fredag 25 augusti 2017

SVT har bekymmer!

SVT bekymrar sig mer över hur folk reagerar efter terrorattacker med ökad rasism och främlingsfientlighet. Att många dödats och skadats i attentaten och vem som genomförde attentaten, är tydligen enligt journalisterna inget större problem.

Det är
inte något nytt som SVT tar upp det har varit en genomgående vinkling under ett antal år. DN är ett praktexempel på detta och skriver i en artikel:

Självmordsbombaren i Stockholm attackerade vårt öppna, toleranta och demokratiska samhälle. Den mest bestående skadan kan bli en ökad misstro mot Sveriges näst största religion – islam. Vad blir konsekvenserna av att muslimer utmålas som ett hot mot riket eller enskilda personer? Jo, att moskéer vandaliseras, bränns ned och att enskilda muslimer attackeras fysiskt, hånas, mobbas och diskrimineras.”
Faktum är att det förstås inte bara är journalister som "oroas" efter attentaten. Deras oro delas av diverse vänsterextremister, rikspolitiker
och islamisterna själva. De talar med en röst i media och SVT.

De avslöjande bilderna på SVT:s vinkling talar sitt tydliga språk.
Knivattack i Åbo SVT: Oro för rasism.
Terrordåd i Spanien SVT: Oro för främlingsfientlighet


Efter varje islamiskt attentat kan man nästan exakt förutse efter vilken agenda SVT kommer att rapportera!
1: Relativisera muslimsk terrorism genom att jämföra med typ en sönderslagen ruta
2: Nämna Breivik eller ETA
i Spanien
3: Förklara allt med "utanförskap"
4: "Detta är vad människor flyr från"
5: Hävda tvärsäkert att vi inte får stänga vårt öppna samhälle eftersom "det är precis vad terroristerna vill"
6: Hitta en "hjälte" under dramat som är muslim eller i vart fall mörk som i Åbo som dessutom var falskt flagg!
7: Visa bilder på mörkhyade hjälparbetare/poliser
8: Visa så lite skadade människor som möjligt, i den mån de visas ska de helst vara samma ursprung som terroristerna
9: "Det har inte med islam att göra"
10: "Oro bland muslimer", "oro för ökad rasism"
11: intervjua politiker som säger att det är ett "angrepp på vårt öppna samhälle"

Offren, de faktiska offren, förbigås med största möjliga tystnad och så måste det vara för annars skulle svensken riskera att uppstå som ett politiskt subjekt och erkännas som en legitim aktör med alldeles egna intressen. Det är ett spektakel av allra lägst sort för samtidigt är det just svenskens samvete och medkänsla man önskar tala till.

DN hade en ledare som illustrerade detta på ett mycket tydligt
sätt.
”Sverige plågas av dödsskjutningar i de ständigt pågående gängkrigens spår. DN:s granskning från i våras visar att av 100 personer som knyts till mord och mordförsök med skjutvapen har 90 minst en utlandsfödd förälder. Det misstänkta terrordådet på Drottninggatan utfördes av en man från Uzbekistan som blivit nekad uppehållstillstånd i Sverige.”

DN påpekar att det viktigaste var
att vi fortsätter att vara medmänskliga! Var finns empati för de svårt skadade svenskarna i Stockholmsattentatet? När kommer DN att skriva om en artikel om de skador och men för livet som personer fick i Stockholm? Förmodligen aldrig – vi skall vara medmänskliga är DN:s paroll!

Efter den senaste veckans attentat verkar SVT och MSM ha slutat producera ledartexter och krönikor med standardfloskler om kärlek, öppna samhälle och inte låta hat segra.

Foliehatten ser bara tragik i DN:s journalistik och har svårt att se, det hela som komik för sitt eget sinnesbruks skull. Rent komiskt sett får han den dagliga dosen av Metro, de är bättre än de gamla MAD-blaskorna!


Dagens Nyheter har nu utraderat spåren av muslimernas terrorattacker i Barcelona, skvaller om Trump och Charlottensville toppar åter deras nätupplaga.

Man häpnar, är detta ett inslag av svart humor från Bonnierbunkern? Wolodarski publicerar också sin söndagskrönika redan på lördag, kan han inte vänta med Trumpkrönikan av rädsla för att ännu ett muslimskt attentat ska störa denna episka kampanj?
27 stycken rubriker i breda vänsterspalten får man bläddra, för att komma till första rubriken om Barcelona. Detta Bonniertilltag måste ses som historiskt.


Det är så uttjatat, förutsägbart, repetitivt. Det är därför helt rimligt att människor diskuterar den kommande propagandan redan innan den kommer. Människor måste få klart för sig att svensk media jobbar utefter en mall!

Hur kan man som politiskt korrekt tro, att man skapar ett bättre samhälle genom att agitera, uppvigla och kasta de värsta skällsord man kan på de som inte delar ens politiska hållning? Allt regisserat på politisk nivå.
Det enda man bidrar till är en total destabilisering av Sverige som nation!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar