torsdag 5 april 2018

De rödgrönas klimatpolitik är som att ta del av en rapport från ett dårhus!

Att göra en genomgång av alla de förslag som den rödgröna regeringen genomfört för att rädda klimatet, är som att ta del av en rapport från en dårhus eller från en plats för förståndsmässigt efterblivna. Det kanske märkligaste av allt är att sossarna har satt sig i detta dårhus. Inte ens i den vildaste fantasi, kunde man föreställa sig så mycket strunt av politiker som uppenbarligen inte har tillstymmelse till naturvetenskaplig utbildning.
Sverige är ett extremt land i klimatfrågan och att det finns diktatur tendenser från staten. Finns det något annat fritt land i världen som är så extrema i klimathotsfrågan som slår vårt arma land i det här fallet? De gröna skaklarna, som Vaclav Klaus varnade för, är störst, starkast och mest oövervinnligt här, i vår extrema klimatdiktatur. Klimathotet med all snedvriden propaganda och därmed också diverse galna och skyhöga skatter som vanligt drabbar de med svagaste ekonomi. Skatterna som genomförts, faller bra in i tiden, med det stora ekonomiska slukhål som också drabbat vårt land.

Den 1 april införde Sverige flygskatt. Ingen i dårhuset begriper att utsläppen av växthusgaser från svenskt flyg är totalt försumbart. Hade dårhuset kontrollerat SCA med sina 2,6 miljoner hektar skog, så nettoackumulerar de mer koldioxid än utsläppet från svenskt flyg. Tyvärr är det nog sant som nyligen konstaterades, att den svenska intelligenskvoten är sjunkande. Vi får glädja oss åt att det fortfarande är tillåtet att flytta utomlands och inte behöver använda den subventionerade elcykeln!

Foliehatten och många med honom undrar, vad det är i klimatfrågan som lockar så många politiker? Att äga makt, är för en politiker ett ”måste”! Genom att hota med jordens undergång och sedan säga sig sig vilja rädda svenskarna från jordens undergång, så kan politikerna tillskansa sig enormt stor makt. De vill framhäva sig som goda och folk accepterar till stor del höga skatter och förbud. De har också en anledning att överdriva hotet. Ju större rädsla desto större och högre blir skatterna.
Dårhuset bryr sig inte om saklig kritik och talar tyst om att klimathotet via växthusgasutsläpp, bara är en obevisad hypotes. Det som gäller är att tysta meningsmotståndarna och ”göda” de troende vetenskapsmännen med anslag, så att rätt rapporter produceras. Sen kommer politiska makten med symbolåtgärder som är fullkomligt meningslösa klimatmässigt. 7-klövern i Sverige säger inte heller nej, till mer makt via högre skatter.
Vad är dårhuset=miljötalibanernas mål? Vad vill de åstadkomma för samhälle? Efter kommunismens sammanbrott gav de rödgröna upp tanken på att socialisera företagen. Istället vill man socialisera människan. Klimathotet används som del i att åstadkomma detta. En direkt landsbygdsfientlig politik förs, där folk får det allt svårare att leva utanför storstäderna. Såvida du inte äger mark du arrenderar ut för vindkraftverk.
Dårhuset har också fått med sig SVT och MSM i denna klimatkör.
Häromdagen kunde vi i SVT se Vattenfall stämma in i ”klimatkören.” De försöker att påtvinga barn, att delta i klimatkyrkans domedagsstämningar. Vad har Vattenfall för syn på det uppväxande släktet? Foliehatten trodde i sin enfald att Vattenfall var ett energibolag som har till uppgift att förse oss med energi. Nu förstår man att dom också tillhör klimatkyrkan, kanske på order av dårhuset och gör allt för att befästa sin ställning som rättfärdig medlem i klimatkyrkan.
Här är lögnen inte lögn utan påverkan av ”den rätta läran” det är det som gäller. Det gäller att skrämma de små barnen till medlemskap i en religiös sekt, där det fria ordet eller fri tanke inte finns. Denna indoktrinering börjar redan på dagis! Steget är inte långt, att jämföras med kommunistisk indoktrinering i öststaterna!
 
De rödgröna har under den tid de suttit vid makten, genomfört en rad fullständiga tokiga förbud. Hela tiden har det föreslagits nya skatter för att ”minska klimatutsläppen.” SD är det enda parti som opponerat sig, medan de övriga partierna har låtit detta fortgå. Socialdemokraterna och Alliansen har till stor del köpt miljötalibanernas, hat mot flyg och bil.

Skatter och förbud som den rödgröna regeringen genomfört:
Bensin och diesel
Före valet 2014 sa Magdalena Andersson att varken bensin eller dieselskatterna skulle höjas. Andersson:
”Det är jättedyrt att tanka bensin som det är. Vi ser inget behov av att höja bensinskatten.”  Trots detta löfte har de höjts. Med de stigande världsmarknadspriserna på olja har vi redan passerat 15 kr för bensin och 16 kr är snart i sikte!

Fordonsskatt
Den kommer att höjas dramatiskt 20180701 och många nya bilar kommer att få betala upp till 60.000 i skatt de första tre åren.

Trängselskatten
Den har höjts rejält och planeras att höjas ytterligare. Här har Alliansen i Stockholm grovt lurat sina väljare. Den s.k. kallade Lidingöregeln togs bort. Nu kostar det Lidingöborna 70 kronor i trängselskatt att hämta någon från tunnelbanan på Ropsten. Dårhuset vill stoppa alla bilar och vägen dit är över höga närmast konfiskatoriska skatter.
 
Klimatzoner i städerna
Från 2020 införs diesel- och bensinförbud i städerna. Nu sägs skälet vara kväveoxid och inte bara koldioxid. Bara för ett par år sedan, uppmanades svenska folk att köpa dieselbilar för miljöns skull och dessutom fick man en miljöbonus. Detta förbud kan nu ses som en konfiskation av vanligt folks egendom. Många har inte råd att köpa ny bil och den gamla kommer inte gå att sälja då andrahandsvärdet kollapsar.

Flygskatt
Även om alla i Sverige slutade flyga helt, skulle det inte märkas på den globala temperaturen. MP visar vilka gränslösa hycklare de är. Fridolin besökte Ungern för någon vecka sedan. Varför flög han?

Isabella Lövin vill ge i uppdrag till statliga Swedavia, som äger och driver flygplatser, att arbeta för minska flygresande. Lövin: ”Så som Systembolaget arbetar för att minska alkoholens skadeverkningar. Vi vill också att flygresereklam ska innehålla uppgift om klimatpåverkan.” Man borde ge Lövin uppgifter på SCA:s utsläpp, så hon vaknar ur sin ”dvala!”
Kött
MP gillar inte kött och de vill utreda en skatt på alla livsmedel som har en ”klimatpåverkan.” De har många vegetarianer och veganer bland sina väljare. MP nöjer sig inte med att avstå från kött själva utan vill tvinga alla andra att också avstå. Viss framgång har man haft med svaga PK-rektorer på skolor som infört ”köttfri måndag”, där även Centern varit pådrivande!

Det finns flera lysande exempel på politikers miljötänk. De ser världen genom ett sugrör och inser inte helheten och konsekvenserna av deras korkade förslag.
Etanol på mackarna, MP och Centern(C är i praktiken ett lika stort stolle parti som MP) inbillade alla, att de skulle köpa etanolbilar.
Resultat: mackdöden, alla små mackar (1500 försvann på landsbygden) hade inte pengar att bygga ut för etanol. Nu får man köra flera mil istället för flera extra kilometer, för att fylla reservdunken och landsorten urholkas.
Skatt på svenska lastbilar ”för miljöns skull”
Resultat: ännu fler utländska lastbilar, körda på olämpliga däck, tankade med sämre diesel, körda av trötta och onyktra förare. Svenska åkerier i konkurs, fler arbetslösa.


Foliehatten skäms över politiker, journalister hoppa över de grundläggande frågorna och gör bedömningar och tar beslut från en vilsen miljögrund. Men han är hoppfull, eftersom verkligheten kommer att ge oss rätt och det sannolikt blir allt svårare, att driva dessa hypoteser, även om vi ännu inte sett toppen av det värsta ännu. Detta valår visar ganska tydligt, hur desperata många snedseglare börjar bli och i takt med att frustrationen och desperationen kommer att öka hos dessa, ju tydligare kommer det förhoppningsvis att bli för den större massan. Det enda vi kan göra är ett hålla oss till och påvisa fakta och försöka förmedla detta till alla, på de sätt vi finner gör störst nytta. Inte hänfalla åt den groteska snedvridning som ”motståndarna” använder. Droppen urholkar stenen och det kan ofta vända kvickt när ”tippingpoint” är nådd.
Pointen kommer om något år, när 4-5 kärnkrafts verk har lagts ner och den svenska energikrisen är ett faktum. Med skyhöga elkostnader och med intermittent elförsörjning kommer effekten slå samhället med en käftsmäll. Vid det laget har antagligen Tyskland redan drivit upp elpriset i Europa, så när Sverige kommer och vill köpa in el, så blir det till ockerpriser.
I kombination med att nästan alla stora svenska bolag redan flyttat ut, det mesta av sin verksam från Sverige, så kommer företagsamheten i Sverige minska till katastrofnivåer. Till den medföljande accelererande arbetslöshet, kan man sedan lägga till mycket höga skatter, stora kostnader för alla klimatprojekt och flyktingmottagande. När syndarna vaknar kommer det vara på tok försent!

Många önskar att man kunde beskatta MP:s mentala miljöförstöring. Man leker med elden om man ger miljöpartister makt. 
 
Den rödgröna regeringen borde ta till sig Abraham Lincolns Gettysburgstal:
Government of the people, by the people, for the people" styre av folket, genom folket, för folket. När ser vi detta i Sverige?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar