torsdag 17 maj 2018

SD utklassar alla på sociala medier!

MSM har upptäckt att SD äger nätet och det börjar bli en rejäl panik hos vänstern! Vänsternätverket Skiftet har i en debattartikel i Expressen framfört, att FB skall ta bort SD från deras sidor!
De skriver: ”
Om inte propagandamakare regleras bort från våra flöden blir detta ett valår där högerextrema medier kommer få historiskt stort inflytande över det redan skadeskjutna politiska samtalet. Att Facebook och Google ”ser över” sina algoritmer är inte bra nog.”

Inför valet har alla partier sagt, att de ska satsa mer tid och pengar på sociala medier i årets val. Aftonbladet har gjort en granskning som visar att SD slår alla med hästlängder. SD:s sida på Facebook är större än alla andras partiers.
Oavsett vad man tycker om SD, så är de totalt överlägsna på sociala medier. Det räcker att kolla detta på sociala medier, så är det ju rätt uppenbart.

Det är framför allt Aftonbladet, men även Expressen som de senaste dagarna har skrivit en rad artiklar om SD:s totala dominans på social medier. Man beklagar sig över, att det kan och bör få stor påverkan på valet i september och man kontakter olika PR-byråer, för att förstå detta.

En bra förklaring är, att det kan vara en naturlig reaktion på att SD inte har "tillåtits" diskutera i riktiga forum, då vänder sig missnöjda anhängare till nätet, där yttrandefriheten fortfarande råder i större utsträckning, än i svenska skräptidninga
r!
Svensson har blivit förbannad över, att MSM och SVT inte skriver och visar sanningen, utan vinklar allting. Dessutom har i stort sett all MSM tagit bort sina kommentarsfält! Sanningen från Svensson ville inte PK-Media se. Svensson har insett att M + S förstört landet med understöd av MSM och SVT. När Svensson sedan insåg, att SD har haft rätt hela tiden, trots all smutskastning. När sedan M+S sedan kopierade SD:s förslag rakt av och försöker få saker och ting att låta som om det var deras egna förslag, då är gränsen nådd för Svensson. På sociala medier däremot, kan Svensson fortfarande få uttrycka sig fritt! Svensson är också förundrad över att Sverige, förstöras kulturellt på något decennium!

MSM och politiker har svårt att inse, att det handlar om vanligt folk och att det mer eller mindre är en revolution som är på gång. Folk är fruktansvärt frustrerade över, att politikerna inte bryr sig om vad svenska folket tycker. Revolutionen är inte vare sig något partiarbete från SD eller några PR-byråer. Revolutionen är från folkdjupet och svenska folket som inte vill ha massinvandringen från MENA och Afrika. Svenska folket har i flera opinionsundersökningar klart sagt ifrån, att de vill ha en totalt stoppad asylinvandring och hemsändande av stora massor av dom som kommit hit. Trots folkviljan fortsätter invandring som vanligt. Ifjol beviljades 135.000 och de tre första månaderna i år 40400 PUT.

Det är inte heller svårt att förstå, att det är en nackdel för SD, att inga av de stora tid
ningarna gillar SD. Hela Sveriges massmedia är tokvänster, 52/54% MP hos SVT/SR. Svenska folket har samtidigt ett enormt misstroende mot MSM och SVT. SD inser att man tjänar minst lika mycket på, att vara en tydlig motståndare och fiende mot och till dessa. På de sociala medierna är det främst den förda invandrings- och integrationspolitiken som kritiseras. Dessa kritiker är sannolikt främst SD, men inte nödvändigtvis alla. Dessutom bör det tas i beaktande, att SD:s övriga frågor, inte alls förefaller ha samma grundmurade stöd i de sociala medierna. Dessutom är dessa kanske inte alltid för SD, de kan lika gärna vara mot de andra partierna, en etablissemangskritik.
Intressant är att Björn Söder har sagt, att det är en gräsrotsrörelse och att SD hade varit ett mycket litet parti, utan Internet och alla som helt ideellt engagerar sig för partiet. Att SD blivit så stora kan förklaras med, att de har ett så starkt stöd och driver rätt frågor, samtidigt som man attraherar dessa gräsrötter, sympatisörer och väljare.


SD har från starten hela tiden motarbetats, vilket tvingat sympatisörerna att engagera sig mer, läsa på mer och ta för sig mer på egna initiativ. Det har byggt upp SD, starkt på nätet. Foliehatten har studerat vad som händer på nätet och ser att det främst är en gräsrotsrörelse. Många anser att SD borde kunna ta ännu mer plats på nätet, med snygga och väl fungerande sidor. Att SD blivit så stora på sociala medier, är typiskt för partier som verkar i dåliga demokratier. MSM och SVT har varit maktens eko och de har på alla sätt försökt tysta SD. SD kan tacka Gud för Internet, där det fria ordet kan sägas fritt.

Det är oerhört intressant med SD:s totala dominans på sociala medier. De har verkligen lyckats skapa en digital folkrörelse. Precis som vänsterpartiet Podemos i Spanien och Lega i Italien. Sociala medier är brett ett forum, där partier bör finnas, för att få genomslag för sin politik, men det är helt avhängigt av gräsrötter. Något som sossarna eller andra partier idag saknar på social media.  Vänstern är de sedan länge, ingen gräsrotsrörelse. Väldigt få bedriver vänsterpropaganda om dom inte får betalt för det. Varje gruppering, varje utspel, varje ny "rörelse" som poppar upp på vänsterkanten har som syfte att på något vis jacka in parasitsnabeln i bidragsfontänen. Det handlar om att berika sig själv.

Det handlar heller inte bara om nätet, utan om verkligheten och att en mycket stor andel av svenska folket idag röstar på och stödjer S
D. Folk tycker som partiet i de viktigaste frågorna och framförallt invandringspolitiken. Att detta avspeglar sig på nätet är inte så märkligt, då allt fler syns på sajter som Facebook och Youtube.  Dessa personer är helt offentliga och tydliga med, att dom röstar på och sympatiserar med SD.

För några dagar sedan passerade SD gränsen på 200.000 som gillade SD:s FB-sida. Tillströmningen har varit otroligt stor bara senaste dagarna, för bara någon dag sedan låg sidan på 195.000. Tusentals tillkommer varje dag just nu.
Samma sak med medlemstillväxten, där S
D nu har en bra bit över 30.000 medlemmar och i Stockholm, gått från klart under 1000 medlemmar till närmare 4000 medlemmar.
I flera opinionsundersökningar får SD cirka 20%. Man räknar med att cirka 7 miljoner har rätt att rösta i valet. 20% motsvarar cirka 1,4 miljoner röster. 200.000 gillande av SD:s hemsida motsvarar cirka 15% av rösterna!
Med tanke på gillande på FB och medlemstillströmningen, kan nog SD se framemot ett kanonval som kommer att rita om den politiska kartan rejält!

1 kommentar:

  1. Rättar dej lite hatten ,,, sd har ingen total dominans på Internet ,,, folk som är pålästa har fått upp ögonen för afs , som sätter fingret på det som är fel i sverige ,,, nämligen globalismen o korruptionen , detta avfärdar sd som konspirationsteorier
    Det är synd att sd ändrade sin politik , många ovetande väljare kommer att gå på detta ,,, synd

    SvaraRadera