torsdag 7 november 2019

Vad fan får Sverige för alla miljarder vi ger till FN:s gröna fonder?

Stolt som en haltande ”tupp” på gödselstacken, förkunnade allas vår statsminister vid klimatmötet i New York, vilt applåderandes av den business class flygande Isabella Lövin, att Sveriges regering har bestämt att Sveriges bidrag till FN:s klimatfond ska öka från fyra miljarder per år till åtta om fyra år, dvs ökningen sker stegvis. Tuppen Löfven vill glänsa med världens ledare, det är vad det handlar om. En roll som är högt över hans kompetens.
 
SVT valde att lägga 1,5 timmes sändningstid på att bevaka Doktor Gretas ankomst till New York, istället för att rapportera om FN:s gröna fond, eftersom Sverige ger den så stora pengar. Foliehatten undrar när Public Services journalister skall göra skäll för sina skattefinanserade löner, när de inte ens orkar kritiskt granska de projekt fonden har finansierat. Frågan är, om dessa pengar som delas ut, gör någon som helst verklig effekt/nytta eller går de bara till sådant som inte har någon betydelse, om man vill minska utsläppen av växthusgaser eller till sådant som skulle gjorts ändå?
 
Varför har det skrivits så lite om de gröna FN-fonderna i MSM? Många menar, kanske p.g.a. otydligheten, att pengarna på sätt och vis blir mutor (löner och resor) till kinesiska och indiska m.fl beslutsfattare, för att de ska börja ställa om och gå med i nästa klimatavtal. Kina och Indien är storproducenter av CO2 och har fått rätt att slippa begränsa sina utsläpp enligt Parisavtalet fram till 2030.

Frågan man kan ställa är, eftersom det överhuvudtaget inte redovisas var alla pengar tar vägen, om våra svenska skattepengar går till länder utanför Paris-avtalet eller löner och reserättningar m.m, också till FN och IPCC? Finns det inga muntliga intentioner från Kina och Indien, att de ska försöka börja minska sina utsläpp från 2030? Får dessa länder anstånd och i så fall hur länge och ekonomiska bidrag?

När det gäller FN,
har Ingalill Alenius avslöjat, att korruptionen är gigantisk. Vad fan får vi för pengarna får vi aldrig veta!
FN lider av kronisk finansieringsbrist p.g.a. att USA sedan tidigt 80-tal strypt sina bidrag. Häromveckan stod det i media att ”pengarna var på väg att ta slut igen.”

Trump har inte gett e
n enda USD till Parisavtalet och dessutom har USA nu hoppat av. Barack Obama lovade att stå för 40 % av den gröna fondens budget. Pengarna skulle gå till utvecklingsländer, troligen Kina och Indien. Gör man ett försökt till research, för att se var dessa pengar finns, i Schweiz förstås, men sedan stoppar deras bankhemlighet all information. Vi får aldrig veta, om pengarna är öronmärkta till forskning och eller till s.k. förnybara energier. Gissar Foliehatten rätt, så står Sverige och Tyskland för allra största delen av dessa bidrag.

För några dagar sen lovade Angela Merkel 1 miljard € till Indien, denna miljard är öronmärkt till tysk ekoteknologin som går mycket knackigt. Solpanelfabriker balanserar på konkursbalken, men nu skall de få sälja stora mängder till Indien. De kinesiska är både bättre och mycket billigare och framförallt mycket närmare, men, vem bryr sig? Samma sak gäller tyska vindkrafttillverkare, tyskarnas motståndet är enormt stort mot en utbyggandet och även den här branschen i rejäl gungning.

När man försöker få info om FN:s gemensamt ägda fond, är den bara till för medlemmar! Vilka medlemmar? På menyn finns rubriker som tar upp en massa viktig info om fonden och dess verksamhet, men det krävs password! Vad är de försöker dölja? Inte ens en hänvisning till sidor dit vanliga människor kan gå, för att informera sig. Vilket jävla elitprojekt. Värre än SIDA.

Tidigare redovisade fonden alla de medel som kom in till fonden, uppdelat på länder. För cirka två år sedan slutade man med det. Kan orsaken vara, att inga betalningar inkommer? Med tuppen Löfvén uppträdande i New York, skall Sverige öka sina bidrag och frågan är, om det blir så många fler länder som kommer att göra det.
Eftersom det är hemligt, så är det svårt att kontrollera. I den senaste redovisningen stod Sverige för nästan 6 % av medlen och många länder betalade nästan ingenting. Det gällde även många länder med riktigt stora utsläpp. Tidigare under Obama, betalade USA 30% och nu är den kassakon sin! Att fonden kommer att bli, ett nytt fiasko för FN, är Foliehatten helt övertygad om. JÖKens övertro på FN kostar oss skattebetalare stora pengar och det är inget annat än en skandal, eftersom ingen kan förutom medlemmarna(dvs länderna) kontrollera var pengarna går till eller hur mycket fonden innehåller.
 
Snart är Madridkonferensen i gång, Doktor Greta befinner sig i Kalifornien och flirtar med Di Caprio. Han har en stor fin yacht, men den ligger i Los Angeles. På fel sida av USA. Di Caprio har erbjudit sitt privata jet till Greta som tackat nej! Annars vore det fint för vår tappra Jeanne d’Arc att komma den vägen till Madrid. På tal om Jeanne d’Arc, det gick illa för henne…
 
Macron och Kinas Xi träffades nyligen och båda lovade, att Parisavtalet är oåterkalleligt, samtidigt som Macron säkrar stora kinesiska inköp av fossila hemska Airbusplan. Kina behöver dem till sina 30 nya flygplatser. För Xi är det lätt att lova att Kina följer avtalet. Kina behöver inte minska på sina utsläpp förrän 2030. Vad som händer 2030, får vi vänta på, men Foliehatten är helt övertygad om, att Kina inte kommer att ge efter en enda millimeter! Innan dess tror Foliehatten att precis som med kråkan, att hela klimatköret åker ner i diket och kommer att förbli där.
Västvärlden har insett, att det kostar ”skjortan” och lite till, att vara klimatsmart. Den stora anledningen är att den förnybara energin, inte är förnybar utan behöver bli utbytbar, när den inte presterar vad som behövs!

Sverige står för 1 promille av utsläppen. Prognoserna pekar på att ökningen av utsläppen globalt kommer att uppgå, till 300 gånger Sveriges totala inom några decennier. Anta att klimatet går över styr. Kan man då skylla på Sverige? Naturligtvis inte. Skulle Sveriges ytterligare miljarder kunnat förhindra skadorna? Naturligtvis inte. Men då skulle det vara bättre att spara pengarna för att reparera skadorna?  Nu finns det ingen risk att klimatet går över styr. Det inser alla med sunt förnuft och då finns det verkligen ingen anledning, att kasta bort pengar. De hade naturligtvis gjort mycket större nytta om de istället används för miljön, brottsbekämpningen, skolan, vården. Vad pengarna än används till, så skapas det mervärden, jämfört med att de satsningar på klimatomställning, kastas de bort till ingen nytta.
Klimathotsprojektet har ingenting med vetenskap att göra. Det är ett politiskt maktprojekt med syftet att etablera något som man har etiketterat som ”Global Governance”. En omskrivning för världsregering. Metoden är kopierad efter hur man skrämmer in människor i olika kyrkor. I stället för att skrämmas med ”satan” så skräms man med klimatkatastrof och planetens undergång.

Ett avslöjande gjordes faktiskt av Christina Figuere, toppnamn inom IPCC
”Det handlar inte om klimatet, det handlar om att ersätta kapitalismen med ett system som fördelar planetens resursers rättvist. En vacker omskrivning för någon sorts ”världsregering.” De som kör detta projekt är smarta nog, att locka in oss i vetenskapliga strider i ”flanken” för att dölja den verkliga avsikten. En världsregering.
Läs ”The First Global Revolution” utgiven av ”Club of Rome”, globalisternas forum och dokumentet ”The Endangered Atmosphere Conference”
Inga som helst vetenskapliga argument kommer att påverka globalisternas projekt. Det gäller att avslöja det verkliga syftet med ”klimathotsprojektet”. MAKT!

Intressant dokumentation om projektet i Bahrein.
”A policy on Gender Inclusion and Equality
must be developed. Target employing as a minimum 2% of
disabled number of employees if employing over 50 people. Notify the Ministry of Labour within ten days of employing the disabled
person.”
Bara dom nu inte missuppfattar och hugger av en hand på 2% av dom anställda.

Debattartikel SvD 5 november:”Demokratin kräver att både yttrandefriheten, pressfriheten och demokratins institutioner skyddas. Val ska vara fria, valprocesser ska inte manipuleras. Medborgare och politiker skall kunna yttra sig i offentligheten utan att skrämmas till tystnad genom hot och lögnkampanjer. Ytterst måste politiken stå som garant för demokratins spelregler. Vi menar att diskussionen om hur
detta ska gå till nu äntligen måste komma igång, också i Sverige.”
Karin Pettersson, Schibsted
Raul Gruenthal, Schibsted
Är det någon som tror att kritiska artiklar kommer in i MSM eller att SVT låter krtiker komma till tals?

Foliehatten avslutar med en riktig godbit! Energimyndigheten har beviljat 5 MSEK för följande studie: ”Män och energi. En genusanalys av olika manligheter inom energisektorn.” till Martin Hultman, Chalmers Tekniska Högskola AB
Utlysningens namn: ”Energiriktad grundforskning”


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar