tisdag 7 februari 2017

Polis Spingare säger sanningen och PK-media och SVT mörkar totalt!

Peter Springare, polisutredare och tidigare ställföreträdande chef för roteln för grova brott på polisen i Örebro, anmäls till åklagare sedan han i ett inlägg på Facebook talat klarspråk, om vilka som står för lejonparten av de grova brotten i Örebro.
 
Detta visar klart och tydligt att sanningen som media och politiker mörkar kommer fram i Sverige är förbjuden. Han vågar uttala sig, för att han snart går i pension.
Peters uttalande är en stor nyhet som borde vara täckt av riksmedia och riks-SVT. Men i riksmedia och riks-SVT är tystnaden total och kommer att förbli.
Aftonbladet är ingen källa. De sprider enbart fake news och förtalar folk. Det är både fegt och oförskämt att nämna 'polisen med den höga befattningen' vid namn. Namnet är allmänt känt så det är lika mycket förtal från Aftonbladets sida om inte mer.

Aftonbladet skriver så här: "Misstänkta personer hängdes ut med namn – och nu har polisen anmälts, rapporterar SVT Örebro."

SVT Örebro skriver så här: "I ett inlägg har misstänkta personer hängts ut med förnamn."
Aftonbladet skriver 'hängdes ut med namn' och SVT Örebro skriver 'hängts ut med förnamn'. Aftonbladet utsätter polismannen för förtal. SVT skriver bara trams. Men vad värre är Aftonbladet har förfalskat citatet från SVT Nyheter Örebro.

Både Aftonbladet och SVT Nyheter Örebro medverkar till att sprida Peter Springares inlägg på Facebook. Är det inte sant det han skriver så är det fake news man sprider. Är det sant så är det riktigt illa.

Att en polis uttalar sig på detta sätt, borde hela Sverige få information om. Är det någon som inte kan skratta åt ”avpixla kampanjen” som PK-media driver?
De är klart att de enda som ”avpixlas” i princip är svenskar
som av PK-media skall undanhållas sanningen.

Peter är nu anmäld för att han tar bladet från munnen. Man kan nu se att drevet mot Peter Springare även får personliga påhopp. Några anser att det är en fredagsfylla och de kräver åtal för att han säger sanningen. Sverige i ett nötskal. Det verkliga brottet är förstås att han nämner det alla vet om, men ingen skall låtsas om detta.
Kejsaren är naken!
 
Detta är det mest tydliga fallet av att Sverige inte har yttrandefrihet, utan det är locket på med allt som gäller effekterna av invandringen som våran PK-media hyllar så extremt.

Det är sådana som Jerzy Sarnecki och BRÅ som gör att demoraliseringen, förfallet och kaoset i Sverige överhuvudtaget är möjligt. Medier och politiker hade inte kunnat driva fram detta, utan stödet från den akademiska världen. Det här är väldigt obehagligt för det är precis, dessa mekanismer som möjliggjorde nazismen och Förintelsen enligt vissa bedömare.

Det tragiska är hur varje händelse blir filtrerat genom alla möjliga PK-lager. Först polisen som kan välja att mörka etnicitet eller t o m gömma sanningen i Kod 291. BRÅ som vinklar om statistiken för att vara mindre "rasistisk". Och sedan media som tiger, vinklar eller ljuger. Sanningen överlever inte länge i den miljön.

Vår demokrati har slutat fungera som den ska sedan länge. Media, SVT, polis, BRÅ, politiker osv. har ljugit och mörkat för folket. Vårt utbildningssystem har hjärntvättat oss. Ett fungerande demokratiskt system gör inte så mot folket.

4 kommentarer:

 1. Och efter 30 timmar har hans stödgrupp på FB över 100 000 följare.

  SvaraRadera
 2. 200.000 följare 2% av Sveriges befolkning

  SvaraRadera
 3. Varför tar inte gammelmedia upp detta till en sansad debatt?
  Folk kommer att tappa förtroendet helt att de kan få veta vad som händer i vanliga tidningar o tv

  SvaraRadera
 4. Vilhelm Moberg 1965 i DN

  ”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten.

  Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur."

  SvaraRadera