fredag 13 april 2018

Krig eller inte krig i Syrien?

Trump twittrar: Get ready Russia! Trumps retorik är till för att ”täppa” till munnen, på de krafter som(demokraterna) som påstår att Trump vann valet, tack vare Ryssland. Hela scenariot är som en misslyckad sufflé!

SVT: ”Den brittiska regeringen har gett premiärminister Theresa May klartecken att tillsammans med USA och Frankrike gå vidare med planerna på att agera militärt mot Syrien. Detta som ett svar på den misstänkta kemvapenattacken i lördags i staden Douma i Syrien. Efter att Theresa May fick grönt ljus nådde hon också en överenskommelse med Donald Trump.”

I SVT Rapport visade man bilder från gasattacken! Hela reportaget om att över 1000 personer skadats av den påstådda gasattacken kommer från en organisation som utbildat terroristgruppens hjälpreda White Helmets. Dagligen har vi matats med inslag i Rapport och Aktuellt om situationen och SVT har klart tagit ställning mot Syrien och Ryssland. Man har överhuvudtaget inte ifrågasatt sanningshalten i gasattacken.  Nu är flera delegationer på väg till Syrien, för att undersöka och se, vem som är de skyldiga.

Det är precis som för 15 år sedan efter anfallet och korta kriget mot Irak. Det var ”en krossad staty i ett krig byggt på lögner.”  Bush och Blair och alla andra makthavare som backade upp anfallet på Irak gjorde sig skyldiga till en av vår tids värsta krigsförbrytelser. Det är en skam att de går fria.
Det som nu utspelar sig i Mellanöstern (egentligen västra Asien) handlar om projektet att möblera om flera länder i området och rita en ny karta som består av små entiteter, helst med olika språk, trosuppfattningar och därmed schackpjäser i terrorenheten Israels strategiska intressen. Inget annat. Ställ er frågan: varför är det bara MÖ som ständigt är en kris härd? Olja? i så fall varför inte Nigeria, Indonesien, länder i Latin Amerika?

Varför krigar USA i MÖ? 
Svaret hittar på vi Youtube: USA erkänner öppet vad deras syfte är i MÖ.
Förmodligen är detta drama som USA och flera västländer håller på med och hotar om ett krig i MÖ, till för Israels räkning. Alla de tidigare länderna Irak, Syrien, Iran samt Libyen som blivit föremål för regim change är/var utsatta, för den starka regionala kraften Israel.
Varför anklagar USA och västs regeringar aldrig Israel? De kan öppet mörda barn, kvinnor och civila? Vems utrikespolitik är det som USA och väst för i MÖ? Inte är väl deras, så mycket är klart! Att man är beredd att gå i krig för att ”Assad är en galen mördare”, medan man sätter döv örat till, då terrorstaten Israels går bärsärkagång med mord och ödeläggelse?  Roffar åt sig land. Nu är Golanhöjderna med oljefyndigheter ockuperat. Det säger ju sig självt vad det handlar om!

De falska anklagelserna om kemattack, genomfört på civila som iscensätts av terroristerna och med ”White Helmets” skådespelare som sedan användas för att anklaga Syriens regering, är en del av detta. Eftersom Ryssland har varit en viktig spelare i att förinta hals huggar terrorister som egentligen är jihadister för Israel, har aldrig attackerat eller hotat Israel. Därför måste Ryssland smutskastas och även Iran och Hizbollah. Ska världen gå under för Israels skull och att de starta ett storskaligt krig?

Vem minns inte Trumps tidigare stenhårda retorik mot Nordkorea, plötsligt var konflikten närmast löst och retoriken var som bortblåst den med.
Många tror faktiskt att Trump bluffar här, visst är karln pressad från de neokonservativa, men kan man verkligen tro, att Trump riskerar världskrig, för den syriska konfliktens skull?

Senast man attackerade kom 23 av 58 Tomahawks fram till målet, Ryssland har en betydligt bättre militär kapacitet i Syrien nu. Ryssarna har skickat S-400, S-350, S-300 och Pantsir systemen till Syrien. Ett eventuellt amerikanskt anfall med Tomahawks kan bli ett rejält fiasko, dessa missiler är lätta att skjuta ner, för ett modernt missilförsvar.
Tror ni verkligen att USA eller väst skulle våga genomföra ett anfall av den sorten, man riskerar att stå med byxorna nere vid knäna ordentligt utskämda.

Projektet att möblera om MÖ beskrivs detaljerad i denna länk. Läs och begrunda!

2 kommentarer:

 1. Bra som vanligt hatten ,, inte bara innehållet

  Det är konstigt att sd har den israeliska flaggan på valnatten
  Sen är det konstigt att sd vill att man ska öka sanktionerna mot ryssland ,,, kan det vara så att sd är sioniststyrt ,,hatten ,,, jaaa , det råder nog inget tvivel om detta

  SvaraRadera
 2. Undrar om inte USAs krigsindustri vill testa den nya programvaran i robotarna samt också se hur ryssarna svarar.
  Vidare är det naturligtvis absolut nödvändigt att utvidga konflikten i Syrien nu när Trump sagt att han ska ta hem trupperna och kugga ner USAs militära engagemang i världen.
  Hela upplägget är på lekskolenivå.

  SvaraRadera