onsdag 11 april 2018

LO:s valfilm rena rama skräckpropagandan!

Som enda fackförbund går LO in och producerar en valfilm som är rena skräckpropagandan i samma anda som sossarnas egen. Om M och SD vinner valet kommer många att förlora sina jobb och ingen bli äldre och yngre kan inte skaffa barn! Det är mer än häpnadsväckande, att LO som ett fackförbund, kan komma med så grova anklagelser! Lyssnar man musiken, förundras man också. Det börjar med ett dystert pianoklink i moll, där bekymrade skådespelare läser upp sina lögnaktiga repliker från ett uruselt manus och sedan sitter de castade lokalombuden kring bordet och rynkar bistert sina pannor. Det hela slutar med att de skriver sitt manifest på ett blädderblock och marschtrummorna sätter igång. Filmen blir som Leni Riefenstahls "Viljans triumf" när de marscherar ut ur LO-borgen! Slutklämmen är suverän, en arbetare står tillsammans med flera kvinnor, en klädd i en extremfeministiskt tröja. Foliehatten funderar över – vad är en välfärdsarbetare?

Hur tänker LO, när man gör en anti-SD film, när de flesta av LO:s medlemmar röstar på SD. Snacka om att gräva sin egen grav.
Filmen är ett bra tecken och desperationen är total och att S är på väg att förlorat makten och reduceras till ett parti på ca 20%(de flesta är invandrarröster och betongsossar). LO vill inte ha någon debatt eller någon som ifrågasätter informationen. De vill bara leva på lögnen och sopa problemen under mattan. Inte är det till de svenska hemlösa fattigpensionärerna filmen vänder sig till! Hur skall man kunna bli äldre, när sossarna stjäl pensionärers intjänade pengar och ger till invandrare och papperslösa? Tillsammans med MP har dessa två partier, tt i täten och bär ansvar för samhällsförfallet som okontrollerad invandring har gett. S kamouflerar sin Kalergi-politik(ökänd folkmordsplan) lagom till att valboskapen ska gå och rösta. Det LO glömde att berätta om, är var de höga skatterna i Sverige går till.

Foliehatten undrar om inte LO gravt underskattar intelligensen hos sina medlemmar, om de tror att de skulle gå på de billiga argumenten i filmen. Frågan är om inte filmens målgrupp snarast är arbetslösa och bidragstagare, än anställda i privat och offentlig sektor.


Expressen har gått in och tittat på hur mycket fackpamparna har i lön:
Ordförande
LO: Karl-Petter Thorwaldsson 1 180 000, styrelsearvode dras från lönen
TCO: Eva Nordmark 1 504 222, med styrelsearvode 1 795 662
Saco: Göran Arrius 1 497 600, med styrelsearvode 1 781 330 Ledarna: Annika Elias 1 859 000, har inget styrelsearvode

Vd/Kanslichef
LO: Annika Nilsson 1 378 623, styrelsearvode dras från lönen
TCO: Torbjörn Bredi 1 333 274, med styrelsearvode 1 455 583
Saco: Mari Ternbo 1 320 000, har inget styrelsearvode
Ledarna: Per Hedelin 2 005 000, med styrelsearvode 2 698 000


Den röda propagandamaskinen slår till igen! Särskilt intressant är det, när i princip alla valfrågor är invandringsrelaterade. Problemen i skolan, äldrevårdsomsorgen, polisen, bostadsbristen och sjukvården beror i grunden på, att större delen av resurserna är öronmärkta till förmån för invandrarna.

Socialdemokraterna är ju knappast något "arbetarparti" längre. Deras väljare består av en importerad underklass som lyfter bidrag och som bor i förfärliga ghetton med skyhög brottslighet samt några pensionärer som fortfarande läser Aftonblaskan då dom inte vet bättre. De väljare som inte vill förvandla Sverige till ett enda stort ghetto röstar ju på andra alternativ, och skyr internationella socialister som pesten.
Stor humor. Hade videon gjorts på 50-talet hade propagandan kanske fungerat. Men inte idag. Sossarna är desperata, i synnerhet när skådespelarna har svårt att komma ihåg sina repliker. Allt de påstår om M och SD, har de själva redan gjort.
Hur kan LO slänga sig med sådana anklagelser och ändå behandlas som en seriös part i den politiska debatten?
LO:s valfilm borde falla under "fake news" och vara förbjuden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar