tisdag 8 maj 2018

Feministernas tunghäfta om våldtäkter!

Antalet sexbrott och gruppvåldtäkter har stiger skyhögt i statistiken. Anmälda våldtäkter har gått upp ca 500-600% sedan 1975. I en enkät säger 300% fler tjejer att de utsätts för fler sexbrott än för 10 år sedan. Ökad anmälningsbenägenhet i all ära, men var är alla privilegierade medel- och övremedelklass feministkvinnor i denna debatt. Det hörs inte ett knyst från deras sida, med tanke på hur många röster som kom fram i #Metoo debatten! Påståendet att just feminister inte säger ett "pip" om våldtäkter måste väl anses vara århundradets störst skämt i dessa tider av #Metoo och deras kamp, för att få igenom samtyckeslag, en konstant debatt kring sexuellt våld och "mäns våld mot kvinnor" och #Metoo ägnar sig endast åt utstuderad härskarteknik, genom att kollektivt skuldbelägga alla (vita) män.
Problemet för feministerna är, att de aldrig har brytt sig om vanligt kvinnofolk. Dagens och Sveriges feminister vill bara skydda invandrare. De vill ha pengar och makt. 10 miljarder drog #Metoo kampanjen in. Massor av manliga chefer fick gå och det kommer en ny lag som ska skicka fler män i fängelse, utan att passera gå. Plus att de får en reklamavdelning, för den svenska radikalfeminismen för åtskilliga miljoner kronor.

De flesta "feminister" har ingen susning vad feminism betyder. De inser inte att feminism inte är politisk rörelse, utan social rörelse för jämställdhet. De har mage att utge sina personliga och politiska värderingar för en feministisk norm. Vägar att uppnå jämställdheten och många är annorlunda, beroende på vilka perspektiv man har. Därför kan man vara feminist och rasist eller feminist och republikan lika så vänsterpartist.

Man kan börja med att göra skillnad på FI och politiska partier som har feministiska åsikter, precis som ni gör skillnad på en nationaldemokrat, socialdemokrat och demokrat! Det feministiska etablissemanget och dess stövelfolk är svåra, att försöka resonera med. De har köpt idén om "patriarkatet" och med den att alla kan förändras med samma recept. Det har ingen som helst betydelse att Sverige har genomgått flertalet frihetsrevolutioner för kvinnors del och att det kommer hit människor från avvikande kulturer, där ingenting liknar vår överhuvudtaget. Likväl står alla stadigt på ruta ett i etablissemangets sociologiska förändringsschema. Inte ska det göras skillnad på folk inte.

Mitt i allt så menar feminister, att kultur och normer är det som är mest avgörande för hur människor formas, kulturen och normen råkar dock vara unisont bland män världen över. Det är så att huvudet går i baklås. Det enda dessa blåtoffsade kvinnorna klarade av var att skapa, var en häxjakt med #Metoo rörelse. Där nu efterskalvet slår tillbaka med stämningar.
Att en häxjakt utan legala grunder brakar in i väggen, var allt annat än konstigt. Däremot tystnaden på de riktiga problemen i samhället är mycket märklig.
Man måste nästan börja undra om gemene kvinna inte kan se problemen eller om det handlar om att man nu är utmattad och inte orkar efter att man hakat på toffsarnas kamp som visade sig inte vara kvinnornas kamp.
Vi kan åtminstone konstatera att det inte gått speciellt bra för varken en feministisk regering eller blåtoffsade feminister i det stora hela. De har förstört mer än de hjälpt till. Förutom att vi andra nu har bra förståelse för deras missnöje mot vita män. Varje generation verkar ha sin
sektmentalitet och sina egna mass hysterier. Nästan varje gång står fakta mot en grupps känslor och det tar liksom inte slut förrän de får en virtuell örfil som svar.
Radikalfeminismen är den feminism som många kvinnor svalt omedvetet och okritiskt? Den vilar på den falska dikotomin förtryckande patriarkat/ förtryckta kvinnor. Man har lånat Marx koncept och bytt ut ett par komponenter. Vad Marx ville göra var inte enbart att beskriva hur samhället fungerar, utan också förändra det. Det har radikalfeminismen tagit till sig, men det handlar inte enbart om materiell omfördelning utan primärt om att rasera vad de upplever vara ett fadersvälde, kampen ska föras mot alla män, mot den toxiska maskuliniteten. Om man medger att det finns grader i helvetet, bra/dåliga män, så riskerar hela teorin att falla som ett korthus.

Ökningen av våldtäkter beror på import av män med sunkig uppfostran och kvinnosyn. Aftonbladet har träffat Sam och Reza som dömts för gruppvåldtäkt: ”Ingen har berättat för mig hur det sexuella livet fungerar." De kom till Sverige med inställningen att unga män kan överfalla och våldta flickor, pojkar och kvinnor om och när dom vill.

Om man önskar en konstruktiv lösning, kan man börja med att:
”Vi” lär MENA-kulturerna hur man uppfostrar gossar och beter sig mot kvinnor? Det är ett ”projekt” på några generationer.
De svenska feministernas beröringsskräck för gruppvåldtäkter följer en obehaglig och enkel logik. Feminister = oftast vänster = hatar SD/gillar invandring = blunda för att gruppvåldtäkter är direkt kopplat till invandring = blanda istället bort korten och påpeka snusförnuftigt att det minsann är män som gruppvåldtar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar