tisdag 22 augusti 2017

Det svenska politiska etablissemanget sover sin Törnrosasömn!

Det har varit en historisk vecka, i negativ bemärkelse. Det började med en uppmjuknings start med hedersmordet på pappan som inte ville mörda sina döttrar för de skakat hand med pojkar i sina klasser.
I Spanien och Finland har islamister utfört terrordåd med många döda. I Sverige har det varit 16 skottlossningar med för närvarande fyra döda under fyra dagar! I Kärrtorp och Mölndal pepprades det in skott i lägenheter genom fönster från gatan till fots och på mopeder.
Karolinska har två gånger stormats av kriminella som har tagit över akuten, hotat personal och patienter! Vittnen säger att det var "extremt hotfullt!"
Var befann sig huvuddelen av Sveriges ledande politiker när allt detta hände?
Man firade Löfvèns födelsedag till ett fullkomligt fyrverkeri av döds skjutningar i landet. På väg dit lade den ”upphaussade kometen” Annie Lööf upp en bild av fyra leende borgerliga partiledare på väg för att fira Löfvens födelsedag. ...
Vi får väl hoppas det var trevligt på festen. Filmen ”Brakfesten” kanske är förebilden för hur de styr landet. Ett groteskt frossande som går överstyr.

Resultatet, i söndags gick Löfven går ut med miljarder till polisen, så att folket ska känna sig trygga. Det säger en del… Det är ännu en brandkårsutryckning. Det är dessutom en kraftfull signal om att vårt rättssystem är på väg att kollapsa, under trycket från de kriminella utanförskapsområdena.

Senare samma dag höll Löfven sitt årliga sommartal, i år i Eskilstuna. Där blev det om möjligt än mer uppenbart, att han inte lever i samma verklighet som vi andra. Löfvén betonade starkt vikten av att bekämpa nazism, rasism och främlingsfientlighet, men inte ett ord om vår tids största hot, islamismen. Har han inte blivit informerad om de islamistiska terrordåden?
Det är intressant att Stefan Löfvén vill ha tillbaka nazister och rasister till Socialdemokraterna. Foliehatten undrar hur han tänker?

Veckans händelser är en av de allvarligaste politiska kriserna i Sverige i modern tid. Och krisen bottnar i människors trygghet. Svenskarna ser mellan fingrarna på en hel del saker i samhället, men frågan är hur man ställer sig till detta.

Det är lätt att instämma i Paula Neudings krönika i Dagens samhälle: ”tondövheten i bilden av Alliansledarna på väg på fest en dag med två misstänkta jihadistiska terrordåd i Europa och skjutningar i Sverige, gör att den där tårtan mest för tankarna till myten om Marie Antoinettes kakor. Det är samma tondövhet som gör varje partiledardebatt till en fars, när ledande politiker fortsätter att utbyta samma stela fraser om samma så kallade utmaningar.”

Sverige befinner sig i en kris vad gäller människors mest grundläggande behov av trygghet. Det svenska politiska etablissemanget har fortfarande inte visat att man begriper allvaret i det eller utvecklingen.
I denna soppa lever folket. I denna soppa lever svenskarna. Som under decennier matats med propaganda om "ökad trygghet" och - när utvecklingen blivit alltför obekväm - mörkläggning, propaganda och ren desinformation. Ett folk som under lång tid förts bakom ljuset av etablissemang som - före internet - suttit på ett totalt informationsmonopol.
Denna fasad brann antagligen ner just denna vecka. Det finns inte längre utrymme för mer verklighetsfrånvänd propaganda. Frågan är om det i verkligheten kommer att vidtas några konkreta åtgärder som kan stävja utvecklingen.
7 klöver politikerna är handlingsförlamade och vill inte med ens med tång, ta de förslag som finns – problemet stavas SD!
Mångkulturen kan upplevas som ett luftslott. Ett luftslott som inte tål att granskas, som kan destabiliseras, undermineras och polariseras av i princip vilka krafter som helst. Det vill säga, ungefär så som världen ser ut idag.
Media kan inte längre hålla tillbaka eller ignorera dessa händelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar