söndag 24 november 2019

När skall ”topplocket” spricka på det sovandet svenska folket?

Vad får publiceringen i kvällspressen för effekter, nu när gemene man inte längre kan ducka för obehagliga sanningar? När t.o.m. en utländsk minister som är under Samhalls nivå som inte klarar av, att anpassa sig eller ens försörja sig i Sverige. Att han sedan får ersättning från FK, medan cancersjuka svenskar utförsäkras, måste väl ändå blåsa topplocket, på det sovande folket. För ett par dagar sedan har det avslöjats, att denna minister som varken Aftonbladet eller Expressen vågar skriva om, att han har varit/är misstänkt för kvinnofridsbrott och att han gillar att ”leka” med unga män!
 
Nyheten i sig är sjuk, men som med så mycket annat sjukt i Sverige, så kan man bara skratta åt dårskapet. Galenskaperna staplas ovanpå varandra. Det tog flera dagar innan Aftonbladet och Expressen, hakade på "Nyheter idag" avslöjande. Vad är det för journalister vi har? Foliehatten vill istället påstå, att det var medvetet skrivet av dessa två tidningar, för att förringa skandalen, att Nyheter Idag är "SD-närstående." De är i själva verket närstående Medborgerlig Samling(MED) och i viss mån även Örebropartiet. SD är idag det största partiet i Sverige, så nu gäller det för slaskmedia, att inte skriva någonting positivt. Det var inte journalisterna eller chefredaktörerna som beslutade om den formuleringen, utan ägarna!
 
Foliehatten är helt övertygad om att DN, SVT, Expressen och Aftonbladet fick tips om denna "godbit." De avfärdade tipset som icke trovärdigt. Eftersom tipsaren inte fick napp hos slaskmedia, kontaktades Nyheter Idag. Vilket måste vara ett gott betyg till Chan, men en varningsklocka till SVT och Bonniers.

DN skriver att de arbetar med ”kvalitetsjournalistik” och att inte ta upp, att försvarsministerns i Irak går på bidrag och har dubbla identiteter är inte kvalitetsjournalistik.
För två dagar sedan var topp tre(3) på DN:s hemsida:
BMW återkallar dieselbilar
Ryssland vill skylla valintrång på Ukraina" (vad har det med Sverige att göra?)
Evo Morales anklagas för terrorism" (vad rör det Sverige?)
När inte nyhetsförmedling är huvudsyftet för DN, vad finns tidningen till för?
 
Nu har också utländsk media fått tag i denna ”godbit.” Om Sverigebilden tidigare var starkt krackelerad, så är den idag totalt pulveriserad. Det hela sätter svensk bidragspolitik i ett globalt löjes skimmer. Frågan är hur många fler personer som svenska skattebetalare försörjer. Att gå till socialkontoret och identifiera sig med fingeravtryck en gång i veckan, kan inte vara för mycket begärt. Proceduren borde inte vara svårare än att beställa en hamburgare på Mc Donalds. För tre år sedan så var bilbränder något okänt. No-Go Zoner något som förnekades. Att det förekom sexuella trakasserier och övergrepp, var bara rasistiska fantasier. Nu står myten om utnyttjandet och missbruket av socialförsäkringssystemet på tur. Sverige betraktas idag som ett land som styrs av kompletta dårar.

Om vi summerar de senaste 8-10 dagarna, utom de som har till yrke att spela korkade, är alla överens om, att Stefan Löfven gjort bort sig totalt i Agenda i förra söndagen. Hans stora ”tabbe” var att han höll fast vid den linje som alla sossar och hela den offentligheten regimmedia höll fast vid, bara för några månader sedan, det finns ingen koppling mellan invandring och brottslighet.

Allas vår Bagdad Bob - Jerzy Sarnecki och hans förnekade om kopplingen mellan invandring-brottslighet, har Löfven nu gjort honom sällskap. Luften har nu pyst ut från denna bubbla/ballong och nu står Löfven/
Sarnecki ensamma kvar. Samma media som själva i åratal försökt undvika frågan, kunde nu rena sig, genom att lägga hela skulden på Stefan Löfven.

Svensk media bär nog det enskilt största ansvaret för, att det är på väg åt helvete för Sverige. 15-20 år av massiv invandrarpropaganda riktad mot landets ledning, har lett till demografiska förändringar som saknar motstycke i vårt lands historia. När konsekvenserna av detta blir alldeles för uppenbara, är det inte längre lönt att mörka det alla redan vet. Löfven säger bara det som media själva har sagt sedan massinvandringen inleddes.
Han trodde fortfarande att den linjen var gångbar, för det har fungerat tidigare. Det Löfven inte hade räknat med, var att händelseutvecklingen har eskalerat med blixtens hastighet och med den, är det bara verkligheten som gäller.
Svensson som legat på sofflocket, har börjat vakna ut sin Törnrosa sömn och ser nu verkligheten. Det hade Stefan Löfven totalt missat!

Stefan Löfven har gjort vad han kunnat, när han som nytillträdd statsminister inför hela världen (Hollywood) utropade sin regering till världens första feministiska regering. I hans värld var det så stort det bara kunde bli. En annan sak av jättestor vikt (för sig och hans kamrater) var, att inför hela-hela världen proklamera att hans land minsann inte bygger murar. Han gick ut med jämna mellanrum och förklarar, att en del händelser är oacceptabla. Starkt är också när han slår näven i bordet och utbrister att det får vara slut på käbblet. Han har även bild likt talat, gått till sängs med nyliberala Annie Lööf som ivrigt hejat på honom med ett ”fjamåt Stefan, fjamåt!”

Foliehatten hade i alla fall förväntat sig, att en regering åtminstone låtsas göra något åt problemen. Men här verkar det snarare som att Löfven har bara tänkt sig glida vidare ända fram till 2022, utan att bekymra sig över att ta tag i saker och ting.

Istället för att beskydda sina misslyckade ministrar,
borde han ge dem sparken och göra en tydlig markering, om att sådan inkompetens, ska inte tolereras av den här regeringen. Ställa riktiga krav på dem som arbetar under honom och om eventuella låsningar i riksdagen uppstår, försöka kohandla lite. Löfven kohandlar med det nyliberala Centerpartiet och det är därför som regeringen nu driver en nyliberal politik.
 
Igår gick DN ut och manar C till "ödmjukhet " inför den bräckliga varelse som JÖKen utgör. Efterhand som tiden går, blir det allt tydligare att Sverige sitter i knät på den liberala världsordningen. Stefan Löfvéns agenda blir allt tydligare. Att slåss till sista blodsdroppen för det internationella vänsterliberala nätverket, där Sverige är en viktig del. JÖK:en var en defensiv åtgärd av de vänsterliberala krafterna för att försvara "öppenheten" mot högeranstormningen. Egentligen handlar det om att det svenska statsintresset anses sammanfalla med den liberala världsordningens intressen. 

Det Foliehatten är allra mest upprörd över, är att vi fått en liberalprogressiv stat som går utländska krafters ärenden. Politiken håller på och förtvinar i Sverige. Den lockar inte längre några talanger. Ekonomin har tagit över och det är numera de stora multinationella företagen och bankerna som styr. Det blir intressant att efterhand som tiden går, se vilka som blir kvar längst i försvaret av JÖK:en och de vänsterliberala värdena. 

Bonniers, SVT-SR och TT, är en del av den statliga opinionsbildningen. De kämpar hårt mot Trump, Tories i England och länderna i Östeuropa. De hämtar mycket av sitt material från The Guardian i England och NY Times och Washington Post i USA. Det är bara att gå in på TT:s hemsida så kan man se vilka som sitter i TT:s styrelse. TT ägs för övrigt av Bonniers och Schibsted till 90%.
 
I Sverige går det trögt att fatta politiska beslut som kan leda till faktisk förändring. Nu har vi dragits med en unisont hyllad massinvandring i decennier, trots att vi förlorat greppet totalt de senaste 4-5 åren. 2019 har folkopinionen börjat svänga.
Nu när opinionen har tvärvänt och svenska folket vågar allt mer säga vad de oroar sig för och media har så sakteliga börjat fatta läget. Det känns lite mer hoppfullt, att vi kan börja resan mot bättre tider. Tröga typer som Löfven och Lööf måste bort och nytt blod in i politiken, om viinte ska hamna på soptippen.

1 kommentar:

  1. Tyvärr. Svenska folket fortsätter nog i sin skönhetssömn. Det kommer ingen prins och väcker dem. Foliehatten och ett tjugotal sajter till för en ojämn kamp emot somnabulismen. Deras utgivare vänder sig till en grupp människor som tycker ungefär likadant, vilket kommentarsfälten tyder på. Men ingen av oss går ut på gator och torg och propagerar. Så vi är inte ett dugg bätte själva - vi njuter av vår passivitet.

    SvaraRadera