstår det dock nu som mer angeläget att mana Centern till ödmjukhet inför den sakligt grundade kritik som formulerats mot delar av januariavtalets reformagenda. Principfasthet och flexibilitet är inte nödvändigtvis varandra uteslutande dygder. Att se över tidtabellen för en i sig välmotiverad reform av Arbetsförmedlingen behöver inte underminera januariavtalet, utan kan tvärtom stärka det.
Centerpartiet har ett ansvar att axla här. Att värna januariavtalet är av stor vikt. Alternativet är en högerkonservativ regering med kraftig sverigedemokratisk slagsida – och en framtid där samarbeten över den tidigare blockgränsen, ett samarbete mellan S och de liberala partierna, omöjliggjorts av ett gemensamt misslyckande och en av detta skapad ömsesidig misstro. Ett dystert scenario för alla som vill se ett öppet och liberalt svenskt samhälle.”

Folk kröker inte längre rygg och kryper i stoftet för det mänskliga avfall som utger sig för att vara journalister, men i själva verket är anställda för att bedriva påverkansarbete och propaganda för sina ägares intressen.

2 kommentarer:

  1. Lägg ner press-stödet så slipper vi alla lycksökare.....
    Kränger man en skit produkt skall man inte något ekonomiskt stöd för det.
    Kallas konkurrens i andra fall.

    SvaraRadera
  2. "Andens tattarfölje" ansåg Kate Bangs sängkamrat en gång i tiden.

    SvaraRadera