lördag 21 april 2018

Nazistflaggor hissade!

Stockholmarna vaknade upp till att flera(3) nazistflaggor var hissade den 20 april! 20 april är Hitlers födelsedag. Intressant är att Dagens Nyheter inte nämner, att det uppenbara skälet till flaggorna hissades, var Hitlers födelsedag. Är det DN:s agenda, att inte nämna ett sådant förklarande historiskt fakta eller är det ren och skär okunnighet, om historiska fakta? Vad kan DN vinna med att inte nämna det? Foliehatten har kollat i fyra tidningar och ingen har skrivit, att man firar ”Der Führers” födelsedag. Handlar det om okunskap?
 
Frågan man fundera över är, om verkligen nazister är så korkade att dom hissar nazistflaggor? Det gynnar dom knappast. Även om det är Hitlers födelsedag. Hur stor är chansen, att det är vänsteraktivister som ligger bakom det? De har mycket att vinna på detta! Om media gör tre "flaggor" till stora nyheter, kan man fråga sig varför inte våldtäkter och andra våldsbrott, ger lika stora rubriker.

Hakkorsflaggor tolkas som hets mot folkgrupp och därmed blir detta ett polisärende. Är detta verkligen något för polisen att ödsla tid på? I Stockholmsområdet ligger hundratals ouppklarade rån, våldtäkter och andra grova våldsbrott på hög och väntar på att utredas? Man får verkligen hoppas att det finns poliser som klarar av att göra vettiga prioriteringar.

Aftonbladets Karin Wanngård : ”Det här är avskyvärt. Det gör mig förbannad. Det är ynkliga människor som försöker sprida hat på Stockholms gator. Vi får aldrig glömma alla som lever under konstant hot från dessa grupper. Nazismen är en ideologi som tagit sig och tar sig rätten att döda. Samhället måste markera kraftigt mot aktioner som denna. Det här är inget bus. Det här är nazism.”
Undrar om hon blir lika upprörd över kommunistiska flaggor/symboler? Skulle man fråga henne om hon förnekar kommunismen, blir det nog väldigt tyst.

Blir hon lika upprörd, när palestinier protesterar på svensk mark. Palestinierna stod nazisterna väldigt nära, under andra världskriget. Det fanns rena muslimska förband inom SS, kommenderade av en palestinskt stormufti, vars rörelse han senare utvecklades till Hamas. Och alla vet ju vad Hamas tycker om judar.

I Sydsvenskan hittar vi följande: ”Flera hundratusen muslimer hade slutit upp i Wehrmacht och Waffen-SS med Hitlers och de andra nazikoryféernas goda minne. Raslagarna var riktade mot judarna. Under Andra världskriget hade nazisterna utrotningen av dessa Untermenschen som främsta mål ända in till det bittra slutet. Hitler lovade stormuftin att utrota alla judar i Palestina, till stormuftins belåtenhet och denne prisade också nazisternas utrotningspolitik."


Foliehatten kan inte hjälpa att han drar på munnen åt sådana här upptåg, eftersom det är ett finger i ansiktet på etablissemanget. Om nazisterna inte är farligare än så här, är problemet med dem inte stort. MSM och SVT tar alla chanser att göra något stort av detta.
Om vi tittar på hur många röster de erhöll i senaste valet, är det fråga om en mycket marginell liten grupp.

Foliehatten har respekt för upprörda reaktioner, från judar och andra som drabbades av nazisternas folkmord och andra övergrepp och vill inte bagatellisera det onda nazisterna gjort. MSM anklagar NMR, personer har anmält NMR. Sedan kan vi läsa, att man inte kan bekräfta att det är NMR som utfört hissningen av flaggorna!
Samtidigt kan inte Foliehatten undgå att fundera över, vad det stått i tidningarna, om det varit någon som hissat den gamla sovjetflaggan med hammaren och skäran. Troligtvis hade det inte stått någonting i tidningarna, då annat än möjligen uppmuntrande tillrop.

Nu får MSM och SVT, vatten på sin kvarn ”hotet från högern!”
De flesta gamla vänsterpartistpolitiker är avdankade sovjetkramare. Konstig nog så talar man tyst om kommunismen. De och nazismen är två likvärdiga ideologier. Adolf Hitler var faktisk medlem i de tyska kommunistpartiet, innan han gick med i NSDAP. Att en hakkorsflagga gör folk mer upprörda, än en med hammaren och skäran är bara rent hyckleri.

Finansborgarråd Karin Wanngård (S) reagerar hårt på nyheten om nazistflaggorna.
Det här är avskyvärt. Det gör mig förbannad. Det är ynkliga människor som försöker sprida hat på Stockholms gator. Vi får aldrig glömma alla som än i dag lever under konstant hot från dessa grupper.”

Så lät de inte 1939 då hennes partikamrater i första kammaren skrev brev och ville ge följande person Nobels fredspris.
Till det Norske Stortings Nobelkommitté: Undertecknad tillåter sig härmed vördsamt föreslå att Nobels fredspris för 1939 måtte tilldelas Tysklands rikskansler och Führer Adof Hitler, vilken enligt miljoner människors uppfattning framför varje annan man i hela världen är förtjänt av denna höga utmärkelse.
Adolf Hitler är vår tids oförliknelige, gudabenådade frihetskämpe, och miljoner människor blicka upp till honom såsom fridsfursten på jorden.
Stockholm den 27 januari 1939 - E G C Brandt, ledamot av riksdagens första kammare”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar