torsdag 12 april 2018

Löfvén har glömt att berätta att han beslutade att antalet kvotflyktingar skulle öka!

Stefan Löfvéns beslut om Sverige ökat antalet kvotflyktingar från 2.000 till 5.000, har passerat ljudlöst genom SVT, MSM och även på nätet. Trots att Sverige per capita tagit emot flest invandrare fortsätter vi på den inslagna vägen. Övriga länder i EU har flyktingmottagningen minskat, medan Sverige bara minskat mycket litet!
Det kom ett önskemål från FN om Sverige kunde tänkas öka sin kvotflyktingkvot. Givetvis ”den humanitära stormakten” Sverige kan inte säga nej till en sådan begäran! Det har vi aldrig gjort. Det lilla löjliga landet skyndar sig direkt att lyda FN.
Hur gör Polen, Tjeckien och Ungern? De säger nej! Tyck vad du vill om dessa länder, men deras ledare värnar åtminstone om sina invånare först. Både Sverige och Tyskland håller på att ruttna inifrån till stor del beroende på att våra "ledare" läcker som såll.
Varför den rödgröna regeringen stirrar sig blinda på vad FN och EU begär, är obegripligt. Har inte Sverige nog med kaos och problem, så det räcker, utan man vill spä på, detta ytterligare!
Sverige är FN:s lilla kelgris och Sverige FN:s förste tillskyndare, sedan den "store" Palmes dagar. Inget land har så effektivt blivit bortkollrat och utnyttjat av det heliga FN som Sverige, så till den grad att lilla kelgrisen står inför ett inre förfall.
Det är som Löfven och S och MP lever i en annan värld. Att M
P gör det, vet alla sedan många år, men skall sossarna tillnyktra någon gång?

Ytterligare 3000 kvotflyktingar är inte mycket att bråka om kan tyckas, men det är principen och inställningen, att alltid vara till lags och reflexmässigt rätta sig för övernationella organs mening, FN och alla deras underorgan, EU och alla internationella konvolut Sverige undertecknade i en helt annan värld än den i dag och aldrig tänka på sitt eget land Sverige och dess medborgare och invånare.

Hur kom det sig, att omsvängningen i svensk migrationspolitik kunde ske så snabbt, bara på några veckor 2015? Från en ytterlighetsposition, "mitt Europa bygger inga murar" till en annan ytterlighetsposition, EU:s miniminivå enligt den rödgröna regeringen.
Sanningen är att Sverige fortfarande tar emot fler asylsökande än jämförbara europeiska länder, trots de åtstramningar som gjorts. Regeringen har återkommande hävdat, att det svenska regelverket har anpassats efter “EU:s miniminivå“, men enligt den senaste statistiken ligger Sverige snarast i EU-toppen.
De flesta hoppas att Löfvén bara får sitta fram till valet i september. Att Löfvén sitter som statsmoinister kan han tacka Alliansen för! Den skada han har ställt till med under sina fyra år, kan inte överskattas. Löfvén hoppas dessutom, att han får sitta kvar! Han verkar vara berusad av sin förträfflighet och vi får hoppas att svenska folket inte är så berusade, att de röstar fram honom!
Vi får hoppas att svenska folket har sett alla Löfvéns lögner, tokigheter och överdrifter. Om svenska folket nyktrar till, kommer det att krossa socialdemokratin för all framtid.
Varför SVT och MSM aldrig ifrågasätter eller ställer Löfvén till svars för alla lögner och överdrifter, är märkligt. Vad har Löfvén sagt och gjort som har gjort Sverige till ett bättre samhälle? Lögn efter lögn nystas upp, nu vet vi hur det var med det där kompetensregent. Löfven har gjort alla fel och lite till som statsminister, ändå låter de han hållas. De få som inte låter sig korrumperas, jagas av MSM som villebråd. Människor med integritet som inte låter sig styras av någon annans agenda, hatas av MSM och blir utfrysta och i denna gruppen kommer vi aldrig hitta Löfven, eftersom han läcker som ett såll.  
Efter att Löfven
besökte Rinkeby moské på nationaldagen 2014 så insåg de flesta, att han inte gick att lita på. Problemet är bara, att han är ännu värre än någon har kunnat föreställa sig. Hans gärning som statsminister är så usel, att landsförräderi är enda ordet som beskriver eländet. Nu verkar han också ha bestämt sig för att köra på i ännu värre stil till valdagen.
Expressen ställde den relevanta frågan: Vad hände med Ygemans mål om 80 000 utvisningar? Stefan Löfvén: Den som har fått ett nej måste lämna landet.” Men i praktiken är regeringens politik för återvändande ett haveri.
Samtidigt vill Löfvén ge "gymnasieamnesti" till 9000 afghaner som egentligen ska utvisas. Vad värre är, det är regeringen själva som spätt på problemen, genom att ta fram ett förslag som gör det möjligt, att stoppa utvisningsbeslut med hjälp av studieansökningar. Det blev ganska tydligt häromdagen i Kållered, när flera av de afghaner som skulle utvisas, hade gjort studieansökningar. Nyligen presenterades dessutom ett lagförslag som går ut på att runt 9 000 asylsökande som har fått avslag i domstol, ska få stanna ändå. Vilken tur att de flesta väljare är idioter och inte tänker när de röstar.
Det har gått lite mer än två år sedan dåvarande inrikesminister Anders Ygeman gjorde det uppmärksammade utspelet om att uppemot 80 000 asylsökande med avslagsbeslut kan komma att utvisas de närmaste åren. Kanske ska Ygeman vara glad att han har tilldelats en ny roll sedan dess och slipper konfronteras med sina tidigare självsäkra uttalanden. Verkligheten talar nämligen ett helt annat språk.

Antalet tvångsutvisningar har i själva verket minskat kraftigt från redan låga nivåer. Samma utveckling visar antalet inre utlänningskontroller. Under 2017 genomfördes bara 23 469 sådana kontroller, vilket nästan är en halvering jämfört med år 2012. Under de två första månaderna i år har antalet fallit ytterligare.
Ygeman hade kunnat bestämma att samtliga 80.000 ska fångas in och att deras huvuden ska sättas upp på pålar runt Arlanda som varning till andra okynnesinvandrare. Det hade heller inte spelat någon roll. Utan personalresurser för att göra jobbet är politiska diktat lika värdelösa som när Löfvén hytter med fingret och säger att något är ”oacceptabelt” eller ”inte okej”. För att utvisningarna ska bli av måste Sverige bygga upp en gränspolis med tusentals drivna huvudjägare. Den dag vi får politiker på plats som fattar ett sådant beslut startar nedräkningen, för de åratal det kommer att ta att bygga upp, utbilda, rekrytera, organisera och få allt att fungera vid utvisningar. Kållered är ett avskräckande exempel på hur det ser ut idag. Varför annonserar man i förväg när det skall ske?
Alliansens trovärdighet på området är knappast bättre. Som gränspolisen Jerk Wiberg påpekar i ett DN-reportage har alliansregeringen varit pådrivande i skuggsamhällets utbredning, genom att bland annat införa västvärldens mest generösa system för arbetskraftsinvandring. Alliansens misslyckande skadar förtroendet till politiken.


Nu är det upp till bevis för såväl regeringen som oppositionen(utom SD). Det finns färdiga förslag på hur gränspolisens insatser kan skärpas, genom att bland annat tillåta kroppsvisitationer och att fingeravtryck tas vid inre utlänningskontroller. Till åtgärdslistan bör även fogas skarpa krav på fler utlänningskontroller och förvarsplatser. Regeringen borde också ta bort rätten, att lämna in en ny asylansökan efter fyra år, skärpa reglerna för arbetskraftsinvandring och ta bort sociala rättigheter till så kallade papperslösa. Man bör också se över de etableringsersättningar(308/dag) som invandrarna erhåller. Enligt en rapport från Expertgruppen för offentlig ekonomi, är det inte lönsamt för invandrare att arbeta eftersom bidragen är så höga!
Ylva Johansson: ”Det skall alltid löna sig att arbeta!” Frågan är nu varför gör inte de rödgröna något att detta? Beror det på att de inte är gångbara på arbetsmarknaden och att det är sossarnas framtida valboskap?


Det är inte bara trovärdigheten för svensk migrationspolitik som står på spel. Haveriet kring återvändandet skadar även förtroendet till politiken.
Konflikten om utvisningarna kommer skärpas framöver. Sverige har helt enkelt inte politiskt kapacitet att upprätthålla den reglerade invandringen, så som det ser ut nu. Politikerna står helt handfallna inför de problem som ständigt gör sig påminda. En del verkar inse att den politiska splittringen i den här frågan, är ett stort problem för respektive block inför valet. På båda sidorna finns det partier, framförallt V, MP och C som inte vill se några åtgärder på det här området. Detta faktum kommer varje regeringsbildare från de respektive blocken, att få hantera och det lämnar öppet mål för SD i valets kanske viktigaste fråga. Med alla problem som invandringen skapar kommer frågan inte försvinna från dagordningen, under den närmaste tiden. Att Expressen driver på i de här frågorna tror jag har att göra med att de vill avdramatisera utvisningarna så att S och M ska kunna låta som SD utan att någon reagerar nämnvärt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar