fredag 4 maj 2018

Polletten har trillat ner för sossarna om problemen med våldtäkter!

Regeringen ger 3,7 miljoner kronor till RFSU för sexualupplysning riktad mot nyanlända från länder med en annan syn på sex och samlevnad än Sverige. Det rapporterar TT. Socialminister Annika Strandhäll beskriver syftet med kampanjen som ”oerhört angeläget.”

Ett
det är ett slag i luften och symbolpolitik. Det kommer inte att förändra ett skit. Hur kan sossarna tro att muslimer skall ändra sin syn på kvinnan och vad hon är till för? För muslimerna är kristna kvinnor "trash" som man kan ”knolla.” Finns flera vittnesbörd om detta i svenska domstolar. Man ändrar inte på deras tro genom sexualupplysning. Det här är ett hat mot svenskar och framförallt kristna eller icke troende sådana. Enligt sossar och moderater så är det män som begår sexualbrotten. Mer skattepengar i sjön då.

Det är helt otroligt att det skall behöva ta över 30 år, för sossarna att upptäcka och erkänna, att Sverige har haft en asylinvandring från länder som har en annan kvinno- och sexualsyn? Det är inte förrän 2018 som sossarna agerar och säger, att det är fel att våldta och trakassera kvinnor?

Nu satsar man 3,7 miljoner på sexundervisning, eftersom detta med våldtäkter blivit ett enormt stort problem som man tidigare inte velat erkänna. Paniken är enormt stor hos sossarna eftersom tidvattnet har vänt. Parodin är stor då man lägger över 3 miljarder på 9000 med urusel sexualkunskap som eventuellt får stanna, för att sedan lägga 3,7 miljoner, för att berätta för dom att deras sexualsyn är urusel.

Idag har alla invandrare
tillgång till en smartphone. Kan de inte hitta upp sånt själva? Dessutom är det rasistisk att ta för givet, att de saknar kunskap och inte kan inhämta kunskap på egen hand.

RFSU saknar fullständigt förutsättningarna att lära dess människor sex och samlevnad. I värsta fall späder hbtq-aktivistiska tramskurser på deras hat mot svenskar och deras sexualitet vilket kan skapa mer sexuellt våld. Perversa svenskar kan man väl våldta, de verkar ju helt vrickade..

Kan det vara så att RFSU har övertygat någon som sitter på pengar, att pytsa ut lite till åt deras aktivistorganisation. Gratis försörjning, är målet för RFSU.
Uppdraget borde R
FSL fått istället. RFSL har väl knappast några tabu, när det gäller sex. Om RFSL fått uppdraget istället hade man kunnat slå två flugor i en smäll. Avbryt SFI-undervisningen och skicka in en dragqueen, som förklarar, att både bögeri och samtycke vid sexuella interaktioner, är något dom får dras med, när de valde Sverige som sitt nya hem. Vad ska broschyren heta den här gången då? Hur du våldtar med stil?
Annika Strandhäll säger också: "Vi kan konstatera att en del av de kvinnor som finns i den här gruppen med nyanlända kommer från samhällen där det råder helt andra normer, lagar och regler." Man kan fundera i vilken värld denna minister lever i! Andra regler och normer i ett muslimskt samhälle? Man häpnar!
Hoppas RFSU gör ett bättre jobb än Socialstyrelsen.
Socialstyrelsen producerade en video som de flesta trodde, skulle handla om kvinnors rättigheter att säga nej till sex, ha sex med vem de vill, P-piller och abort. Men filmen som Socialstyrelsen producerade är inget annat än en onanivideo (här) som uppmuntrar att testa olika sorters ställningar och hål.

Annika Strandhäll och de andra i regeringen borde studera hur ett muslimskt samhälle fungerar, innan de kastar mer pengar i sjön.
Majoriteten av muslimerna tycker att Sharia-lagar är bra.
Några exempel på vad som är tillåtet och inte tillåtet enligt Sharia:
Månggifte. En man får gifta sig med fyra kvinnor så länge han behandlar alla lika. Kvinnor får endast gifta sig med en man.
Barnäktenskap. Enligt Sharia är det tillåtet för en man att gifta sig med en kvinna då hon nått puberteten. Detta legitimeras av att Profeten Muhammad fullbordade sitt äktenskap med flickan Aisha då hon var 9 år. Modernare uttolkare av Sharia anser dock att även den ”mentala mognaden” måste tas med i beräkningen och inte bara tiden för den biologiska puberteten.
Utomäktenskapliga sexuella förbindelser är förbjudna. Straffet är hundra piskrapp enligt Koranen. Enligt vissa tolkningar av Sunni kan äktenskapsbrott beläggas med dödsstraff.
Skilsmässa är tillåtet, men ogillas av Gud. Mannen har rätt att villkorslöst ta ut skilsmässa medan kvinnan endast får skilja sig under vissa villkor.
Vårdnaden av barn efter skilsmässa går till modern fram till dess att barnen är i sjuårsåldern. För äldre barn tillfaller vårdnaden fadern. Gifter kvinnan om sig förlorar hon automatiskt vårdnaden.
Mannen har rätt att fysiskt tillrättavisa sin fru om hon ”beter sig upproriskt” på ett sätt som exempelvis riskerar att leda till skilsmässa. Det är endast tillåtet om den fysiska handlingen innebär att skilsmässa kan förhindras.
Arvsrätten innebär att en kvinna i regel ärver hälften så mycket som en man. En syster ärver hälften så mycket som sin bror, då en förälder avlider. Det kan finnas vissa undantagsfall då en kvinna ärver lika mycket eller mer, än en man, men under de vanligaste förhållandena (barn som ärver föräldrar) får männen dubbelt så mycket. Detta motiveras med att mannen har ett större ansvar att försörja familjen.
Att lämna
Islam ses som förräderi och skall bestraffas med döden. Kvinnor och minderåriga kan i vissa fall undantas från dödsstraff. En vanlig tolkning i modern tid är att dödsstraffet för avfällingar enbart gäller i muslimska länder.
Stöld skall bestraffas genom att ena handen amputeras.
En kvinnas vittnesmål är i vissa fall bara värt hälften så mycket som mannens i domstol.
Sverige och västvärlden har fått ett problem med Sharialagarna som det inte kan hantera.

1 kommentar:

 1. Jag heter Anna Erickson från Stockholm - Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en av mina lyckligaste dagar i mitt liv att dela med dig här hur jag fick min sanna kärlekspartner tillbaka. Dr. Oduduwa hjälpte mig med magiskt kärleksförtryck för att få min ex pojkvän tillbaka efter två års separering han är hemma till mig. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp av honom genom att kontakta honom på: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Dr.Oduduwa har också begåvade krafter för att lösa kärleksförhållandet som följer; .....
  Love Magic spell för att upptäcka ny sann kärlek.
  * Magic Spell älskar att gifta sig i tid och vara lycklig.,
  * Love Spells, Win-Back Ex-älskare.
  * Magi för framgång och marknadsföring.
  * lycklig charm - BUSINESS STAR. Tillväxt i företagens ekonomi.
  * avdelningar - SKYDDSHAK. Skydda dig mot kidnappningar och mördare.
  * förbannelse upplösning, frihet från generation caurses.
  * andlig rening. Frihet från mardröm. Frihet från "dålig dröm"
  * fertilitetsmagi - Var gravid och föd ditt eget barn.
  skicka meddelande för att få en omedelbar lösning på varje äktenskap / förhållande hjälp; (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera