måndag 23 april 2018

4 juni avgörs Alliansens öde!

Den 4 juni kommer en röstning ske i riksdagen om amnesti för de ensamkommande ”vuxna!” Många inom vänstern har redan uttalet sig, för att skapa opinion, så att propositionen skall röstas igenom! .
Aftonbladet: De är vårt ansvar – låt afghanerna få stanna. Den verklige vänsterkramaren Pierre Schori: Lagförslaget är för godtyckligt – ge alla ensamkommande från 2015 uppehållstillstånd.
Migrationsminister Heléne Fritzon räknar med att Centerpartiet kommer att ställa sig bakom lagförslaget om att låta ensamkommande som studerar i Sverige skall få stanna.
”Om man bara tittar på de interpellationsdebatter jag har haft i riksdagen och på de uttalanden som C har gjort i sakfrågan, då kan jag inte förstå annat än att man kommer att rösta med förslaget.”
Hon säger vidare att hon hoppas att frågan inte blir
”föremål för något politiskt spel”. Regeringen behöver C:s stöd för att få igenom förslaget.

Den historiska sanningen som Pierre Schori noga undviker att säga, är att socialdemokratin under långa perioder har präglats av en skepticism mot alltför stor invandring. Det var till exempel Ingvar Carlssons regering som 1989 drev igenom luciabeslutet som i praktiken nästan innebar en stängd gräns. Det är inte säkert att Olof Palme skulle ha applåderat, att tusentals vuxna utan skyddsskäl får stanna i Sverige och studera som nuvarande regering kräver. Den intressanta frågan framöver blir hur sossarnas kärnväljare kommer att ställa upp, om det med Centerns hjälp blir ett ”ja!”
 
Om man skall lita på vad Annie Lööf och Fredrik Federleys skriver i debattartikel i Aftonbladet den 21:a april, så skulle det innebära med stor sannolikhet att Centern röstar för propositionen framlagd av S och MP. Propositionen har fått starka invändningar av Lagrådet. Propositionen ger unga män från främst Afghanistan möjlighet att stanna för gott i Sverige och sedan ta hit sina nära anhöriga. I samband med Kållereds utvisningarna var det flera grovt kriminella som åberopade denna proposition och det var inte precis denna kategori av ensamkommande S och MP hade tänkte skulle få stanna. Lagen ger också andra flyktingar som fått avslag rätt att överpröva Migrationsdomstolens beslut, med motiveringen att de också skall börja studera.

Om Centern röstar ”JA” är Alliansen DÖd! Centern visar också, att de vill samarbete och eventuellt bilda en regering med S efter valet. Sossarna räknar kallt med att MP inte klarar av 4% spärren och att C, är deras nya räddningsplanka.

Foliehatten gissar och är rätt säker, på att det har pågått hemliga förhandlingar mellan S och C. Ganska säkert har C kommit
med en kravlista, på vad de vill få igenom, om de stödjer S, dels i röstning den 4 juni och i regeringsfrågan. Med all säkerhet har S gått med på det mesta! Det är bara att titta på vad S gått med på i förhandlingarna med MP! Makten framför allt är sossarnas motto!
Frågan är nu om inte "kappvändaren" Jan Björklund ser sin chans och att L också kommer att ingå i den nya regeringen. En förutsättning är att Liberalerna klarar av 4% spärren!
KD och MP åker med största sannolikhet ut ur riksdagen och som vanligt kommer V att stödja den nya regeringen mot utbyte att V för gehör för några av sina frågor. Kvar blir M och SD.

Det enda roliga av detta mardrömsscenariot är, att få se Kristerssons min, när han inser att han blev blåst och Alliansen är DÖd. Man får glädja sig med det lilla, karln är en utav Reinfeldts knähundar. Det kan hända t.o.m., att han följer de andra och lierar sig med S, så feg och maktgalen som han är.

Avgörande är valresultatet! Får vi se ett enormt starkt SD över 30%, kan allt det S och C planerat kullkastas. Det finns ett mycket stark opinion inom M, att de efter valet skall bilda regering med SD om ett valresultat talar för detta!

Propositionen har totalsågats från alla håll och kanter och även från polisen. Propositionen är helt emot all rättstradition och mot alla principer om likabehandling, där man väljer ut 9000 personer som fått nej och utvisningsbeslut som ändå får stanna helt utan asylskäl. Det är häpnadsväckande illa.
Barnen” behöver inte ens studera, utan bara ha "ambitionen" vilket naturligtvis, alla kommer påstå sig ha. Dessutom behöver inte identitet göras sannolik. Ingen kommer kunna säga vilken ålder de har, om de är vuxna eller under 18 år. Det innebär att vuxna kan komma, att tillåtas gå i svensk skola med svenska riktiga barn och ungdomar.
Att gå vidare med denna proposition om de ensamkommandes amnesti visar, att sossarna inte bryr om lag och ordning, utan de är invandrarna som gäller! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar