tisdag 19 november 2019

Förundersökning om våldtäkt läggs ner mot Julian Assange!

Idag på morgonen den 19 november, meddelade vice överåklagare Eva-Marie Persson att förundersökningen mot Julian Assange om misstänkt våldtäkt läggs ner. Bevisningen räcker inte uppger hon på en pressträff. 

Det är nio år sedan som den påstådda händelsen ska ha ägt rum. Beviset räcker inte ....Först nu? Är inte detta en rättsskandal?
Efter
nio år, så inser åklagaren att bevisningen inte håller, efter att ha trakasserat den misstänkte till landsflykt.

Är det någon som fortfarande tvivlar på, att detta är ett i förväg uppgjort spel med korrupta svenska
feminister, tjänstemän och amerikanska myndigheter inblandade? Målet var klart från dag 1.

Det är en svart dag för hatfeministerna, när nu detta beslut togs. Däremot en bra dag för rättvisan och förnuftet. Det finns många farliga vänstergrupperingar som borde rökas ut. Varför inte börja med #Jag är här gruppen.
 
Assange har fått lida för dessa kvinnor, borde haft bättre kolla vem man delar säng med.
Foliehatten hoppas att Julian Assange stämmer Anna Ardin och Sofia Wileen för falsk tillvitelse eller vad en smart advokat kan hitta på för lämpliga § §.
Foliehatten skulle aldrig finna sig i, en sådan här sak. Han skulle formligen jaga motparten med stämningar …. " Förtal " tycks enligt " näthatsgranskaren " vara ett bra sätt att enkelt vinna mål.
 
I bifogade länk finns alla ”smaskiga detaljer!” Vem som helst med minsta förstånd, inser att Julian Assange inte våldtog någon, utan både Anna och Sofia ställde upp, mer än gärna och hade sex med honom.  Hela historien är påhittad av Anna Ardin och Sofia Wilén. Det är de som borde hängas!

1 kommentar:

  1. Den svenska anhållan om utvisning till Sverige av JA låg i vägen för den Amerikanska.
    För att bereda väg för USA har nu den svenska åklagarmyndigheten lagt ner fallet och upphävt den Europeiska häktningsordern.
    Det är nu fritt fram för USA och UK att ta livet av JA, Sverige har fullgjort sitt uppdrag i detta justitiemord.
    Internationell statsterrorism där den rövslickande lillpojken Sverige fått leka med de stora grabbarna.

    SvaraRadera