lördag 14 april 2018

Arabiska våren blev istället ett helvetet för flera länder!

Anfallet mot Syrien av USA, Frankrike och Storbritannien är ett krigsbrott, brott mot FN-stadgan och ett brott mot folkrätten. Enligt folkrätten får endast FN besluta om angrepp mot en medlemsstat. Dessa tre länder bör därför åtalas för krigsbrott.

Terrorstaten Israels vasaller, USA, Storbritannien och Frankrike, genomförde en missilattack som gillas skarpt av Israel. Allt är spel får galleriet! Den dagen Israel hamnar i soptippen, är den dagen världen kommer att andas verklig fred i Mellanöstern!

Anfallet sker precis dagen före OPCW experter skulle börja undersöka ”kemisk/gas attacken” på plats. Missiler bombade betydelselösa anläggningar ur försvar synpunkt och många av missiler sköts ner. Man var ute efter att bomba sönder bevis för kemvapenproduktion. 2016 kunde FN bekräfta att Syrien inte hade eller kunde tillverka några kemvapen.

Utredningar skall aldrig föregripas. MSM, SVT och politiker har redan pekat ut Syriens regering och Ryssland som skyldiga, men mycket talar mot detta. Det finns idag inga som helst bindande bevis, på vem som genomförde gasattacken. Enligt de bilder som visats i SVT, där man spolade vatten på barn kunde det lika gärna vara fråga om rester efter en brand.
Fakta som är svåra att bortförklara för de ”trogna” USA-fantasterna är att en fabrik för kemiska vapen har nu hittats hos halshuggar rebeller i Ghouta och gas har tidigare använts av dem. USA med anhang och deras understöda rebeller/terrorister har allt att vinna på att påstå, att Syriens regering använt kemvapen. Då kunde de mer öppet, gå till angrepp.

Den syriska regeringen har allt att förlora, på att använda kemvapen, särskilt i nuvarande politiska, militära läge efter stora militära framgångar, starkt befolkningsstöd och med tanke på världsopinionen och massmedia. Svensken Ove Sellström i OPCW har också uttalat denna bedömning.
Ryssland har inte hittat några tecken på att kemiska vapen har  använts och menar att den påstådda gasattacken är en ”fake news” operation av terrorister eller på orden från en västmakt.
Syrien har tidigare anklagats att man använt gas mot befolkningen, utan att man hittat ett enda bevis.

Det egentliga målet är Ryssland. Det bästa Ryssland nu kan göra är, att inte låta sig provoceras. Hela världen ser vilka banditer som styr i Väst och det kommer på längre sikt, att ytterligare försvaga respekten för dem. För medierna som i mer än ett års tid hävdat, att Moskva satt sin man i Vita huset, är det kanske dags, att hitta en ny skröna att sälja.
Det som kommit bort i debatten och det gäller att hålla tungan rätt i munnen, när det pratas om legitima regeringar! Faktum är att Assad, är den legitima makthavaren i den självständiga och självbestämmande suveräna Syrien! Assad är garanten för att det sekulära Syrien fungerar!
Assad har snart vunnit över halshuggar rebellerna-terroristerna, klanerna och krigsherrarna! Assad kommer med all sannolikhet att städa ur Syrien fullständigt på rebeller, terrorister, klaner och krigsherrar!

Sverige och Europa kan sända ett stort gratulationskort till USA och tacka för alla flyktingar som kommit till Europa, tack vare alla deras krig i Mellanöstern.
Precis som missilattacken var dessa krig ett krigsbrott, brott mot folkrätt och FN-stadgan. I bakgrunden jublar Israel och sänder gratulationskort till USA, för att de gjort hela regionen instabil!En video från det befriade östra Ghouta. Folk jublar och firar. Förbjudet att visas på västmedier.

1 kommentar:

  1. Jaha , nu var det dags igen ,,, sunt förnuft ,,, tänker på det du skriver ,,, det är värt mycket att läsa det du skriver hatten ,,,

    SvaraRadera