tisdag 17 april 2018

Är Svensk media mest vänstervridet i Europa?

I en undersökning visar det sig att är svenska massmedier är de mest vänstervridna i Europa. Studien har utgått från ett urval av sju västeuropeiska länder där Sverige, Norge, Finland, Danmark, Frankrike, Tyskland samt Storbritannien ingick.

MSM och SVT diskuterar givetvis inte såna här undersökningar. Nu är det bevisat det vi alla redan visste, att SVT, Aftonbladet, Expressen, DN och SVD är vänsterextrema medier som inte skildrar det svenska samhällets syn på världen. Medierna är mer vänsterextrema än befolkningen och inget är mer solklart i denna värld. I normala länder så finns det ett urval av media att ta del utav, men icke i Sverige.

I Sverige kan man välja mellan att matas av knallhård kommunist inspirerad media eller knallhård socialistisk media. Det finns inget utbud av media som speglar medelsvenssons åsikter. Den kanske mest extrema är kulturmarxisten Åsa Lindeborg på Aftonbladet. Hon försvarade de massvåldtäkter tyska flickor utsattes för av sovjetiska soldater under WW2.

Danmark framstår som ett föregångsland när det gäller objektivitet. Alla som ibland läser dansk press,
känner till vilken otrolig skillnad det är, hur de beskriver en händelse, mot hur svensk press gör det.

Medierna har under de senaste femtio åren, haft en funktion som påminner om prästerskapets under tidigare sekler. De har tolkat världen och lagt fram de sanningar och dogmer man skall tro på. Också som prästerskapet gjort tidigare, har massmedierna noggrant övervakat befolkningen och uppfostrat dem, att tiga och hålla med. Den tydliga positioneringen för massinvandring har dock medfört, att stora delar av befolkningen inte längre litar på massmedierna och inte heller på de andra stora vapenslagen på globalisternas sida: politiker och internationellt kapital. De politiska alternativen till den rådande ordningen håller på att formeras.

Att MSM är så vänstervridna hör ihop med den politik som förs. I Sverige har vi en drös av "mittenpartier" som i själva verket, d.v.s. på en global skala, befinner sig på vänsterkanten gällande många frågor och MSM vinkling återspeglar de mest extrema vänsterpartiernas åsikter. Partierna i det så kallade "högerblocket" har många gånger haft makten i Sverige, men valt att fortsätta med sosseriet istället, för att inte bedriva högerpolitik, när det väl kommer till kritan. Sverige är så vänsterextremt att det inte ens finns högerpartier i riksdagen. Svensk extremvänster består av personer som inte förstår, hur världen fungerar och som tror att det finns oändliga resurser att beslagta. De tror att dessa resurser uppkommer likt svampar i jorden och att de räcker till allt och alla. De vet inte skillnaden på mitt och ditt och anser att de har rätt att begå våld mot andra människor.

Det kan vara lätt att glömma när man själv befinner sig mitt i det. Men så här är det alltid, media styrs av den politik som förs i landet eller snarare av de som sitter på makten och därför har också MSM och SVT kunnat etablerat sig så här i Sverige, utan några större reaktioner, förrän nätet blivit en större spelare, än de gamla etablerade MSM och SVT.

Svenska folket har varit väldigt bekväma och gärna överlåtit till andra att sköta "det viktiga".
Helt enkelt, man har inte längre engagerat sig tillräckligt i samhällsfrågor, utan mest fokuserat på sig själv i sitt ekorrhjul. Denna typ av människor vill ändå vara "med i matchen" så att säga och uppdaterar sig då, med just dessa lättillgängliga nyheter, vilket i sig leder till en världsbild hos folk som är helt skapad av propagandan i SVT och MSM. Dessa är i sin tur är skapade, av de styrande politikernas mål med landet.

Det enda som kan hjälpa egentligen är väl att folket själva vaknar upp och börjar utbilda sig själva istället. Vilket är precis vad som sker just nu och speciellt under det senaste året. När tillräckligt många fått nog
av kaoset i samhället som de fått serverade av MSM och SVT och vaknar upp, inser de, att bilden inte stämmer överens med verkligheten. Så allt hänger egentligen på, att folket själva hänger med i utvecklingen i landet. Att man inte blir bekväma och litar på "bättre vetande" utan att granska dess sanningsenlighet.

S
VT och MSM är unika i att de leds av bland annat öppet kommunistiska eller vänsterorienterade individer, så som Jan Helin, Hanna Stjärne, Åsa Lindeborg m.fl.
För att jämföra
med andra länder, så är brittisk media mycket mer åt höger, än vad samhället är och Danmark har en nästan en perfekt objektiv media.

2 kommentarer:

  1. Hej, Håller i allt väsentligt med. Saknar dock en referens till den undersökning du hänvisar till.

    SvaraRadera
  2. Ja en länk till undersökningen hade varit bra.

    SvaraRadera