fredag 17 februari 2017

SVT larmar om en falsk nätkampanj mot Wahlström!

Förra veckan presenterade Margot Wallström Sveriges utrikespolitiska deklaration för 2017. Bland annat talade hon om Sveriges feministiska utrikespolitik och oron för Rysslands allt mer aggressiva militära agerande.
 

Vid ett tillfälle nämnde hon kort Israel-Palestinakonflikten.
”Sverige fortsätter verka för en lösning i Israel-Palestinakonflikten och tillsätter ett särskilt sändebud”!

Hennes uttalande totalsågas av Israel.
Sveriges regering har gjort extraordinära framsteg i att bringa fred över hela världen. Vi är djupt tacksamma för att deras beslut att äntligen göra slut på den här regionens sjukdom. Varför kunde de inte ha kommit tidigare”?

Nu kan man på SVT Nyheter och i "alla" tidningar läsa att Margot Wallström är utsatt för en rysk twitter attack.
 
Marcus Oscarsson skriver på sin FB-sida:
"är ett allvarligt hot mot Sveriges demokrati och valet 2018". Han menar att "några hundra" ryska troll huserar på hans FB med ryssvänliga kommentarer! Man undrar varför Oscarsson stället för att stänga av och radera de här hundratals ryska trollens kommentarer, så hade han väl kunnat sammanställa en länksamling till dem så att folk fick se kommentarerna med egna ögon?
Fantastiskt vad ryssarna kan! Dom kan ta sig in i valsystemet och manipulera valet i USA. Undrar om ryssar även kan hacka kärnvapen koderna?
Dom hackar sig in i mail system och avslöjar mail och sanningen om kriminella politiker. Varför?

Ryssen försöker misskreditera vår utrikesminister
för att hon är ”...” i huvudet. Ärligt talat lyckas inte Margit med det själv ganska bra.
Foliehatten tycker att dessa busungar till ryssar, inte hela tiden skall visa upp sanningen!

Är detta rysk propaganda mot Sverige eller är det Sveriges "etablissemangets" propaganda mot svenska folket och var finns källan till hotet mot svensk demokrati?


Löfvén är upprörd och oroad över den ryska falska nätkampanjen"!
Det är allvarligt, allt sådant är ett ingrepp i vår demokrati, säger Stefan Löfven till Aftonbladet, som var först med att berätta nyheten.
Löfvén reagerar nu skarpt på uppgiften att Margot Wallström blivit utsatt för en rysk hackerattack som sprider falska uttalanden från utrikesministern.
Margot har påstått att vita män bör kastreras!

Vill verkligen Stefan Löfven Sveriges väl? 
Han står för det sanna ordet gentemot svenska folket till skillnad från "ryss propagandan" det står ju helt klart efter denna intervju med professor Magnus Henrekson
Känn er helt trygga med Löféns ärlighet!
 
När SVT nyheter sedan larmar om en "falsk nätkampanj" mot utrikesminister Margot Wallström, bryr man sig inte om att upplysa om att falska påståenden bl.a. kan spåras till en Bonniertidskrift, men detta har observerats av Tommy Frost!

Han har kontaktat SVT:

SVT Nyheters journalister utsökta arbete.
20170215
Bästa Marit Sundström!
Är detta seriös journalistik från SVT Nyheter och dess redaktion? I så fall en mycket beklaglig avart som ansvarig chef måste åtgärda.
Med vem är det du, Marit och SVT Nyheter talar? Och vad är det vi, antar jag, egentligen får veta? Eller ska vi bara svälja och tro? Reminiscenser från skolans kyrkobesök väcks till liv.
Visar tecken på…
Kan ha startat…
Det tyder sannolikt på…
Samtidigt uppgavs landet ha…
Det bedömdes ha kapacitet…
Samtidigt uppges USA ha stoppat…
Det är oklart…
Uppger källor inom Rättsväsendet och Underrättelsetjänsten
Det finns farhågor att det kan ha varit…

Låt mig citera vår läroplan för undervisning i Samhällsorienterande ämnen där det står:
"Skolan ska bidra till att eleverna utvecklar ett kritiskt tänkande, det är tydligt framskrivet som mål i hela det svenska skolsystemet. Ett kritiskt tänkande som kan ses som själva grundbulten i en fungerande och utvecklande demokrati."

För erhålla betyget A.

"I arbetet med samhällsfrågor kan eleven med säkerhet söka, granska och tolka information från olika källor, göra adekvata källhänvisningar samt göra välgrundade och nyanserade reflektioner om källornas relevans och trovärdighet utifrån syftet."

Vart tog denna "grundbult" vägen i vuxen ålder kan jag undra?

Om du, Marit Sundström under SVT Nyheters ledning avser att fortsätta på detta sätt föreslår jag dig att du lämnar journalistyrket och fortsätter din karriär via en Nyhetsblogg för djärva anonyma källor, antagande, gissningar och rykten. En blogg är ju något du själv bekostar.

Under tiden ska jag fila på en begäran till den nye Generaldirektören för UKÄ om att han/hon snarast se över undervisningen på Enheten för journalistik, medier och kommunikation och föreslå att Institutionen/Enheten även ser över inträdeskraven.

Är öppen för ditt och SVT Nyheters svar.
Mvh
Tommy Frost
Delges:
Ulf Johansson
Jan Helin
Hanna Stjärne


Jämför detta larm från svenska ambassaden, Aftonbladet och SVT med ett uttalande av samma Margot Wallström som stod att läsa i Bonnier Tidskrifter Icon - 2012-02-23.

Margot Wallström i exklusiv intervju i Bonniers Tidskrifter Icon!
Inte bra Stefan Löfvén, att du missat vad din Margot har sagt!
Saxat från Icon där Margot Wallström svarar så här
om sitt FN-arbete med att bekämpa sexuellt våld i konflikter:

"Allt dessa kvinnor gör är att försöka leva. Varför ska de drabbas av denna ondska? Då får man ibland bara lust att gå ut och slå ner någon. Man får primitiva tankar. Kastrera dem! Ge kvinnorna skjutvapen!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar