tisdag 24 april 2018

Lööf + Löfven = sant!

Annie Lööf har med dagens beslut om de ensamkommande, blivit Sveriges mest avskyvärda, lögnaktiga och hycklande person, alla kategorier. Man trodde aldrig att Reinfeldt skulle få en värdig efterträdare.
Det finns en hygglig risk att C åker ut valet. Snacka om politiskt självmord. Samtidigt får man får gratulera KD och L ,för nu lär dom definitivt hamna över 4%.

Enligt källor på nätet som gör gällande att en ganska mätbar del av Centerpartiet varit emot ett JA. Personerna som knuffat igenom detta haveri är:
Annie Lööf, Johanna Jönsson, Johan Hedin, Rickard Nordin och ett par andra extremister. De som varit mot är i princip de som har förankring på land
sbygden och ibland tar del av verkligheten, men dessa har blivit överkörda.

Centerpartiet är i dag Sveriges mest toppstyrda parti. För övrigt borde
MSM känna till att Annie Lööf personligen såg idéprogrammet om månggifte och godkände det, innan hon åkte på semester. Något hon senare påstått inte varit fallet. En flagrant lögn.

Kan enskilda centerpartister rösta mot partilinjen i protest i riksdagen? Hur många proteströster behövs för att förslaget ej ska gå igenom? Med C:s "JA", blir det 11 mandats övervikt för propositionen. Det räcker alltså att sex personer röstar emot partilinjen, för att det ändå inte ska gå igenom. Och sådant har ju hänt förr.
Den enda som man tror skulle kunna gå mot partilinjen i den här frågan hos C är Staffan Danielsson, men man gissar snarare, att han avstår att rösta eller att låter sig bli utkvittad från denna omröstning. Partilinjerna är starka när det kommer till omröstningar, att gå mot kostar och kan för en ledamot leda till att man blir av med viktiga positioner, samt att man kan bli struken från riksdagslistan i nästa val.
Kulturen i riksdagen är sådan att de som inte vill stödja sitt partis ståndpunkt i en fråga försöker bli utkvittad från omröstningen, dvs personen hävdar att
man inte kan närvara vid omröstningen och då har partierna ett system där de kan kvitta ut en ledamot från annat parti. Om detta inte skulle medges så röstar man "avstår". 
 
Det folk inte förstår är att Annie har varit inbjuden i Bilderberggruppmötet 2017. Innan dess var det ju våran statsminister!
Foliehatten tror inte Annie gör detta beslut självmant, hon blir blivit dikterad, vad som ska sägas av globalisterna.
Varför tror ni
Ungerns Orban, är så hatad av EU? Han går emot Bilderbergarna. Om bara folk visste vad som händer bakom stänga dörrar, hade det skett fackeltåg redan ikväll mot de styrande i de flesta länder. Det hade varit uppror och revolt.

Centerns Jonsson i Aftonbladet: ”Sedan ser vi en helt ny grupp inte minst i storstäderna, kvinnor i övre medelåldern med akademisk utbildning som i dag söker sig i ökad utsträckning till C.” Han tror att en förklaring är att partiet har "en otroligt stark" partiledare som därtill är kvinnlig akademiker.
Jonsson tror också att Centerns tydlighet i värderingsfrågor lockar kvinnorna. Han pekar på att C tog tydlig ställning för en generös asylpolitik 2015 och tycker att hans parti varit tuffast i debatten mot S
D. Tanken på ett öppet Sverige lockar alltså kvinnor till Centern om man får tro partiledningen. De vill verkligen vara öppna, empatiska, humana... En röst på Centern ger dem vad de önskar.

Annie Lööf har med dagens besked, avvecklat sig själv från Alliansens framtidsplaner.
Hon är opålitlig och vårdar just nu bara sina opinionssiffror oavsett vad det betyder för Alliansen.

Tilltron till Sverige kommer sjunka ytterligare ett steg och vi kommer få se, kronan försvagas ytterligare. 
Dessa ensamkommande, om de klarar skolan, kommer komma ut precis lagom till nästa lågkonjunktur och kommer inte få några arbeten och kommer bli fast i bidragsberoende.

Glöm inte vilka som är skyldiga till detta elände. S, MP och C

1 kommentar:

 1. Nu måste jag försöka sansa mig innan adrenalinet och teststeronet gör sitt....
  Jag såg Johanna J i Aktuellt tydligt säga att allt med lagförslaget var fel - men vi röstar ändå för det!
  J-a kärringpolitik, blev min tanke.
  Även om jag kände på mig att Lööf skulle lägga sig platt för sossarna (mp räknas inte) hoppades jag nog in i det sista att det inte skulle bli så.
  Det blev så..
  Jag kan nog också lätt komma på ytterligare ett antal beskrivande ord om Annie Lööf än de som används i början av din krönika.
  Denna kvinna med sina iskalla ögon har jag alltid rent intuitivt avskytt, ända från början..
  Henne, plus det politiskt notoriskt opålitliga centerpartiet, ska de nu tillsammans med (s) gräva landets grav?
  Kommer stassministern i höst efter 9 sept att heta Lööf?
  Kanske. Möjligheten finns.
  Lööf, det namnet står för "politik" när den visar sig från den allra sämsta sidan.

  SvaraRadera