söndag 17 november 2019

Peter Hultqvist vill införa en Sanningsmyndighet!

Först skickar man fram Mikael Damberg som talar om, att utöka censuren på sociala medier, där yttrandefriheten redan är hårt ansatt. Tydligen tyckte bossen Löfvén, att Damberg inte lyckades så bra med sitt budskap, för kritiken har varit massiv på sociala medier.

För några dagar sedan skickades den trygge, sävliga och dalamålstalande Peter Hultqvist(PH) fram, med ungefär samma budskap och sossarna hoppades att det skulle få större effekt, än glidaren Dambergs budskap. 

PH är oroad över, de aktivitet som sker i sociala medier och det är nu dags för statsmakten, att ta itu med detta. Foliehatten tappade hakan, när PH stora bekymmer handlar specifikt om "rysk desinformation." PH gick inte in exakt på vad det är som ryska media påstår som inte är sant.

Foliehatten skulle vilja fråga den där fjantige försvarsministern en fråga. Kan du PH, nämna bara ett skäl, för att Ryssland ska anfalla, ockupera Sverige eller ha något intresse av att "svartmåla" Sverige? Vad är det för något spännande som finns här, för ryssarna eller för självaste Putin? Pride ÖB och vapenvägrar PH är garanten för att ryssen lämnar oss ifred. Foliehatten tror att Putin likt Reinfeldt har flugit över sitt rike och sett, att han inte behöver mer mark. Tror inte att dessa HBTQ certifierade dårar har någon större dragningskraft. Ett alldeles utmärkt skäl, är att man i så fall äntligen skulle få tyst på den psykopatiska rysslandshataren Annie Lööf.
 

PH vill dessutom se en myndighet för "psykologiskt försvar." Det värsta av allt är när PH säger: "statsmakten ska bestämma vad som gäller för människor.”
Foliehatten tycker att det är en alldeles utmärkt idé! Sossarna kan kalla den nya myndigheten "Sanningsmyndigheten", så det blir lite ordning och reda på alla tankebrott. PH vill ha en ny direktkanal där statsmakten kan rapportera och "som folket kan känna att dom litar på, när de förmedlar nyheter." Tydligen räcker det inte med SVT!


När Foliehatten funderat lite, insåg han att det är precis samma upplägg som när NSAPD styrde tyska medier direkt genom den statliga myndigheten "Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda", RMVP. Ministeriet för allmänhetens upplysning och propaganda, inrättat 1933 av Joseph Goebbels. Efter kriget flyttade man verksamheten till Sverige, där den legat i malpåse i över 65 år!
Finns det fortfarande någon som på riktigt inte tror vi lever i en diktatur? Nu låtsas sossarna inte ens längre, helt öppet propagerar man för diktatur, straff, hängning av oliktänkande.
 

Desperation i Rosenbad är nu påtaglig. De vill ha kontroll över, hur människor uttrycker sig på sociala media. Man vill skjuta budbärarna, istället för att ta itu med problemen som är gigantiska. Sossarna vill inte tillåta människor, att upptäcka sanningar på egen hand. Ska det vara en militär fråga vad medborgarna tycker?

När omvärlden kritiserar Sverigebilden, då heter det här hemma, att det är det oberättigat, fake news och brott mot demokratin. När Sverige kritiserar omvärlden(bl.a.Ungern och Polen), då sker det ofta utan källkritik och kallas för sanning. Hyckleriet når nya underbara höjder nästan dagligen.
Skall man ingripa mot personer som sprider lögner i MSM och SVT, blir man nog tvungna att fängsla både Annie Lööf och Stefan Löfvén. Båda påstår att cirka 25 % av Sveriges befolkning är nazister. Sedan kan sossarna fortsätta med SR och SVT som försöker hjärntvätta folk med all slags desinformation och att dagens unga ska ifrågasätta allt som inte kommer från SVT och SR. Inte konstigt att de unga är riktiga korkskallar efter att ha gått på feminist och genus hjärntvättande högskolor och dessutom få se samma propaganda på Public Service!


Den kanske största lögnen som finns i dagens Sverige förutom klimatet, är propaganda för att upprätthålla lögnen om multikultisamhället. Vi har under flera år fått höra, att på sikt kommer det bli en jättebra affär för Sverige.  Tyvärr är det redan alldeles för sent, omvärlden känner till om de problem som massinvandringen orsakar. Utländska korrespondenter rapporterar hem dagliga långa rapporter om alla händelser.Foliehatten undrar varför ingen ställer frågan till PH vad vi ska ha rosthögen Patriot till för över 30 miljarder ( belopp hemligt ). Det gick inget vidare i förhandlingarna när PH och värdegrunds Maggan var över med pekpinnar åt Sergej Viktorovitj Lavrov. Snacket om utländsk påverkan är rent patetiskt! Det är väl klart att andra länder skrattar åt oss och PH, när vi på fullt allvar letar efter ryska ubåtar som inte existerar. I ställer för att inse våra fel, så ber vi andra länder inte skratta åt oss, när vi fortsätter jakten på fienden som inte existerar. Om ryssen bestämmer sig för att ta Sverige, så kommer de att ta Sverige, det enda försvar vi tidigare haft är svenska nationalister, vänster patrask som vill öppna gränserna. De kommer inte ta till vapen för att försvara Sverige svenskt, när det väl gäller. Vad tänker fröken PG om det?
2 kommentarer:

  1. Tack och lov att PH finska släkt försvarade sig ( och oss!) för 80 år sedan!!!

    SvaraRadera
  2. Ja, detta är oroande. Har behandlat frågan också ganska ingående i en bloggartikel igår med många läsare. Notera att Hultqvist får kritik av Pressombudsmannen. "Peter Hultqvist vill minska yttrandefriheten – får kritik av pressombudsmannen." https://www.globalpolitics.se/peter-hultqvist-vill-minska-yttrandefriheten-far-kritik-av-pressombudsmannen/

    SvaraRadera