lördag 21 december 2019

Det svenska dårhuset under ledning av Stefan Löfven fortsätter att leverera!

Svenska Dagbladet påstår i en artikel att en majoritet av svenskarna (enligt Rädda Barnen) vill ta hem IS-barn. Det finns ett stöd för att svenska barn till terrorresenärer i Syrien ska få komma till Sverige, enligt en undersökning från Rädda Barnen.
Ola Mattsson Sverigechef Rädda barnen: ”Den gjordes innan de senaste dagarnas konflikt. Nu tror jag att stödet skulle vara ännu större.”

En "majoritet" vill plocka hit IS-barn, medan artikeln talar om att det finns ett stort "stöd". Propaganda och vilseledande information "in action." I själva verket tror Foliehatten att en stor majoritet vill skicka tillbaka båda barnen och föräldrarna, varifrån de kom . Rent principiellt är det att likställa med anhöriginvandring, där kopplingen till Sverige är ungefär lika svag. Barnen ska givetvis växa upp i den miljö som de fötts i, för de flesta barnen är Sverige inte "hemma."
Enligt Röda korset finns i fånglägret al-Hol i Syrien omkring 70 000 personer kopplas till terroristorganisationen IS. Av dessa fångar uppskattas att någonstans mellan 60-70 personer är barn till föräldrar med svenskt medborgarskap som ännu inte har rest till Sverige.

För att erhålla svenskt medborgarskap krävs enligt Migrationsverket:
Bosatt i Sverige i fem år, men för den som är statslös eller flykting gäller andra krav.
Vara 18 år, fått PUT och styrka sin identitet (Iraks försvarsminister är ett bra exempel på falsk identitet).
Inga krav på att kunna skriva, läsa eller prata svenska. Det finns mängder av svenska medborgare som fortfarande behöver tolk efter 20 år i Sverige!

För att erhålla ett tyskt medborgarskap kräver Tyskland:
Bosatt i Tyskland i minst 8 år.
Kunna prata och skriva tyska.
Inga punkter i belastningsregistret
Styrka sin identitet med äkta papper.

Frågan är vad fan gör Rädda Barnen med medlemmarnas pengar? Varför bränner de en massa på opinionsundersökningar och lobbying för IS-barn? Varför är dessa barn värda så mycket mer, än alla andra barn i Sverige som har det svårt?
Rädda Barnen är en politisk organisation finansierad av globalister som George Soros som enbart arbetar för, att fylla västvärlden med invandrare från tredje världen.

Utrikesminister Ann Linde påminde svenska folket på torsdagen att regeringen arbetar intensivt med att få hem de så kallade svenska IS-barnen. Linde tog upp att det är svårigheter att identifiera barnen.

"
Svårigheter” att identifiera barnen och även få klarhet vilka som är barnens vårdnadshavare. Men trots oklarheterna slår Linde fast, att regeringen vill försöka få hem så många barn som möjligt.
Identifiering har aldrig varit ett problem för Sverige, man släpper in alla. Det har visat sig mer än en gång, att personer haft närmare 10 olika identiteter.

Tillbaka? De flesta har aldrig varit här. De är födda i Kalifatet av utländska föräldrar, av vilka några fått svenskt medborgarskap. (Det rimliga hade varit att makulera dessa medborgarskap som man gör i Danmark.) Deras enda anknytning till Sverige är att deras föräldrar, alternativt far- och/eller morföräldrar, under lång tid bekostats av den svenska välfärden. Låt dem stanna hos sina släktingar och klaner i MENA.
Det är stor skillnad på att avprogrammera sektmedlemmar som "bara" är religiöst hjärntvättade mot att avprogrammera hjärntvättade barnsoldater som mördat och växt upp med avrättningar och sett massa mord och är religiöst hjärntvättade.

Tänk om regeringen
istället hade arbetat intensivt, för att reparera skadorna de åsamkat vårt land, istället för att ta hit en massa terrorister. Regeringen skall arbeta intensivt med att få bukt med kriminaliteten, att sjukvården fungerar, att det blir fler poliser, fler lärare, mer vårdplatser.
 
Att bo i Sverige är en fara för sitt eget liv. Sossar värnar mer om terrorister och kriminella, än att skydda svenska folket.  Med 68-vänsterns intåg,  hamnade allt mer snett. Idag har vi en socialdemokrati som är helt ur kurs som gått vilse som inte kan skilja på rätt och fel. Sossarna leds enligt flera psykiatriker av en helt imbecill person som lider av det kallas "Messias-syndrom."

Vi kan notera att föräldrarna till dessa IS-barn gav sig iväg frivilligt till det nya Kalifatet för att införa "Sharia" och terrormakt i MENA. Situationen som barnen hamnat i, är föräldrarnas ansvar. Frågan är om en mor som tidigare hyllade IS och Sharia och går klädd i niqab i Sverige, är lämplig som förälder. Hur skall dessa hjärntvättade barn till terrorister avprogrammeras från sin religiösa övertygelse i Sverige ? Kan sossepolitiker förklara det för svenska folket. Vem kommer att stå för kostnaderna? Det blir nog lika svårt som att få Annie Lööf, att rösta på SD.

På torsdagen upplät statsradion
Studio ETT sin plattform för Röda korset, att utöva påtryckning mot regeringen och svenska myndigheter, genom att yttra kritik mot regeringen, att de gör för lite för att få hem ’IS-barnen’ i lägret, trots att det finns flera oklarheter om barnens identitet. Det framgår med all tydlighet att både Rädda Barnen och Röda Korset, vill att allt från Mena skall komma till Sverige.

Vi har tydligen inte tillräckligt med problem idag? Så vi tar och öser på med mer. Kommer IS-barnen till landet? Så har vi "anhöriginvandring" av IS-föräldrar s.k IS-terrorister till Sverige! Det är så politikerna lurar svenskarna!! Det är vi som får betala för kalaset också! Vi har IS-terrorister i Sverige sen tidigare. Sverige är själva barnkammaren för IS-Jihadister!

Löfven vet exakt, hur han skall ställa till med olösliga problem för landet. Hur många föräldrar
kommer att våga ha sina barn på dagis och skolor, tillsammans med  hjärntvättade IS-jihadisters barn? Barn som vistats bland mördarmaskiner kommer aldrig att växa upp och bli barn med normala värderingar. Trevligt att få nya livtidsbidragstagare till Sverige, nu när ekonomin är på topp och alla kommuner har överfulla kassor!
 
Värt att notera är att Afrikas befolkning växer med hundratals miljoner, rentav miljarder unga människor de närmaste 50 åren. Om Afrika får 2 miljarder nya innevånare och 200 miljoner av dem vill ta sig till ett bättre liv i Europa, så upphör Europa att fungera.

Det är den utmaningen som kommer att definiera hur de papperslösa hanteras. Tillåts 100 miljoner papperslösa leva i Europa, så kommer det att urarta till en Mad Max-värld utan lagar. Ska vi stoppa denna invasion kommer det att krävas taggtråd och automatvapen. Det blir inte vackert, hur vi än gör. Men vilken värld vill du att dina barnbarn ska leva i? Mad Max-världens afrikanska fattigmanskaos eller en mycket stor europeisk "gated community"?
10 illegala personer kan bo i en trea i Rinkeby och hanka sig fram, via svartjobb utan bidrag, är för de allra flesta ett bättre liv, än att åka tillbaka till Aleppo eller Kabul. Inte minst gällande barnens förutsättningar. Just därför lever 100 000 tals under den här typen av förhållanden "under radarn" i Sverige.


3 kommentarer:

 1. Jo, som Anke Borg konstaterade:somliga startar krigen och andra får ta konsekvenserna... sen blev han uthängd i MSM för"pittviftning".
  Kan det var"den expansiva nationalstaten i MÖ som ligger bakom??
  De verkar ha ett finger med i spelet ... ÖVERALLT!!
  Dock ej ensamma.
  Och det gick INTE snyggt till när de flyttade dit heller!

  SvaraRadera
 2. Ta gärna reda på vad bossen för Röda Korset har i lön...
  gör detsamma med bossen när Rädda barnen...
  Sen kan vi diskutera i vems tjänst de är...

  SvaraRadera