måndag 13 februari 2017

Carina Bergfeldt SVT:s korrespondent i USA i Rapport ikväll 20170205

SVT:s senaste islamiserings propagandastrategi går ut på att bagatellisera systemhotet som den islamska terrorismen, en följd av den islamska invasionen, utgör mot Sverige och västerlandet.

Carina Bergfeldt, som har utmärkt sig för sitt hat mot Donald Trump, hävdade i kvällens Rapport att fler människor dödas av kor än av muslimska terrorister och ”tanten” som läste Rapport och intervjuade henne tackade för ”perspektivet!"
 
Carina på SVT har gett dumheten ett nytt ansikte!
Var ska dessa dumma påståenden sluta nånstans ?
Hur många hål i staketet har dessa människor egentligen?
 
Carina Bergfeldt , där har SVT fått fram den verkliga Donald Trump hetsaren, hennes mimik säger mer om hennes avsky mot ett annat lands President än det hon i verkligheten säger.

Hade Carina kontrollerat hur farliga kor är kanske hon insett hur korkat hennes
uttalande är.

Faktum är att kor är ganska ofarliga och det händer mycket sällan att människor dödas av kor. Enda gången en ko kan vara farlig är när hon har en kalv. Kon skyddar sin kalv och kan attackera.
Thomas Svensson, biträdande chef för landets distriktsveterinärer:
”Är du ute på sommarpromenad och närmar dig en flock med kossor och söta kalvar? Välj en annan väg. – Kor ska behandlas med respekt. Deras instinkt är att skydda kalven och då kan de gå till attack!”


Sanna historier hittade på nätet:
Kvinna med koskräck fick polishjälp!
En promenad i ett naturreservat utanför Kungälv slutade på söndagskvällen med att en kvinna fick ringa till polisen och be om hjälp.
Kvinnan var ute och gick med sin hund, när hon kände sig hotad av ett tjugotal kor som följde efter henne. För att freda sig hoppade hon upp på ett bord i kohagen, och ringde på sin mobiltelefon till polisen. Kvinnan vågade inte gå ner till de församlade korna.
Polisen kontaktade markägaren, som kom till kvinnans undsättning.

Kommentarer till detta:
Vanliga kor är snälla, men såna där ”gängkor” är livsfarliga. Speciellt efter att nåt klassiskt fotbollslag har förlorat!
Undrar om det är det gänget hon mötte...ser ut som tjurar hela bunten,jädrigt "biffiga"
Kor är nyfikna och vill se vem du är och hade du haft en ”pinne” i handen springer korna iväg fort!

Islamisk terror
År
2015 genomfördes i EU 29 islamska terrorattentat.
Antal döda: 178 antal skadade: 461. Det blir totalt 639 terroroffer.
År 2016 skedde i EU 38 islamska terrorattentat. Antal döda: 145; antal skadade: 540. Det blir totalt 685 terroroffer.

Carinas uttalande i Rapport är väl det mest korkade och idiotiska uttalande på länge, större risk att dödas av en ko än en islamistisk terrorist. Bedrövligt. Hur kan hon få vara kvar på SVT?

Undrar
varför man inte på SVT hade fått fram en lika engagerad dam som kollar upp vad Stefan Löfven och hans feministiska regering företar sig. Besöket i Iran borde gett mängder av intressanta reportage!

1 kommentar:

  1. Relativiserandet är tröttsamt. Samma med alla våldtäkter. Då heter det att nästan alla är vita män som våldtar och spöar på sin fru/sambo. Och? Bara för att grannen spöar sin sambo behöver inte min vara orolig att jag gör detsamma. Men om överfallsvåldtäkter av okänd gärningsman ökar så är det ett skäl till oro både för min sambo och grannens (om hon får gå ut). Om det dessutom verkar vara kraftig överrepresentation av män från mellanöstern som utför dessa så är det väl där krutet ska läggas? Att få svensson att sluta slå sin fru är minst lika viktigt, men de har inte med varandra att göra. Att blanda bort korten tjänar ingen på utom möjligtvis buset.

    SvaraRadera