lördag 12 maj 2018

Sverige är som ett rasistiskt inferno enligt Svenska FN-förbundet!

Ibland tappar man hakan av förvåning och detta är ett sådant tillfälle! Svenska FN-förbundet: ”Sverige är ett land fullt av "hatbrott" och "rasistiskt våld" mot invandrargrupper.” I en rapport kritiserar FN-förbundet Sverige för att så kallade rasistiska organisationer ännu inte har förbjudits. FN kräver att Sverige snabbt vidtar kraftiga åtgärder mot "hatet."
 

Det hade varit mycket intressant att få reda på vilka personerna som ligger bakom den här "FN-rapporten?" Det var ett tag sedan man hörde något från Henrik Arnstadt! Citaten i rapporten är skrivna på ett sådant sätt, att det är en vrål extremist av hans kaliber som står bakom detta! Rapporten är en fullständigt surrealistisk läsning. Det är en fullständigt galen beskrivning av situationen i Sverige Är detta är en beställd rapport, frågan är av vem?

Dessutom har Svenska FN-förbundet "den godheten", att ta med vänsterextremister som får uttala sig. Givetvis förstår alla, att de är extremt kritiska mot hur, fruktansvärt rasistiskt Sverige och svenskar är. Det får alla varningslamporna att ringa värre än "Hesa Fredrik" och får trovärdigheten att falla ner till marken ännu hårdare. En lämplig åtgärd är att Sverige omedelbart drar in de villkorsfria transfereringar av pengar till FN. Sverige är väl det enda land som inte har några villkor.


FN har inte varit här och samlat in information själva, utan en del information, har de förmodligen fått av svenska staten. Det är  absurda anklagelser som tas upp i dokumentet. Rasprofilering av poliser, förmodligen menar de registret över ”Romer” som polisen hade! Det var en lista som tog upp familjeförhållandena som misstänkta hade!


Denna rapport i överlag är verklighetsfrånvarande och det finns många guldkorn. De skriver: " att Sveriges terroristlagar på ett oproportionerligt sätt har utformats mot muslimer medan "neonazistiska" brott inte utreds som terror."Är det inte tvärtom?

Att romer avhyses från sina olagliga ockupationer av privatägda mark ses som rasism. Mörkhyade nekas vård i Sverige på grund utav deras hudfärg. Det roligaste sparas till sist, journalister är rasister! Just detta är inte bara rolig, men också väldigt avslöjande. I deras värld är en fri press en styggelse, för den kan ju komma med "fel" åsikter.De som har författat den här rapporten, hatar verkligen Sverige och svenskarna. De har satt på sig offerkoftan och på ett många gånger luddigt sätt anklagar Sverige, för enorm diskriminering och hat emot minoriteterna i Sverige. Hela rapporten andas vänster aktivism. Svenska folket har hjälpt otroligt många "flyktingar" och på det här sättet är, tacket, ifrån aktivisterna och FN. Det kostar på att få en plats i säkerhetsrådet. Om Sverige är ett så rasistiskt land enligt rapporten, varför kommer det ändå så många migranter hit? Det kan man ju fråga sig. De borde artikelförfattarna fråga sig, hur det kan komma sig?


Men vad bra att de skrev den, nu vet vi vart vi har FN och hur lite deras konventioner betyder. Det borde också vara en signal till alla, att det är dags att vi själva börjar bestämma över hur vi ska leva. Varken FN eller EU har något att göra här och ska inte diktera termer till oss.

Att FN anklagar Sverige för rasism kan man tycka är ett osmakligt skämt, men det visar bara ytterligare en gång att globalisterna med flit håller på, att förvandla Sverige till ett mångkulturellt helvete. Det vi ser utspela sig i Sverige idag, är inte påhittat av våra egna politiker. Men de har varit dumma nog att gå på lögnerna eller så har de blivit mutade. Svenska folket är försökskaniner i ett experiment som man vet, kommer att gå åt helvete. Det är ännu ett steg närmare en global totalitarism . Förbjuda "rasistiska" organisationer? Varför inte förbjuda muslimska organisationer?


FN lider av stora trovärdighetsproblem och med denna rapport sjönk den till en absolut bottennivå. I takt med att USA har tagit större och större avstånd från FN och muslimska länder får ett allt större inflytande där, så kan vi kallt räkna med Sverige kommer att få den här sortens kritik från den organisation som FN har blivit idag. När FN till och med delar myten av anlagda asylbränder. Är det fake news FN sammanställer i sina rapporter? Den moskébrand som verkligen hypades upp och till och med fick statsministern att uttala sig, visade sig efter polisens fulla utredning, att det inte var något brott bakom. Då har statsministern med offentliga Sverige gått ut i demonstration mot rasism och hat. En moskébrand i Malmö, låg en man som sympatiserar med IS bakom.

FN gav klartecken till att skicka Libyen till stenåldern, kanske man skall vara lite försiktig med att kasta sten på andra. Särskilt som man inte hade några problem att be Sverige bistå med, att förvandla det visserligen problematiska Libyen, till ett totalhavererat kaos.
 
Eventuella små brister i Sverige är en fis i rymden jämte övergrepp som detta. Alla välgörenhetsorganisationer och FN-organ behöver faktiskt berätta för oss som vill vara schyssta länder hur de egentligen tänker sig, att världens problem skall lösas med vår hjälp. Att kräva att ett litet land med 10 miljoner infödda skall hjälpa till genom att öppna gränserna och straffa alla infödda som protesterar, är inte ens i närheten av realistiskt och framförallt inte framtidssäkert.

Hade vi haft en
statsminister värt namnet och inte en ”svammelpelle”, så hade han svarat hårt och tydligt att detta är trams och ett angrepp på vårt land.
Skulle inte bli det minsta förvånad om han gör typ tvärtom - han gör avbön och lovar bot o
ch bättring till FN-guden. FN känner till att Löfvén är svagare än svag och kommer att dra alla växlar detta.


Tillägg:
Hanif Bali:

"Rapporten om muslimers situation har inkommit från organisationen ”Swedish Muslims in Cooperation Network”. Bland författarna hittar vi många kända namn:
Fatima Doubakil, Helena Hummasten, Rashid Musa, Zaynab Ouahabi och Mohamed Temsamani.
Samtliga kända extremister och terrorapologeter eller med känt samröre med sådana, Doubakil bjöd exempelvis in Munir Awad på ett seminarium i Riksdagen med hjälp av Mehmet Kaplan - några månader innan SÄPO grep honom för ett planerat terrordåd mot Jyllands-Posten. Helena Hummasten är svärmor till Awad. Rashid Musa, Zaynab Ouahabi och Temsamani tillhör samtliga i kretsen kring SUM, Ibn Rushd och Stockholmsmoskén - de fakto muslimska brödraskapets utpost i Sverige."

1 kommentar:

  1. FN-förbundet; Sverige har inget att göra med FN.
    En ren vänsterorganisation som namnsnyltar på FN.
    Fast det visst väl Du förstås redan?

    SvaraRadera