onsdag 20 november 2019

Nu kan alla rösta på det islamistiska Partiet Nyans!

Det islamiska Partiet Nyans är nu registrerat hos Valmyndigheten och får fr.o.m. nu, delta i samtliga kommande val i hela landet. Lördagen den 30 november håller Nyans i Stockholm, någon form av ett informationsmöte.
 
Partiet riktar sig främst till invandrade muslimer. Under fliken ”Vår politik” på deras hemsida har de i nuläget tre punkter: ”islamofobi och främlingsfientlighet”, ”bostadsbrist” och ”integration.”
 
Att döma av hemsidan har Foliehatten svårt att se, att det skulle vara ett renodlat islamistiskt parti, men det är bara en tolkning av vad de skriver. Bland annat kräver de obligatorisk undervisning i svenska för invandrare för att snabba på integrationen. Det är inte islamism. Fortfarande har inte Nyans presenterat ett fullständigt partiprogram.

Partiet Nyans eller snarare Mikail Yüksel om det nu är han som skrivit utkastet till program, kräver inte särlagstiftning
för islamister som de brukar kräva, att sharia ska gälla över svensk lag. Däremot vill de att muslimer ska få status som erkänd minoritet, på samma sätt som samer, judar, romer Sverigefinnar och tornedalingar.

Hemsidan: ”Alla oavsett bakgrund, religion och etnicitet är välkomna till Partiet Nyans. Vår vision är att arbeta för ett mer öppet och tolerant samhälle med respekt för alla människors lika värde och individens egen vilja att forma sitt eget liv. Vi strävar efter att värna och förstärka demokratin och mänskliga fri-och rättigheter i Sverige.”

När läser dessa rader, är det knappast islamister uttrycka sig . De tre punkter som de tänker driva är inte heller islamistiska, utan handlar om konkreta problem som muslimer och andra invandrare drabbas av: Islamofobi och främlingsfientlighet, bostadsbrist och integration. Foliehatten anser att de är ”en ulv i fårakläder!”

Partiet Nyans börjar mjukt för att locka till sig så många som möjligt och undvika en massa kritik och motkampanjer, men lär senare visa sitt rätta ansikte och kasta fåraklädseln, när de fått tillräckligt stort inflytande i politiken. De uppger själva, att det kommer att ta tid och att deras strategi är långsiktighet. Den potentiella väljarbasen är enorm och kommer bara bli större i takt med massinvandringen och det höga antalet barnafödandet bland muslimska MENA-invandrare.

Foliehatten skulle inte alls bli förvånade om de redan i nästa val passerar 4%. Vad som behövs är drygt 500.000 röster. Det vi glömmer bort är klanen och vilken makt de har. Säger klanen, att de skall rösta på Nyans, så kommer de också att göra det.

De som minns kommer säkert i håg vad som hände i Angered, där Lelila Ali Elmi valdes in av klanröster för MP. Foliehatten lyssnade på en debatt mellan henne och SD:s Vinge häromdagen. Foliehatten säger bara jösses! Vilken nivå denna Lelia har!
 
Partiet befinner sig i en expansiv fas, i september tillkännagav de, att man etablerat lokalavdelningar i Örebro och Växjö – orter där Muslimska Brödraskapet är som starkast.
Partiet grundades av Mikail Yüksel som uteslöts ur Centerpartiet 2018, efter att haft samröre med Grå Vargarna, en turkisk organisation som beskrivs som ”ultranationalistisk” i massmedia. Turken Yüksel kom till Sverige 2001.
I Nederländerna finns ett liknande initiativ – det turkiska partiet Denk. I parlamentsvalet 2017 knep Denk 2,1 procent av rösterna och fick således tre mandat.

Självklart håller de demokrati fanan högt, fri religion och trosuppfattning samt goda möjligheter till integration på sina plakat. De vill röster. Självklart vet alla islamister vad de nu bör rösta på och i takt med ökad invandring av muslimer samt deras skyhöga nativitet, så kommer rösterna på Partiet Nyans att öka mångfalt.

Om/när de kommer in i riksdagen, kan de driva sina egentliga kärnfrågor som är Sharia och religiöst styre och ingen kan säga något, eftersom det är "demokrati," för att föra fram sina frågor. Många okunniga hos MP, V och S kommer nog rösta på dem i början p.g.a. deras plakatpolitik som ser bra ut för dem, på pappret. Nu kommer inte sharia anhängarna behöva nästla sig in i de vanliga Svensson partierna längre.

Många som använder ordet islamism vet inte vad det betyder. Att arbeta för muslimers intressen och rättigheter i politiska partier eller på annat sätt är inte islamism. Islamister motsätter sig integration och vill i stället skapa ett parallellsamhälle med egna lagar och regler. Islamism är politisk islam, politiska partier är politiska. Ergo muslimska partier är islamister per definition.

Muslimer och islamister är inte ett så stort i sig problem. Problemet är de som släpper fram dem till makt och inflytande. Apologeterna
som S, MP och C har gjort.
 
Försvarshögskolan fick i juni 2017 i uppdrag av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) att genomföra en beskrivning av budskap i salafistiska jihadistmiljöer i Sverige. Rapporten skulle visa hur den salafistiska jihadistbudskap aktivt sprids i Sverige och vilka metoder som i så fall används. Informationspåverkan inom de salafistiska jihadistmiljöerna i Europa är ett förhållandevis nytt forskningsområde och det saknas idag i stor utsträckning studier och forskning på området i en svensk kontext. Intressant rapport på hela 270 sidor!

Vem tror att Muslimska brödraskapet jobbar med öppna kort och tydligt visar sin agenda...? Eller finns det möjligen kanske en liten risk att de kör med dolda agendor, ljuger, vänder och vrider för att trycka sig in i ett lands politiska system?
Rent politiskt kommer det här partiet vara en konkurrent till både V och S och ta röster från dem, vilket är bra.

Det finns ingen som helst anledning att acceptera
Islams framfart. Tvärtom bör den motarbetas och reverseras, eftersom det är uppenbart, att så fort muslimerna får makt, börjar de förtrycka allt och alla runt sig.

Böneutrop är ett perfekt exempel på detta, varför i sk
all svenskar i Sverige tvingas höra böneutrop på väg hem från jobbet på fredagen? Dessutom på ett okänt språk? Som kuriosa tigger/erhåller många av dessa muslimska föreningar skattepengar.
 

Partiet nyans kommer att få partistöd och troligtvis kommer de inte att få vara med i debatter på SVT, eftersom de inte sitter i riksdagen, När det gäller SVT, är ingenting givet.
 
En sak som Foliehatten är nyfiken på, är hur stort finansiellt stöd partiet kan tänkas få från länder som exempelvis Saudiarabien, Qatar, Libyen och Turkiet? Det kan säkert handla om väldigt stora belopp, för att bygga upp en stark basstruktur(organisation)och marknadsföring m.m. Vi vet redan att många svenska moskéer och islamiska center finansieras av främst Saudiarabien, Qatar, Libyen och Turkiet och så även många islamiska organisationer(förbund, samfund, föreningar).

ETC: ”Saudiarabien, som representerar en extremt konservativ tolkning av islam, har genom mångmiljonbidrag inflytande över mer än var fjärde moské som Dagens ETC har granskat. Även Turkiet, Qatar och Libyen finansierar moskéer och muslimska församlingar i Sverige, men vilka krav som följer med pengarna vill ingen svara på.”

Det bästa är så klart att Partiet Nyans tar många röster, så att S kollapsar fullständigt som i Nederländerna 2017. De gick från 25 till 6% , när ett muslimskt parti kom in.
Foliehatten undrar i så fall, hur en motkampanj från S skulle kunna se ut? De har vurmat för invandringen från just dessa regioner och hållit(och gör så fortfarande) muslimer om ryggen i decennier.
Foliehattens gissning är, att S är på väg mot C-nivåer eller kanske rent av MP-nivåer. Föreställ dig MSM journalister och vad de skulle skriva om S hamnar under 10% och SD på 30-40%.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar