tisdag 15 augusti 2017

Sverige liknar alltmer en diktatur!

Den rödgröna regeringen vill snabbinföra en lag inför valet 2018 som ska förhindra oliktänkande med "fel åsikter" från skolbesök för att informera om sin politik.
Regeringen vill på detta sätt hindra spridandet av "antidemokratiska" budskap. Att den parlamentariska demokratin är fullkomligt uttjänt och härsken, är inget man vill att ungdomen ska höra. Värdegrunden är skör och i skyddsbehov mot sanningen.
Vid tidigare val har en objektivitetsprincip gällt och Skolinspektionen har sagt ifrån när partier nekats deltagande på lika villkor i en rad fall.

Det är givetvis ett vansinnigt förslag. Antingen har man en opartisk hållning i frågan eller så förbjuder man all form av uppsökande värvning, för det är detta det handlar om. Det är upp till var och en att bilda sig en uppfattning, det anstår inte regeringen i en demokrati som påstår sig lägga särskilt vikt på yttrandefrihet och lika villkor.
Foliehatten tror för övrigt inte att nazisterna och andra högerextrema får ett särskilt stort tillskott i medlemsregistret för att de besöker skolorna. Tvärtom lär de mötas av ett stort motstånd, som alla andra gånger. Skolmiljön är så pass hårt färgad av politisk korrekthet att eleverna knappast omvandlas till nazister bara för att någon politisk företrädare lite diskret står och gaggar om förintelsen och något folkmord på svenskarna. De som sjunger med i kören har redan funnit övertygelsen på internet och sociala medier. Vansinnigt men med vänstern i Sverige som agerar som en maffia och endast bryr sig om pengar och makt så är det inte konstigt.
Lite märkligt att regeringen vill ta bort odemokratiska partier från skolan samtidigt som dom ger bidrag till Salafistiska friskolor.

Man kan direkt räkna ut att det kommer drabba den invandringskritiska och nationalistiska partierna. Frågan är hur man kommer att behandla F!?

Partier som är "mer" än SD kommer inte ha en chans och en sådan lag skulle försöka användas i många fall även mot SD av antidemokratiska, yttrandefrihetshatande och föraktande för oliktänkande lärare och rektorer som tror att just deras vänsterextrema åsikter är vad som ska gälla och att man har rätt att inskränka andras demokrati efter eget tycke och kännande utan att förstå att imorgon skulle det kunna vara tvärtom om andra är lika illa som man själv är. Det kommer att bli väldigt problematiskt om rektorn på en skola, blir den som sitter med beslutet att tillåta eller förbjuda vissa partier.
Det är inte självklart att det är SD som kommer drabbas, men det är fortfarande fel. Rektorerna kanske kommer att utsättas för påtryckningar att stänga ute just SD, även i de fall de själva egentligen inte vill det. Sedan drabbas även eleverna också om det är deras rektor som ska bestämma vilka åsikter de ska få höra på och inte.
Här är problemet, SD har inte ensamrätt på att bli utsatt. Den rektorn som står upp för demokratin och låter alla partier göra skolbesök, kommer såklart att få ”skit” hur än rektorn gör. Vänstern kommer att twittra, hembesök, utfrysning och social stigma. Karriären kommer att bli körd för den rektorn som inte anpassar sig efter vänsterns tyckande. Många gånger glömmer man dessa som gärna tagit ett kliv för demokratin, måste ”pudla” och ta 5 steg tillbaka p.g.a. det stora tryck från samhället.

Gustav Fridolin i SR:
”Rektorerna skall känna sig trygga med situationen som uppstår med de politiska partier de släpper in.”
Fridolin är ju själv ett vänsterspöke av rang! Så han har nog tänkt att försöka blocka SD, utan att säga det rätt ut.

Någon slags lagstiftning kanske bör finnas, men att ge rektorerna någon slags diktatorisk makt över dessa beslut är vansinne.
Att stänga ute ett parti som sitter i riksdagen borde vara ett stort lagbrott och man får en känsla av att det är precis det man försöker göra.. Det är verkligen ett hot mot demokratin och yttrandefriheten. Inte är det jihadister man försöker utestänga, det kan ju vi normalbegåvade fatta i alla fall. Oftast har sådana åtgärder (utestängande)fått motsatt verkan.
Typisk vänstern, eftersom man inte kan vinna med argument förbjuder man istället själva åsikterna. Antingen inga partier eller alla partier.
Om Regeringen vill förbjuda antidemokratiska partier att närvara, är inte det då ett antidemokratiskt agerande även från deras sida?

Andra lagar tar år på sig att få igenom, det ska göras undersökningar först osv. Att riva jihadisters pass går inte för sig i Sverige men att förbjuda "fel åsikter" att representera sig på skolor är tydligen helt okej. Sjukt efterblivet och typiskt Sverige.

En bättre lag vore att förbjuda politiska partier att göra skolbesök och skolval överhuvudtaget. Finns ingen anledning till att man ska spendera skoltid och resurser för att kartlägga unga människor och deras politiska riktning. Hela grejen luktar mycket gamla Sovjet, för att man ska kunna se om nästa röstgeneration är tillräckligt renlärig eller om man måste öka propagandaflödet. Om det blir en sådan lag, skulle förpassa Sverige i samma liga som Nordkorea och Venezuela.

Regeringen har valt en mycket farlig väg. Som alltid när det gäller invandrarfrågor så är det vänsterns väg som gäller. Demokrati, jo just det, så länge du tycker rätt. Tycker du fel skall du exkluderas. Det är precis det som det är frågan om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar