lördag 28 april 2018

Sossarna ljög om flyktingkrisen 2014/15!

Vi kan tacka den rödgröna regeringen för det kaos i samhället som vi har idag, där nästan ingenting fungerar. Hade de agerat redan 2014, hade Sverige sett annorlunda ut idag. Tyvärr måste vi konstatera, att Löfvén & Co inte hade något som helst intresse av detta. Löfven försökte och hoppades i det längsta, att EU, polisen, MV skulle få till ett blocköverskridande, för att han skulle slippa ta ansvar.

Stefan Löfvén visade prov på ett fullständigt obefintligt ledarskap, i ett läge, när även en obegåvad ledare, skulle kunna ha visat lite handlingskraft. Det är nog den främsta orsaken till Löfvén, är direkt olämplig att vara statsminister ännu en period. Egentligen om vi hade en opposition som var värt namnet, hade de sett till att avsätta honom direkt. Med då hade de fått ta över istället, vilket de inte hade minsta intresse av att göra.

Stefan Löfvén visade en sådan feghet och valhänthet i ett krisläge som man inte ens accepterar i en syförening. Ett grundkrav på en statsminister är, att denne ska kunna agera när det är kris, det må vara helt rätt eller inte och grundläggande politisk inriktning på regimen kan kvitta om detta inte uppfylls. Socialdemokraterna det nya ”Arabetarpartiet!”
Redan i september 2014 hade regeringen full insyn om flyktingkrisen. Skuldfrågan villar tungt över Löfven och vi kan tacka de rödgröna för den stora flyktingkris Sverige upplevde 2015. De hade all den information som visade, att Soros och Erdogan satt igång, en massrörelse mot väst av välfärdstörstande muslimer. Riksrevisionen och utredaren Gudrun Antemar har i sina utredningar konstaterat samma sak: regeringen agerade inte på den information de fick, från Migrationsverket, om att trycket på Sverige ökade mer än befarat.

2014 kom det 84 000 och för Migrationsverket(MV)
blev det ett  enormt stort problem, med att anordna logistiken. KO Feldt som såg MV:s rapport till regeringen november 2014, där MV närmast var desperata och sa att vi klarar inte det här, vi behöver hjälp. Då insåg Feldt att det höll på att gå åt skogen. De hade alltså redan ett problem som var övermäktigt men ändå ignorerar regering och media detta. 
 
I slutet av juli 2015 var mottagandet mycket större än till och med det övre scenariot i MV:s juli prognos. Där och då, hade en ansvarsfull regering agerat. Ändå dröjde det till den 12 november innan gränskontroller infördes. Det dröjde till den 17 november innan ID-krav på färjor infördes.

Om regeringen hade agerat i tid hade inte 163 000 människor kommit till Sverige, från säkra länder de passerade på vägen. Varför i hela fridens namn väntade regeringen så länge?
Stefan Löfven stod på Medborgarplatsen den 6 september 2015 och parollen var "Refugees welcome: "Vi ska aldrig bygga murar för att skilja människor från människor. Mitt Europa tar emot människor som flyr från krig. Mitt Europa bygger inte murar. Då visste hans regering att migrationen till Sverige var ohållbar.
Löfvén är utan tvekan den största hycklare, vi någonsin har haft. Han hade full information om att Sverige befann sig i ett totalt kaos, men man låtsades inte om det utåt. Löfven ville hellre sjunga med änglarna och "de goda."
En vecka senare, i regeringsförklaringen 15 september, nämnde inte sossarna med ett ord, något om en ansträngd situation eller behov av särskilda åtgärder, för att ordna logistiken för det stora antal människor som hade börjat komma till Sverige.
Under hösten när budgetpropositionen presenterades, när situationen blivit ännu mer än akut, utgick regeringen, fortfarande från juli prognosen, prognosen som Löfvén visste var felaktig. I realiteten påstod man, att migrationen minskade, eftersom det var vad prognosen visade, samtidigt som den största migrationen till Sverige i landets historia pågick.
 
Stefan Löfven, Ann Linde, Anders Ygeman och Morgan Johansson har alla drivit samma linje. De väntade och väntade, istället för att genomföra verkningsfulla åtgärder som gränskontroller.
Ett protokoll från ett möte mellan statssekreterare i september, kunde man se dagordningen att gränskontroller var med.
Nu lever vi med konsekvenserna. Det är svårt att dra någon annan slutsats, än att sossarna ljuger och de har fört Sverige till randen av konkurs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar