lördag 19 augusti 2017

Censur i media och SVT!

Ordet islamism, muslim eller andra synonymer för islam har helt försvunnit ur språket i samband med rapportering i SVT av Islams terror mot den kristna världen .

I torsdags genomfördes
ett terrordåd i Spanien. Attentatet i Barcelona har skördat ett stort antal offer. Det är det sjunde islamistiska dådet inom loppet av ett år i Europa.
Undrar vad V och MP kommer att säga?

Efter attentatet i Barcelona pratade man
hela kvällen i SVT om ETA och igår i Aktuellt om samma sak med Hans Brun.

Frågan alla ställer sig nu är: Hur länge kommer Europas politiker fortsätta att agera i direkt strid mot den allmänna folkviljan?
Folk vill nog höra något annat än ”förfäras” från Löfvén och att han tänker på de anhöriga. Vad gör han? Ingenting?
Istället låter han och ”kabinettet” alla eventuella återvända
nde terrorister från IS stanna i Sverige. Då förfäras han inte! Här finns mer info om deras enorma flathet!

För någon dag sedan tog Expressen upp en undersökning i Chatham House.

Chatham House - en respekterad tankesmedja med inriktning på internationella relationer i London – ställde en fråga till 10 000 européer i tio länder. De tillfrågade fick reagera på påståendet;
”All vidare invandring från främst muslimska länder borde stoppas”. De kunde ”hålla med”, ”varken hålla med eller inte hålla med” eller ”håller inte med.”
Opinionsmätningen genomfördes i februari i år, efter fjolårets terrordåd i Nice och Berlin. Men före London
och Stockholm.
Svaret blev följande: I genomsnitt höll 55 procent av de tillfrågade med: all invandring från muslimska länder borde stoppas.

En majoritet i åtta av de tio länderna anser detta, Sverige var inte med i mätningen. I snitt var det 20 procent som inte höll med.
Om samma fråga ställdes idag skulle det med all säkerhet bli en ännu större övervikt för ett totalstopp av invandring av muslimer till Europa. Noterbart också att frågan avser ett totalt stopp av "all" muslimsk invandring.
Hade varit mycket intressant att skåda svarsfördelningen på frågan om man enbart ville "kraftigt begränsa" ytterligare muslimskt inflöde. Hur stor andel av de som inte kunde välja sida skulle fångas upp där månntro?
För varje ny muslimsk terrorattack innebär i förlängningen en risk för ifrågasättande av det mångkulturella projektets lyckobringande egenskaper. Vad är då enklare än att göra den lilla språkliga justeringen att helt enkelt sudda ut kopplingen mellan islam och terror.

Studerar man media noga, så är det nog så, att det gått ut en PM om att media ska undvika att använda orden Islam och muslimska terrorister etc, för att undvika kopplingen mellan muslimer och terrorister. Man ser nu att de har tagit bort förbjudna ord i samband med rapportering och diskussioner angående muslimska terrorister.

Lyssnade
man på den statligt kontrollerade P1 ca 30 minuter igår, efter ordet islamism, muslim eller andra synonymer för islam har de helt försvunnit ur språket i samband med rapportering av Islams terror mot den kristna världen.
Det talades
istället endast om terrorister, terrorceller, nätverk mm. Det förkom några tillfällen när man märkte att den som talade nästan snubblade och sa M-ordet, men de tog sig som goda slalomåkare upp igen, efter att nästan ha fallit.

Denna censur är inte ny, men den blir strängare allteftersom.
SVT var snabba och "rätta" reportern från
Finland som nämnde Allah Akhbar och det förbjudna T*rror-ordet.
Intressant att dessa regimtrogna de senaste dygnen har lagt mycket energi på att kritisera Trump, för att inte tydligt nog markera mot enbart högerextremister.

Hörde Hans Brun i studio Ett i går kväll och han nämnde visserligen islamism, men avslutade med att nämna dom två ensamvargarna Mangs och Breivik. 
 
Alla dessa terrordåd är ett ordentligt "grus i maskineriet" för den mångkulturella agendan. Dess arkitekter hade nog inte riktigt förväntat sig detta. Ironiskt nog är det muslimerna själva som ger upphov till den största friktionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar