söndag 6 augusti 2017

Vänstern och rasism!

Hur orkar vänstern se rasism och fascism i allt? Hur fungerar tankeprocessen hos personer som uppenbarligen känner ett skriande behov av, att se allt i Sverige som rasistiskt?

Vad vill de uppnå? Folk verkar mest tröttna på det och då blir det kontraproduktivt om vänstern nu har en faktiskt plan med rasist och fascist köret.

Socialism bygger på att skapa och förstärka motsättningar i samhället, mellan underklass och överklass, mellan arbetare och företagare, mellan män och kvinnor, mellan I-världen och U-världen, mellan olika folkgrupper.

Utan motsättningar och hat har socialism ingen framtid eller förutsättningar för sin fortsatta existens och eftersom Sverige är ett hyfsat jämlikt land utan en bred folkgrupp i armod, så får de uppfinna motsättningar och således är
rasist och fascistkortet, ett väldigt lätt sådant att spela.

Vänstern försöker hela tiden framstå som människoälskare, vilket givetvis inte är sant. Deras ideologi bygger på att någon annan skall betala.
Foliehatten tror att det mycket blivit en klassfråga. De som betalar mycket skatt har ingen lust att betala en massa i skatt och inte få något i retur, medan vänstern som normalt inte betalar speciellt mycket skatt, inte förstår att vi har begränsat med skattepengar.
Sverige är i grunden en vit nation, så vad är egentligen så konstigt med att det finns en "vit kultur" här? Vad är det inte vänstern förstår eller vill acceptera? Ingen förväntar ju sig att vita ska dominera kulturarvet i
Egypten.
Foliehatten kan förstå att vänstern vill ha in mer svart eller arabisk kultur i Sverige, även om han personligen inte håller med, men förstår de verkligen inte att det är fullt logiskt att Sveriges historia och kulturarv domineras av vita personer/svenskar?

Om svenskar hade en genuin vilja av att ta till sig afrikansk eller arabisk kultur på ett större plan, så sker det oavsett vad som propageras eller vad någon vill.
Man får uppfattningen att vänstern inte kan genomföra någonting utan tvång, just för att deras idéer är så verklighetsfrånvända och så långt ifrån vad de flesta vill ha.

Förutom pengar och eventuell samhällelig makt
och vad driver dem på ett mer personligt plan? Är det en speciell typ av människor eller kan vem som helst "bli" så ologiskt jobbig?

Den s.k. "vänstern" vill idag inte uppnå något, de utför sin uppgift som nyttiga idioter, att söndra samhället och lämna öppet mål för landet att bli privatiserat.
Det handlar nog också en hel del om vänsterns existensberättigande och att man behöver konflikter för att kunna existera. Problemet är väl mer att vänstern inte mer lyfter fram
kritik och frågor som fattigpensionärer, höjd pensionsålder, dålig sjukvård, globala karteller, finansvärlden osv. Ingen! Dessa viktiga frågor försvinner i en massa av pseudofrågor som feminism, rasism, fascism osv... Ok, även dessa frågor är viktiga, men man verkar inte vilja lösa dessa problem, utan mer underblåsa missnöjet och konflikter mellan olika grupper genom att man inte har något konsekvenstänkande.

Vänstern bryr sig bara om identitetsfrågor och det är skrattretande.
Foliehatten tycker nog att man inte ska glömma en viktig tankegång, nämligen att den s.k. vänsterrörelsen som en gång stod på arbetarklassens sida, helt enkelt kanske började i goda avsikter, att byta ut sin klassiska målgrupp till alla nya grupper som de sett som utsatta och diskriminerade.
Och precis som en klassisk socialdemokrat skulle framhäva underklassens problem i sin retorik, för att påvisa orättvisan lever idag vänstern på att framhäva diskriminering utefter etnicitet och identitet.

Problemet blir att det hela har tappats bortom verklighetsförankring och blivit det enda de har, för att ha ett existensberättigande.
Det är därför de skapar rasism, där den inte finns och att stora delar av rörelsen idag går ut på att dela upp människor i rasifierade och rasister, sexister, islamofober osv.
Att det hela utmynnar i våldsspiraler och ännu mer rasism blir alltså en naturlig konsekvens av deras brist på annan politik.

Förutom alla lögner som detta lett till genom åren har det ju bland annat lett till en extremt ineffektiv invandringspolitik som inte längre fyllt sitt syfte att hjälpa människor/flyktingar här eller på plats, utan endast varit ett politiskt verktyg för att framhäva sig själva.

Vänstern lever på att det ska finnas människor som är missnöjda och deras nya trumfkort där är invandrare. Förr var det arbetare som idag hellre röstar på SD.
Eftersom vänstern tappat större delar av arbetarklassen, måste de hitta orsaker som gör, att det är så synd om invandrare. Och ur dessa konflikter ska deras drömsamhälle växa fram eller kunna skapas? Vad är slutmålet? För allting har ett slut.
Vänsterpartiet har ingen väljarbas kvar. Numera enbart ett enfrågeparti som egentligen inte går hem hos nån. Frågan om vinster i välfärden ligger ej längre på top
p 5 bland väljarna.

Det är inte ovanligt
att vänstern på något sätt drar till med kolonialism, fast Sverige som land aldrig ägnade sig åt detta i en skala som ens kan registreras. Likaså att den svarta, bruna varit så förtryckt så länge i Sverige när det det inte ens fanns några svarta, bruna eller några andra i Sverige är vita svenskar för bara lite drygt 30 år sedan.

Börjar man att detaljstudera vänstern faller argumenten ihop som ett korthus eller en komposthög. Foliehatten upplever vänstern som ”jävligt” rädda för att höra och veta om folkets åsikt t ex i folkomröstningar i diverse frågor. Vilket tyder på att de någonstans vet vilken bluff deras politik är. Att bedriva ”skrik politik”, som vänstern till största del sysslar med, gör att man måste mörka och ljuga om alla obekväma sanningar(Transportstyrelsen). Vänstern är totalitär i sin världsbild trots att de påstår sig stå på allehanda svaga gruppers sida. Kravallerna i Hamburg för en månad sedan var ett lysande exempel på vänsterns totala utflippade!

Sveriges lycka som en
socialdemokratisk statsminister sa, var att vi var så homogena och det var sanning för inte alls länge sedan. För vänstern som vill ha ett existensberättigande, för att skapa orättvisor och sedan även konflikter, där sådana inte fanns från första början. Exakt samma som gäller för feminismen.
Vänstern har nu entusiastiskt välkomnat ett mer äkta, etniskt stamsamhälle. Den västerländska civilisationen/de vita männen (dvs den mest framgångsrika stammen) ska nedkämpas.

Många undrar jämt varför feminister och homosexuella inte bryr sig om Islam. Homosexuella vet att det inte finns en chans i ”helvete” att muslimer tänker anpassa sin religion efter deras önskemål, så som kristna gör. Det enda dom kan åstadkomma, är att bli kallade islamofober och bli av med sin egen offerroll.
Tankeprocessen är att det finns mycket att vinna på att utnyttja personer som låter sig bli utnyttjade. Vad skulle hända om vita män plötsligt började bete sig som andra grupper? Skulle Zara Larssons ”manshat” vara lika käckt om vita män verkligen blev kränkta och gjorde något åt saken? Till exempel bojkotta eller ban
nlysa henne från media. Nej det är bara kul så länge det finns gott om ”white knights” som springer till hennes försvar.

Titta på
F!. Får en politiker vara hur dum som helst? Jojomensan! Och den rätten utnyttjas till fullo av F!. Segregation och utanförskap beror enligt F! inte på att invandringen blev för stor, för att kunna lösas av tillgängliga integrationskrafter: bostäder, arbetstillfällen, utbildning. Nej, den beror på känslor och värderingar: misstänksamhet och rasism och för få stadsodlingar!

Bara det att F! tar upp den misslyckade "integrationen" som direkt kan kopplas till den alldeles för stora invandringen, är ett viktigt steg framåt.
 

Det finns alltid en legitim debatt att föra om balansen mellan repressiva och förebyggande åtgärder. F! befinner sig dock i konflikten mellan verklighet och dumhet.
F! drivs av etniskt hat mot befolkningen som gett en fristad och gjort allt dom kunnat för att vara invandrare till lags. Ett litet land på en annan kontinent som hon frivilligt sökt sig till. Deras mål i livet är att straffa den här lilla etniska gruppen på 7-8 miljoner människor, för att dom ser annorlunda ut från afrikaner.


Självklart finns det rasism - vad det nu är, egentligen? Konstigt vore annars, men vänstern spär ju på den, kan man lugnt påstå. Att stoppa rasism är det verkliga målet för vänstern, skulle man inte bedriva den här sortens politik. Foliehatten kan inte se annat än att vänstern, vill ha mer rasism i samhället, så att de har ett ständigt "orosmoln" som de kan hänvisa till och bygga fler och starkare fantasier kring. Vilket gör vänstern jävligt onda.

Vänstern är
coercive utopians = utopister som vill påtvinga andra sin samhällsmodell... oavsett konsekvenserna. Och ja... det handlar om en speciell typ av människor, där ledarna har bl.a. en kombination av hänsynslöshet och arrogant storhetsvansinne. Se på Pol Pott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar