måndag 11 november 2019

Lördagens händelser i Malmö har blivit en världshändelse och Sverigebilden har aldrig tidigare varit så solkad som nu!

Efter lördagens händelser i Malmö har Sverige utomlands, blivit stämplade som det tidigare fredliga landet som nu har blivit ett land med krigszoner. Bomber och mord är vardagsmat och anledningen är, att Sverige importerat ett stort antal människor från dysfunktionella platser som är mest kända för ett ständigt närvarande våld.
 
Antalet regeringspolitiker i Stockholm som bryr sig om detta är noll. Ingen regeringspolitiker har besökt Malmö. ”Glidaren” Damberg använder telefon för att hålla sig underrättad. Händelsen (verkligheten) överensstämmer inte med den verklighetsbild, agenda och sossarnas maktbegär. En av anledningarna till alla sprängningar och dödsskjutningar är, frånvaron av ett rättsväsende värt beteckningen. Snart har vi söndersprängda kroppar av oskyldiga också. Bara en tidsfråga. Undrar vad Stefan Löfven ska säga om det. Oacceptabelt?!
 
När man följer Malmöhändelsen i svensk media, så försöker olika journalister få det till, att det kunde varit vilka som helst av oss som blivit offer. Så är det inte, det finns självklart en anledning till, att just dessa två blev skjutna. Det här är inte på något sätt chockerande, det är en helt naturlig utveckling, efter den svenska massinvandringen.

Sverigebilden i omvärlden:
France24: ”Sweden, often held up as a safe and peaceful utopia, has experienced ….”
”Sverige, som ofta tidigare varit känt som en säker och fridfull utopi, har upplevt en aldrig tidigare skådad bombvåg. Vi ser inget motsvarande internationellt,” sade den svenska polischefen Anders Thornberg i onsdags och när han talade om allmänhetens oro över det eskalerande våldet.”
 
Washington Post: ”En 15-årig pojke dödades och en annan tonåring är svårt skadad efter en skjutning på ett livligt torg i Malmö. Jacob Bjorkander berättade för svenska tidningen Sydsvenskan, att han hade cyklat nära pizzerian med sina två små barn nära händelsen. "Det är beklagligt, helt är hemskt och de saknar respekt", sa Bjorkander till Sydsvenskan "Det borde vara slutet på det. Det har gått för långt. Människor borde vara ute på gatorna och visa vad de tycker, att vi inte vill ha det här i vår stad.

RT: Minister Mikael Damberg har presenterat ett lagförslag som kommer att innebära tuffare regler för försäljning av skjutvapen, i ett försök att bekämpa det ökande gängvåldet i landet, med lagstiftning som troligt träder i kraft den 1 juli 2020, trots att det inte finns några andra parallella initiativ som syftar till att stoppa landets bombvåg.
Här nya andra citat från utländska och svenska MSM:
”Nu är Sverige inte bara ”Västvärldens våldtäktsland-Det är också det värsta bomb-landet.”
”Enbart under den senaste veckan exploderade en bomb i ett trapphus i en av Malmös lägenhetsbyggnader,  en bomb hittades utanför ett köpcentrum i Kristianstad, och en sprängning ägde rum i ett bostadsområde i Hässleholm.” ”Under de första 10 månaderna av 2019 har den nationella bombpatrullen kallats ut för att undersöka 99 explosioner. Det är mer än det dubbla antalet för samma period förra året. Dessutom har 76 odetonerade “apparater”  undersökts.
Målen inkluderar hyreshus, företag och till och med polisstationer.”

Chefen för den nationella polisens kriminella underrättelseavdelning Linda Staaf: ”Några av bombningarna är relaterade till utpressning. Andra är “bara för skojs skull.”
 
När de inte kan använda gängvåld som en ursäkt för att avväpna laglydiga medborgare ignorerar de det. Det verkar som svenska media går mycket långt för att undvika att nämna att det inte är svenskar som våldtar och bombar.

I SVT Nyheter har kriminologen Manne Gerell, en värdig arvtagare till Jerzy Sarnecki uttalat sig: "Ökat dödligt gängvåld kan bero på en norm förskjutning."

Inte med ett enda ord kommenterar Gerell, att det i princip enbart är kriminella med utländsk bakgrund som står bakom skjutningarna. Det är inte ens en faktor som han tycker är värd att nämna. Att detta skall kallas "vetenskap" är ett bisarrt skämt.

Glidaren” Damberg står nu framför TV-kamerorna där han tvärsäkert levererar lösningar som finns i de kommande handlingsplanerna, som minsann är på väg.
Inför dessa skådespel tänker
Foliehatten alltid på det gamla ordstävet den lille pojken talar om vad han ”gör”, den gamle mannen talar om vad han har ”gjort” och dåren talar om vad han ”kommer”
att göra.

2 kommentarer:

 1. Bara en typisk detalj:"Minister Damberg har presenterat ett lagförslag som kommer att innebära tuffare regler för försäljning av skjutvapen"
  Och den korkade f-n tror att de som skjuter på gatorna traskar in i närmaste vapenaffär och inhandlar en AK47???
  Det borde vara olagligt att var så dum! Än mindre vara minister.

  SvaraRadera
 2. Sökte lite och hittade detta uttalande från bagdad-Bob II:
  "Manne Gerell är kriminolog vid Malmö högskola och medförfattare till flera av de uppmärksammade forskningsrapporter som har lagts fram på senare tid. Han tycker att det finns skäl att känna oro över utvecklingen. "
  Genialiskt att kläcka ur sig nåt sånt, det kan nog bara en svensk kriminolog..

  SvaraRadera