tisdag 3 april 2018

Giftmordet i UK – här måste mer en hund vara begraven!

Braskande rubriker i svensk media och UK:s försvarsminister Gavin Williamson säger att världen har gått i en ”ny era av krigföring.” Han kallar även Rysslands president Vladimir Putins beteende för ”skadligt”. Enligt DN är detta förberedelser för krig och andra Bonnierägda tidningar fyller på med, att det är Kreml som beordrat detta! Man tappar hakan över alla rubriker!
Theresa May lägger hela skulden på Putin och diplomater utvisas i många länder och lilleplutt landet Sverige, är givetvis med i detta ”race!” I sakfrågan finns bara den brittiska regeringens påståenden, ingenting annat och bevisen lyser med sin frånvaro. De kan mycket väl tillhöra samma kategori som Tony Blairs påståenden att Irak om en trekvart, kan bomba London med massförstörelsevapen. Orkestreringen är för övrigt en kopia av Litvinenko, MH-17 m.m., där inte ett enda hållbart bevis på Rysslands påstådda inblandning hittills har presenterats.

Världen kastas nu in i en ny svårlöst diplomatisk kris som sänker förhållandet mellan Ryssland och västvärlden till en ännu lägre nivå, än den nuvarande. Frågan är om inte om britterna och Theresa May, börjar få kalla fötter, när utvecklingen i den här affären håller på, att eskalera bortom alla rimliga proportioner. Britterna är stora i ”korken”, när de vet att de har Nato bakom sig. UK har målat in sig i ett hörn, där dom har svårt, näst omöjligt, att ta sig ur, utan att ”tappa ansiktet”. Så går det när kvinnor når höga positioner, där dom kopplar bort hjärnan och kör på känslor. Tur att den drabbade motparten, Ryssland, har en president som har hjärna och inte löper amok.
Det unika har nu hänt, att Kina tappat tålamodet och tar helt klart bladet från munnen och reagerar kraftfullt, mot ett agerande av väst som saknar motstycke i den diplomatiska världen. Kina anser att västs agerande, är som en ociviliserad mobbare, gentemot Ryssland

Det är med diplomati man ska lösa tvister. Utvisning av hela staber av diplomater visar att väst, inte vill ha diplomati. Kina har redan aviserat att de vill betala olja med yuan och skulle övriga världen i stor skala följa efter och använda yuan, kan det innebära att USA:s friåkande på dollarn närmar sig slutet och USA får finna sig i att bli ett land som alla andra, göra rätt för sig och inte skicka notan till resten av världen. Kinas inhopp kan innebära slutet för väst som stormakt och det är Kina och Ryssland som kommer att hålla i taktpinnen!

Här finns mer än en hundbegraven och det finns många frågetecken, för att kunna misstänka en konspirationsteori. Vad är anledningen till, att så många länder går ut och gemensamt pekar ut Putin och skickar hem en massa ryska diplomater, innan det finns några som helst bindande bevis, för att det är ryssarna som ligger bakom detta. Vem eller vilket lands gruppering skulle tjäna på denna ökade spänningen mellan Ryssland och i första hand EU?
Globalisterna?
Bara en sådant faktum, att Sergeij Skripal satt fängslad i Ryssland och släpptes för att senare flytta till England. Varför skulle han släppas, för att senare mördas i UK? Om Ryssland skulle vilja mörda någon vanlig oskyddad privatperson, så lyckas de också. De gör det inte heller på ett sätt och med gift som genast kan kopplas till dem själva. Den som har sina sinnen i behåll, inser att om ryssarna hade velat bli av med Skripal, hade de gjort detta i Ryssland!

Bevisläget i giftskandalen, var finns den? Är det någon som tror, att ryska agenter är så gränslöst korkade, så dom utför ett mord, på ett sådant sätt som med garanti utpekar dom själva? Den frågan borde de ansvariga för detta ”spektakel” svara på!

Med detta faktum anser Foliehatten att väst, på detta sätt vill ”tvinga” fram en kris i förhållandet till Ryssland. Att hela EU, Nato, FN och dess nationer, så snabbt påbörjat en storskalig offensiv gentemot Ryssland, säger en hel del. Att utvisa diplomater och stänga ner konsulat är oftast början på en väpnad konflikt och internationell bojkott. Man skapar medvetet en desperation och ett tryck på Ryssland som man vet kommer förvärra situationen. Allt detta har skett, trots att ingen egentligen bevisat något, med någon seriös utredning, att Ryssland ens är ansvariga.
Enligt FN:s krigslagar är det t.o.m. förbjudet, att anklaga en nation för en krigshandling och sedan agera mot nationen utan bevis. Det samma gällde i Syrien, där Ryssland blev anklagade för kemi gasattacken, då slog FN fast, att FN själva behövde göra en opartisk utredning av händelsen, innan någon hade tillåtelse att agera.

Att Ryssland inte har upplösts och sönderfallit som det forna Jugoslavien, utan fortfarande existerar och får mer makt i Mellanöstern, är en stor nagel i ögat för USA. Det hindrar USA att få total hegemoni i Mellanöstern. USA lyckades med statskuppen i Ukraina dela Europa igen. USA, EU och väst utnyttjar nu Skripal mordet, helt utan substantiella bevis på Rysslands skuld, än så länge, till att trappa upp spänningen mellan de två största kärnvapen makterna. Men det är också ett hot/press på Tyskland=Nord Stream 2 och Frankrike, att rätta in sig i leden och inte öppna upp, för normal handel med Ryssland. Sanktionspolitiken mot Ryssland ligger inte i folkets intresse, det är en oligarkpolitik. Vad väst är ute efter, kommer säkert ”krypa” fram!

EU ”slår sig för bröstet” och säger att EU är ett fredsprojekt och att medlemsländerna strävar efter, att ha bra relationer med andra länder. Fredsprojektet deltar nu i illegala sanktioner mot Ryssland på USA:s uppdrag i skarpa åtgärder mot Ryssland, utan några bevis. Några av EU:s ledande medlemsländer har illegalt stött rebeller och terrorister i Syrien och som medlemmar i Nato bedrivit ett krig som förstört Libyen, utifrån falska uppgifter. EU verkar inte bry sig om ifall Ryssland är skyldigt eller ej. USA hotade med tullar på stål från EU, men gav tillfälligt uppehåll till maj 2018. I samband med det beskedet, så tog EU beslutet om att enhälligt anklaga Ryssland och utvisa ryska diplomater. Var det den handling USA krävt eller kräver USA mer, från EU, för att EU skall slippa ståltullar? Det händer mycket i det fördolda som vi aldrig får reda på.

Sverige säger att man är ett neutralt land och det är en mycket falsk beskrivning och hyckleri. Det bevisades på EU-nämndens sammanträde inför EU-toppmötet i oktober 2017. För första gången förekom förkortning PESCO på dagordningen. Försvarsminister Peter Hultqvist har hittills varit dövstum om begreppet och vi svenska medborgare känner inte till det, eftersom SVT eller MSM i praktiken, inte skrivit om det.
PESCO är EU:s förkortning för det ”Permanenta utökade strukturerade samarbetet på försvarsområdet.” I praktiken handlar det om att snabbt militarisera EU.
Journalisten Henrik Brors skriver att regeringen Löfven bytte fot  sommaren 2017, när Peter Hultqvist och Margot Wallström meddelade, att Sverige nu vill vara med, i ett försvarssamarbete på EU-nivå. Till en början har Sverige sagt ja till EU:s försvarsfond, för gemensam finansiering av militära försvarssatsningar och forskning. Tidigare har riksdagsledamöterna i EU-nämnden fått veta, att Sverige EU-försvarssamarbete bara varit en idé och att Sverige varit emot det. Men på sammanträdet i oktober försökte Stefan Löfvén släta över PESCO, genom att kalla den nya inställningen för ett ”frivilligt mellanstatligt samarbete.”
Tyvärr måste man konstatera att S ändrat på neutralitetspolitiken som Sverige fört under lång tid, tills vi fått försvarsminister Peter Hultqvist som vill driva Sverige in i NATO.

Israelerna tänker inte utvisa diplomater och det retar London. Israel säger att minst tjugo länder har potential (även Sverige) att tillverka nervgiftet. Den internationella kontrollmyndigheten listade inte Novitjok, förrän Iran påpekade att giftet existerar.
USA förstörde Sovjets kemiska arsenal under 1990-talet och tog då prover på alla ämnen som förstördes. Britterna har helt enkelt tillgång, till de nervgifter som utvecklades av Sovjet.
Enligt ett rykte har en läkare i Salisbury sagt att inga nervskadade patienter finns på sjukhuset. Craig Murray säger att experterna i Porton Down var ovilliga att uttala sig, om att nervgiftet hade använts, men gav med sig efter påtryckningar.

Hela denna historia handlar om att lägga hela världen under sina fötter. Agenda 21, EU och FN:s Agenda 2030, måste införlivas till varje pris. Regissörerna bakom detta är som alltid, ”familjerna” som äger de största bankerna i världen. Mottot är gränslös girighet och total psykopati, utan något som helst konsekvens tänkande för resten av världens befolkning. Empati existerar inte i dessa kretsar. Att Ryssland och Kina eller de andra länderna i BRICS, kanske kommer att lämna Federal Reserve’s dollar som världsvaluta, stör dessa oligarkers framtidsplaner, på ett synnerligen allvarligt sätt. Därför drar de sig inte, för att starta ett 3:e världskrig om så behövs. Flera av dessa oligarkfamiljer har köpt upp enorma landområden på Nya Zeeland och likaså, flyttat dit ansenliga mängder guld.
Den pandemi som sprids över världen av globalisterna, med hjälp av demokratins hovnarrar, är mer elakartad än vanligt. Allmogen hjärntvättas till att försvara globalisterna som säger sig arbeta för demokrati och en sund och frisk värld. Undrar hur länge denna epidemi kan fortgå? Tills vi får ledare som förstår skillnaden mellan att tjäna Lucifer eller att tjäna det egna folket?

1 kommentar: