söndag 24 november 2019

I dagens Sverige är det ”ättestupan” som gäller!

Äldreomsorgen fungerar som ett G(J)ÖKfågelbo. De största fågelungarna högst upp som kvittrar mest och högst, får mest resurser av moder Svea. Längst ner ligger de svagaste och får minst och har inte kraft att protestera eller göra sin röst hörd. Fågelungen längst ner är fattigpensionärerna. Gökungen högst upp i boet heter M….. och tillhör egentligen inte ens familjen, men tar samtliga resurser. M…. gapar och skriker högst och får mest uppmärksamhet och resurser av den blinda moder Svea och uppmärksamt av regimmedia.

SVT har gjort en kartläggning som visar att sex av tio kommuner, planerar besparingar inom äldreomsorgen. Av dessa kommuner säger 66 procent att man planerar att dra ner på personalkostnaderna. Regeringarna Löfven/Reinfeldt har skapat lagar som kommunerna måste följa. Ska det sparas så är det svenskar som drabbas. När nu faktaresistenta sossar vägrar se sambandet mellan massinvandring och brottslighet kommer de säkerligen att skylla på den åldrande befolkningen som -plötsligt-blivit så mer vårdkrävande! "Köttberget" har blivit krävande och tar alla resurser säger Magdalena Andersson! Strukturell rasism när äldre och skol- och dagisbarn och handikappade, får neddragningar i kommuner.

Det kan innebära att de gamla får nöja sig med en dusch i månaden istället för var 14:e dag och att de får ännu mindre av den usla smaklösa maten. Två köttbullar istället för tre. Högst ett toabesök/dag. Gamlingarna kan sitta på sina äldreboenden insvepta i filtar och lapa sin filmjölk och fundera på, om de inte trots allt ska överge sossarna och den klämkäcka Annie Lööf och rösta på rasistpartiet SD i nästa val-om de lever då. 

Varför skall anhöriginvandrare i pensionsåldern få högre "pension" (äldreförsörjningsstöd + bostadsbidrag mm.) än vad många av vad våra svenska pensionärer får? Varför skall en asylsökande få tandvård för 50 kr, när en svensk pensionär får betala 5000-8000:- för samma behandling? 

Notan för massinvandringen ska nu betalas. De svagaste i samhället som arbetat ett helt liv och betalt skatt, ska stå för den, enligt feministregeringen. Tack Löfven för att du gör det här landet så mycket bättre.
 
"Sweja, sweja (arabiskans motsvarighet till jalla, jalla), - Magdalena öppnar snart dörren till de välfyllda ladorna. Om det inte räcker så kommer Göran Persson med säcken full med de 250 milliarden som han lånade av pensionärerna och som han lovade betala tillbaka krona för krona. Om det visar sig att Magdas lada är en rostig gammal ryssbil med samma namn och HSB inte hittar ut genom herrgårds-allén så återstår att samla bark till julgrötren."

Nu börjar även lite mer kända och folkliga personer säga ifrån. Pendeln har svängt. Den här intervjun med Lennart "Hoa Hoa" Dahlgren(mycket sevärd) var direkt rörande och bör spridas till en bredare allmänhet. Han berättar om hur dåligt hans mamma och andra åldringar behandlades och att ingen i MSM, ville skriva något om det.

Dahlgren säger också att han nu förmodligen kommer att kallas för "rasist", "fascist" och "nazist" i media, men det verkar inte avskräcka honom, då han har sanningen på sin sida.
Detta program med Lennart Dahlgren är en uppföljning på ”Fjärde Statsmakten nr 26 om den skamliga behandlingen av de gamla” som handlade om att Stockholms kommun felaktigt påstår att 100 gamla måste sägas upp från sina lägenheter på grund av renovering. Detta påminde Dahlgren om att politikerna ljög på samma sätt när hans mamma sades upp från Vintertullen. Även då skyllde politikerna på byggnadernas skick, men så fort de gamla flyttat ut, flyttade migranterna in utan renovering.

Vård- och omsorgsnämnden i Lund har fattat beslut om nedläggning av restaurangen på Nibblegården utan en konsekvensanalys. Kommunen verkar inte se att de alternativ som står till buds är orealistiska och potentiellt farliga, skriver flera pensionärer i Lund.

Hittat på nätet: ”Har en bekant som arbetar inom pensionsmyndigheten. Han berättade att problemet med pensionerna och vården är att vi tagit in så många invandrare som snart blir eller är pensionärer. De kommer in som anhöriga eller som föräldrar. De är oftast sjuka och behöver vård och hjälpmedel. Sverige skulle klara att ta hand om de äldre svenskar som finns men systemet klarar inte alla äldre som kommer in. Sedan berättade han att många reser tillbaka och låter de vuxna barnen få deras pensioner d.v.s. de får bankomatkorten och de får fullmakter. Så folk sitter i Mellanöstern och f.d. öststatsländer(juggar UG) och får ut pension. Så när de höjer den allmänna pensionen och bostadstillägget, så är det majoritet invandrare som får dessa.”

Varför inser inte regeringen, att det inte går/får lägga mer kostnader, än vad kommuner klarar av att bära. Kommunerna är självständiga och självstyrande. Men ingen kommuner säger nej och stopp och anmäler regeringen, för att bryta mot lagar om kommunalt självstyre. Sölvesborg har gjort antydningar om, att de kommer att testa detta!

Regeringen bryter mot kommuners självstyre och tvingar alla kommuner ta emot migranter i en ny lag från 2016 som även ger migranter nationella rättigheter och nationella garantier före alla andra och då blir det extra knepigt, när de två åren gått ut och kommunerna får stå för kalaset. Nu sitter alla och lider och gråter i 290 kommuner istället för att säga stopp - Nej tack !
Antingen är alla lika mycket värda eller är vi ingen demokrati längre.

5 kommentarer:

 1. Skulle vilja att du redogör för ditt påstående om "de 250 milliarden som han lånade av pensionärerna och som han lovade betala tillbaka krona för krona".

  Jag har hört detta förr och jag har också hört förklaringen om att man förde över ett par pensionsgrupper, t ex sjukpensionärer m fl till statskassan från pensionsfonderna och därför tog man också den summan ur pensionsfonderna som egentligen var för liten.
  Andra hävdar som du att man helt fräckt lånat pengar med löfte om återbetalning.
  Kan du reda ut vad som är fakta är du bussig.
  Tack på förhand.

  SvaraRadera
 2. Ben-Hur om du tittar står detta inom " ". Med andra ord inte mitt påstående. Versen är på en julmelodi. Det var inte GP som stal dessa pengar, utan han administrerade det hela och fick bära hundhuvudet. De som skall hängas för detta 1994 är S, FP, M, C och KD som kom överens om att plundra pensionsfonderna på 258 miljarder.
  https://cornucopia.cornubot.se/2014/01/goran-persson-stal-inte.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag såg det. och uttryckte mig slarvigt som om redaktören påstod. Men frågan är fortfarande kvar. På Cornucopias sida säger en del inlägg att man använde pengarna till att betala lån i dollar.

   Men det är väl tveksamt om staten tar pengar ur AP-fomnnderna för att betala på statsskulden.

   Andra orsaker som jag nämnde är ju att avskilja en dela av de pensionerade till att de får sin pension från staten i fortsättningen. Som t ex garantipensionnen om jag inte minns fel.

   Radera
  2. Har försökt se var pengarna hamnade och har inte lyckats få fram ett korrekt besked. Avstår därför att nämna var pengarna hamnade. Faktum kvarstår pengarna är borta!

   Radera
  3. OK, tack för att du brydde dig i alla fall.

   Radera