måndag 30 april 2018

Svenskarna vill ta emot färre flyktingar!

Politikers skandalösa hantering av migrationsfrågan, utan förankring hos folket, är det som hotar demokratin, inte vad folk skriver på nätet om invandringen. 7 klöverpolitikerna har valt, att Sverige ska bli världens ledande mottagarland för asylsökande, sett till befolkningsmängden. Idag finns det en stor väljaropinion och en förkrossande riksdagsmajoritet, för ett kraftfullt stopp i anhörig- och den ekonomiska flyktinginvandringen. Tyvärr finns det ingen förmåga att verkställa detta önskade och demokratiskt förankrade majoritetsbeslut, eftersom den styrande rödgröna regeringen inte bryr sig. Snarare är det så att sossarna spelar ett dubbelspel, men säger stopp utåt, men bakom kulisserna händer inget. Senast var det eritreanerna som får främlingspass, för att komma hit! De behöver dessutom inte styrka sin identitet!


Det är mer än hög tid att våra politiska ledare beter sig som ledare. Tyvärr måste vi konstatera att utsikterna inte är särskild bra efter gårdagens duell mellan M och SD.
JÅ: Om Nord- och Sydkorea kan prata och förhandla. Dags att kliva ur sandlådan, vilket UK inte har något intresse av att göra.

Att extremistpartiet MP fått diktera immigrationspolitiken beror på, att de "statsbärande" partierna tillåtit det som S och som M gjorde.
Nu skaffar sig 30-miljonerspartiet C genom Annie Lööfs sympatier för kaoslagen om undantag för de "ensamkommande afghanerna", rollen som kommunisternas allierade eller historiens vågmästare i dödläget efter valet i höst. Är C sociopater?
Andelen som vill ha en mer generös politik uppgår bara till 12%, medan gruppen som vill ta emot färre flyktingar uppgår till 60 %, varav flertalet vill strama åt mottagandet betydligt. I princip totalstopp för all invandring(anhörig)!
Resultaten av undersökningen, har beskrivits som en dramatisk förändring av den svenska opinionen. Det är sant, om man jämför med stämningsläget för tre år sedan. Det finns ett före och ett efter höstens koas 2015.

Men det är också sant, att andelen som vill ta emot färre flyktingar har varit större ända sedan mätningarna startade år 1990. Det har aldrig funnits något
folkligt brett stöd i väljarkåren, för den migrationspolitik som Sverige har bedrivit de senaste decennierna.
Det finns säkert flera förklaringar till detta, men ett uppenbart skäl är blockpolitikens dynamik med S och M som motpoler. Den har gett småpartier på båda sidor ett oproportionerligt stort inflytande över migrationspolitiken.

För att Sverige skulle reagera och åtgärda missbruket med svenska pass(skandal egentligen), var USA tvungna att hota med att kasta ut Sverige, ur det viseringsfria "Visa Waiver/ESTA"-programmet, för att MP till sist skulle gå med på att åtgärda missbruket med svenska pass. Det är först nu, efter propositionsstoppet i slutet av mars som S spottar ur sig förslag, på invandrings-/integrationsområdet.

Man kan också fråga sig vilken demokratisk legitimitet som veckans uppgörelse om att 9 000 unga vuxna utan asylskäl ska få stanna i Sverige har. Lagrådet har sågat förslaget och i praktiken vilar det på två småpartiers engagemang, MP:s och C:s.
Vill man spetsa till det kan man säga att det inte spelar någon roll vilket parti svenska väljare röstar på, resultatet blir ändå att MP och/eller C sätter sin prägel på migrationspolitiken. En röst på S är en röst på MP
eller C. En röst på SD är en röst på ett parti som ingen vill befatta sig med.

Nu når oss alarmerande rapporter om en ny jättestor migrantvåg till Europa som gör 2015 migrationsutfall till en liten aptitretare.

FN:s livsmedelsprogram David Beasley till The Guardian: ”IS-ledare försöker skapa en ny migrationsvåg till Europa som de planerar att infiltrera Europa och resten av världen med. De måste vakna upp.”
Islamiska statens starkaste fästen i Syrien och Irak har kollapsat. Men enligt David Beasley samarbetar IS-ledare med extremistgrupper som Boko Haram och al-Qaida för att försöka skapa en ny migrationsvåg.

Enligt David Beasley utnyttjar grupperna bristen på mat i Sahelområdet för att få afrikaner, att ta sig till Europa.

David Beasley till The Guardian: ”De delar upp områden och resurser att infiltrera och destabilisera, i hopp om att skapa migration till Europa, där de kan infiltrera och orsaka kaos. Ni kommer att möta liknande mönster som för flera år sedan, men nu kommer fler från IS och andra extremistgrupper att infiltrera migrationen.”

David Beasley fortsätter: ”Europa fick ett problem som resultat av kriget i Syrien, med 20 miljoner människor. Destabilisering och konflikter var anledningen till migration. Vänta bara till att Sahelregionen, med 500 miljoner människor har blivit mer instabil. Europa och resten av världen måste vakna upp!”
Migrantvågen från Syrien kan vi tacka USA och Israel för som ville få bort Assad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar