söndag 20 augusti 2017

President Trumps värld är en monumental mardröm.

Söndagens ledare i Sydsvenskan kan användas som en bumerang på Sydsvenskan och övriga i MSM. Där Bonnierpressens tidningar utmärker sig speciellt! SVT platsar också, mer än väl i detta sällskap. SVT olika reportage den senaste tiden är bedrövliga! Att läsa MSM och titta på SVT, om man skall använda Sydsvenskan:är en monumental mardröm!”

Aldrig tidigare i pressens och TV:s historia har vi fått läsa eller se som mycket lögner, vinklade och verklighetsfrånvända artiklar och reportage.
Sydsvenskan:
Trumps personlighet och ledarskap är – skakiga. Innan Trump blev vald till världens viktigaste ämbete hade många farhågor om vad den storhetsvansinnige affärsmannen skulle kunna ställa till med, och han har uppfyllt dem med råge. Mycket av vad republikens fyrtiofemte president ägnar sig åt är inte acceptabelt och får inte normaliseras. Donald Trump ljuger notoriskt. Flera medier har sammanställt långa listor över saker presidenten påstått och som inte är sanna.”

Trumphatarna har efter Charlotteville
haft oändliga orgier, där de ideligen försöker överträffa varandra. MSM och SVT är så tacksamma, att rätt person körde över och dödade rätt person. De snubblar över sina egna fötter i att beskylla Trump för allting.
Det MSM och SVT glömmer bort, är att folk har förmågan att skilja på de sakfrågor som MSM
och SVT vill blanda ihop: en majoritet av befolkningen vill behålla dessa statyer samtidigt som de föraktar KKK. I Sverige vill majoriteten utvisa alla dessa ljugande män, samtidigt som de föraktar landets 300 nynazister.

Nu
försöker MSM ännu en gång få oss, att genom associera oss till nazister att skämmas och acceptera att tusentals med oklar identitet och inga flyktingskäl, måste stanna och få amnesti.
Media och SVT försöker återta ett eroderat tolkningsföreträde genom att i hysteriskt upptrissad ton demonisera och tysta sina utmanare, varefter
berättelserna överlever på det enda sätt de kan överleva - genom att inte ifrågasättas.
Sydsvenskan fortsätter:
”Det är rörigt i Vita huset med en hög omsättning på medarbetare. Stabschef, kommunikationschef och pressekreterare kommer och går på de märkligaste vis. Att han nu har sparkat sin ytterst kontroversielle chefsstrateg Steve Bannon är i och för sig utmärkt – men hur det gick till kan ifrågasättas.”

Skillnaden med föregångslandet på området, Sverige, är att de globalt helt dominerande sociala medieplattformarna kastat masken och går in som aktörer. Annars är metoden densamma - bokstavligt otroliga narrativ, uppbackade av naken, vulgär åsiktsrepression. Kejsarens nakenhet blir en maktmanifesterande nudism.

I Sverige gick det - sådär. Medias och SVT:s förtroendekapital spenderades på att sinka allmänhetens överenskomna verklighetsbild, vilken åsiktsklassen sedan har att förhålla sig till. Det räckte inte längre att brunkleta, stänga pissrännor, åsiktsregistrera och statuera exempel.
I förlängningen innebär det, att det inte kommer hindra svenska maktutövare att dras med i den amerikanska offensiven mot vit identitetspolitik, vilket är vad allting handlar om. Söndagens ledare i Sydsvenskan var ett bra exempel på detta.

Kanske var Charlottesville eller Bannons sparkande vändpunkter att mytologisera från en framtid säkrad för "den liberala världsordningen" eller dess syskon "den globala klasskampen?

Den senaste veckans händelser i världen har inneburit att det kastats in rejält med grus i den välsmorda MSM:s maskineri och detta måste vara den mest nattsvarta veckan någonsin för MSM och SVT. Istället för det som skulle ha kunnat vara ”The finest hour” för dessa och i form av indignerade ledare och drösvis med snyftreportage i SVT om de stackars förtryckta, istället förvandlades verkligheten omedelbart till något som dessa inte vill ta i med tång, utan tvingas tiga ihjäl.
Muslimskt massmord i Barcelona
Muslimska mord i Åbo
Mångkulturella dödsskjutningar i Eskilstuna
Mångkulturella dödsskjutningar i Uppsala
Mångkulturell dödsskjutning i Tensta
Mångkulturella skjutningar i Malmö
Mångkulturell invasion av Karolinska inte bara en utan två gånger inom loppet av några dagar.

Stefan Löfvéns ord idag efter alla dödsskjutningar ”bedrövelse” visar hur handlingsförlamad han är. Det är en "bedrövelse" att beskåda den flathet som Löfvén visar upp. Han tycks tro att ord kommer att vända på situationen. För att vända på vad som händer i Sverige behövs hårda nypor, Sverige bör kanske följa danskarnas vägval – den som ljugit om sina asylskäl åker ut!

Hur många tror på Anders Lindbergs senaste uttalande? "Det känns som att det vänder nu!"
Läser man vidare i Anders Lindbergs senaste ledare orkar han inte ens koka ihop en soppa på ingredienserna SD, Trump och Breivik. Han nöjer sig med att.…
”Om något visar kampen mot IS att jihadisterna går att besegra. När världen enas över geografiska, politiska och religiösa gränser har de inte en chans.
Terroristerna är bara oövervinnerliga i sin egen retorik.”

Sydsvenskan:
Donald Trump respekterar varken journalister eller fria medier. Han kallar dem för "det amerikanska folkets fiender."
Frågan är när kommer Sydsvenskan och andra i MSM och SVT respektera svenska folkets vilja och inte som nu, vara svenska folkets fiende?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar