fredag 24 februari 2017

Morgan Johansson tar till ”storsläggan” mot SD!

 Morgan Johansson tog till ”storsläggan” i gårdagens SVT Rapport, men även i artiklar har han tagit till hårda ord om SD:s publicering om situation i Sverige i utländsk media.
 
Den svenska regeringen gick på torsdagen till hårt angrepp mot Sverigedemokraternas partiledning efter debattartikeln i Wall Street Journal där SD:s partiledare Jimmie Åkesson och gruppledaren Mattias Karlsson beskriver Sverige som ett land med kraftigt stigande kriminalitet på grund av invandringen.
 

Morgan Johansson:
Nu har vi alltså nått till den punkten då Sverigedemokraterna medvetet skadar Sverige genom att ljuga om oss i internationell media. Det är nytt lågvattenmärke att de sprider dynga om Sverige på det här sättet. Bilden man målar upp är att Sverige är ett särskilt våldsamt land och att utsattheten för brott är internationellt sett hög och det är faktiskt fullkomligt fel. Det är faktiskt tvärtom. Vi har en väldigt låg utsatthet för brott .”


Det man kan fundera över är vem det är som sprider ”dynga” och uppenbart felaktiga uppgifter! Politiker som Morgan Johansson borde vara den som arbetar för Sveriges bästa och han är beroende av att vi tror att de gör sitt bästa. Tyvärr använder Morgan sin ondska för att kunna behålla sin status och sina förmåner. Det enda medel han har tillgång till, är lögner, manipulationer och undanhållande av sanningen. Han talar om för oss att vi i befolkningen inte förstår att SD bara ljuger och svartmålar Sverige. Han sår tvivel och missnöje och splittrar befolkningen för att kunna bibehålla makten.

Vårt land förtjänar något bättre! Vi är inte betjänta av all denna ondska som Morgan visar!


Morgon Johansson har alltid haft svårt att förhålla sig till verkligheten och när sanningen är en verklighet, kan han inte hantera den!

Han ljuger medvetet när han säger att överrepresentationen försvinner när man rensar för socioekonomiska faktorer, uppenbart felaktigt som också har konstaterats av BRÅ. Det är riktigt illa när en företrädare för en svensk regering far med sådan uppenbara osanningar. Det viktigaste verkar vara att skydda varumärket Sverige och den totalt havererade integrationen, oavsett vad som sker i landet. Illa!
 

Morgan Johansson:
”Att inte redovisa totala fakta är också ett sätt att ljuga. Det vill säga att förtränga sånt som talar för den motsatta bilden, det är också ett sätt att förleda. Det är precis det man gjort.”

Undrar om Herr Johansson är medveten om att detta var gårdagens absolut roligast och avslöjande svar.
Är
det inte precis vad hans parti har gjort de senaste åren och inte SD?
Att många är högutbildade som kommit till Sverige från krigsdrabbade områden, för att dölja att de knappt har grundskoleutbildning!
Inte tillåta härkomstland i brottsstatistiken
Våldtäktsstatistik
Tafsare på festivaler, för att nämna några få..
 


Dagens politiker och polisledning tillsammans med etablissemanget har inget intresse i att lösa något problem med "integrationen", eftersom de förnekar att något sådant problem existerar. Det som skadar Sverige är om man försöker lägga locket på och förminska problemen vi har. Det är Sverige fientligt om något. Att lyfta våra problem till internationell nivå är det bästa vi kan göra för Sverige.


Men detta kommer åtminstone att resultera i en enorm prestigeförlust för det svenska etablissemanget, samt påtryckningar och ifråga sättningar från omvärlden. En psykologisk faktor helt enkelt.

Det har länge varit superviktigt för våra politiker och medier att Sverige glänser och se bra ut inför omvärlden. Regeringen vill så gärna framhäva hur fantastiskt det är med solidaritet, öppna gränser, öppna hjärtan, o.s.v, trots att allt detta håller på att sänka landet i ett oåterkalleligt fördärv.

Nu badar kaos-drabbade Sverige i strålkastarljuset.
Politiker som aktivt medverkat för att förstöra vårt land, står nu med byxorna neddragna.

Det viktigaste är att vi kan påbörja en ärlig diskussion utan störande inslag av folk som gör allt för att strypa debatten - Morgan Johansson och hans regering!

Tänk att
Morgan kan fortsätta neka till koppling mellan ökad invandring och ökad kriminalitet. Diskussionen mellan Peter Springare och Leif GW Persson borde varit en ”kyrkklocka” som ringt oavbrutet i Morgans öra – men icke!
 
Morgan borde ge BRÅ i uppdrag att göra en ny undersökning så vi får slut på spekulationerna.
Även om alla vet hur det kommer det kommer sluta.
 

Det man starkt kan fundera över är om regeringen har kapat Sverige och styr det som extremister med landsförrädisk agenda, så är det inte alls fel att blåsa i hornet och söka hjälp utifrån.
 

I Sverige löser politikerna inga problem. Man sticker huvudet i sanden och låtsas att dom inte finns, allt omskrivs som allvarliga problem och de är utmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar