onsdag 15 februari 2017

SVT den nya ”vårdcentralen!

”När Henry Blomberg från Vingåker gick i pension efter att ha jobbat så länge han bara kunde började depressionen att smyga sig på. Ett tips från läkaren ledde till en enorm förändring – inte bara i Henrys liv. 

Det rådet fick Henry av sin läkare när han till slut sökte hjälp. Han fick ett tips om att besöka den lokala föreningen för integration – Mötesplatsen. 
Henry har alltid varit nyfiken på andra människor. Därför var steget att börja umgås med Vingåkers nya ortsbor inte så stort. Men Henry döljer inte att även han hade fördomar mot allt det nya han inte kände till. En skepsis som försvann med besöken på Mötesplatsen”.
 
Fantastiskt här har vi kanske ett recept för depression! Mångkultur på recept. Jaha, och vad händer om man nekar då? Indragen sjukpeng?

Det verkar vara ett genialiskt sätt att styra upp kaoset och köerna i vården. Mångkultur på recept! Och integration på köpet. Nu kan man lägga alla vårdresurser på invandrarna.

Svenskar som mår dåligt får höra: "Tyvärr, psykologen är uppbokad för ett år framåt, du får träffa en invandrare istället, det blir mycket givande för er båda." Snart på en vårdcentral nära dig. Orimligt?
Hade det varit i gamla Sverige, ja. Men i nya Sverige är ingenting omöjligt.
 
Foliehatten har redan vänner från jordens alla hörn. Självvalt och utan PK – styrning.

SVT:s agerande är nästan det värsta. Uppfostrings-TV på hög nivå. Att SVT är regeringens språkrör är ingen tvekan och det är SVT:s journalister som för politik idag.
Det märkliga är att det alltid det är fel på svenskarna. Det antydas lite snyggt att Henry var en s.k. rasist innan han nu såg ljuset i tunneln!

Säkert berodde själva depressionen på hat mot invandringen. Helt perfekt artikel för indoktrineringen.
Var får SVT:s journalister allt ifrån. Själva bor i kritvita områden långt från mångkultur, jobbar på kritvita redaktioner som hade gjort Goebbels stolt och avundsjuk. Journalisterna umgås uteslutande med vita hipsters från Södermalm på fritiden.

När och var får dessa propagandister till journalister sin dagliga dos av mångkultur? Är det när de köper falafel för 110 kr av nån 
libanes på Mariatorget?

Med tanke på hur programmen ser ut och det budskap som förmedlas i SVT behövs mängder av recept skrivas ut. Recepten medicinering är en veckas vistelse i antingen Rosengård i Malmö eller Biskopsgården i Göteborg. Skyddsväst skall ingå i garderoben!
 
Det man kan fundera på om det är en falsk historia om Henry och om denne osannolike människa någonsin funnits, är han i så fall helt unik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar