lördag 18 februari 2017

Feministjuntans ledare Löfven har varit i Iran!

Det är sällan man har sett feministjuntans ledare Löfven se så lycksalig ut på någon bild som när han står tillsammans med Irans högste ledare ayatolla Ali Khamenei.

Juntaledaren verkade trivas alldeles utmärkt i ayatollans sällskap. Han och hans ”sjalett damer” som utan några protester underkastade sig islam och sharia genom att ta på kvinnoförtryckande klädsel med slöja. Löfven kunde gott stanna kvar i Iran där han och hans falska feminister hör hemma! Feministragatorna är så uppkäftiga här på hemmaplan.
I Iran
låter de sig hunsas av en iransk mulla. Mullan dikterar för dem hur de ska klä sig! Han underlåter sig ens inte att skaka hand med dem!
För
Mullan är kvinnor defekta varelser! Det har hans profet sagt!
Bilden av de kuschade feministragatorna på besök i Teh
eran en ömklig syn!

Men att regeringen åker på ”handelsresa” till Iran har väckt kritik. Iran klassas av många bedömare som en religiös diktatur. Antalet avrättningar är bland de högsta i världen och det finns ett mycket stort antal politiska fångar i landet. Kvinnor diskrimineras och homosexuella kan straffas med döden."

Så skriver AB om Iran
- Löfven ser inga problem!
Ann Linde säger att Sverige har tagit upp mänskliga rättigheter upprepade gånger i diskussioner med Iran. Men hon ser ingen konflikt i att bedriva handel i ett land som bryter mot mänskliga rättigheter eller tillämpar dödsstraff. Ann Linde ser inga problem.
På hucklad handel är trots allt något helt annat än att svara om man blir tilltalad. Det finns rötter och sen finns det
nötter.

Den symboliska handlingen att klä ut sig som påskkärringar är så fruktansvärt respektlöst mot Sveriges befolkning.

Löfven mådde nog inte så värst bra under middagen! Dom hade ju placerat svenska flaggan på bordet !
Jaha, ja då var det rasistiskt och främlingsfientligt och döds-knarkar-nazistiskt att ha åsikter om den feministiska regeringens underkastelse enligt den socialdemokratiska feministiska ministern Ann Linde.

Statsministern kommenterar AKB:s opinionssiffror och Wallströms ryska kärleks tweets. Inget är för litet för vår statsministers uppmärksamhet. Han hade till och med kollat tjeckisk webb-tv och visste att en barnboksförfattare uttryckt sig konstigt. 
Mannen med järnkoll - Stefan Löfven.

Egentligen kan man undra, hur står järnkoll han har?
Löfvén är mycket upprörd och oroad över den ryska falska nätkampanjen"!
Det är allvarligt, allt sådant är ett ingrepp i vår demokrati, säger Stefan Löfven till Aftonbladet, som var först med att berätta nyheten.
  
Löfvén reagerar nu skarpt på uppgiften att Margot Wallström blivit utsatt för en rysk hackerattack som sprider falska uttalanden från utrikesministern.
 
Margot har påstått att vita män bör kastreras!

Löfven tyvärr är detta helt sant!

Margot Wallström har i en exklusiv intervju i Bonniers Tidskrifter Icon påstått  detta! 
Saxat från Icon där Margot Wallström svarar så här om sitt FN-arbete med att bekämpa sexuellt våld i konflikter:

"Allt dessa kvinnor gör är att försöka leva. Varför ska de drabbas av denna ondska? Då får man ibland bara lust att gå ut och slå ner någon. Man får primitiva tankar. Kastrera dem! Ge kvinnorna skjutvapen!" 

Löfvén för ditt ryktes skull, anser Foliehatten att du skall be ryssarna om ursäkt för att du anklagat dem på helt falska grunder och du borde ha bättre koll vad din s.k. utrikesminister säger. Hon är ökänd för alla sina märkliga uttalanden!

Det egna kryperiet inför det iranska prästerskapet och det episka sveket av allt vad feminism heter, kommenterar han dock inte. Inte ens husorganet öppnar munnen. Parallellen till förortens kvinnoförtryck är tydlig. En socialdemokrat håller sig med dubbla måttstockar.

Lilla knähunden MP jamsar med och tror man fick feministiska stilpoäng på ett iscensatt foto. Jovisst, den som läser AB och DN tror det också.
 
Två besök i Saudiarabien visar att även svenska drottningen kuvas lika lätt, medan den kvinnliga tyska försvarsministern är rakryggad!
Medans regeringens sändebud till Iran är "påslöjad" så är MSM här hemma "avslöjad."
 
Ska man ta seden dit man kommer? Då borde hijab i Sverige förbjudas. Michelle Obama reste obeslöjad till Saudi, men så kräver jänkare inte heller att folk i burka ska ta av sig den när de sätter fot i USA.
Alla
människor är jämlika, utom vissa som är mer jämlika.

Löfvens besök i Saudiarabien och Iran visar på total kapitulation. Utan strid! Avskyvärt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar