söndag 20 maj 2018

Husby in på bara skinnet i SVT!

SVT, Aktuellt skall ha beröm, när de för några dagar sedan, ägnade nästan hela programtiden till, att försöka belysa de problem som Husby har med invandring, utanförskap, parallella strukturer och kriminalitet.
Lotta Bouvin-Sundberg
hade nog inte kopplat in hjärnkontoret, när hon sa spontant säger: "det är väldigt få svenskar här ute!" Hon insåg snabbt sin stora fadäs eller fick hon order i hörsnäckan, att försöka rätta till detta. Nu kom ännu en groda: "alla som bor i Sverige är ju ändå svenskar!" Varför hon kände sig tvungen att haspla ur sig den kommentaren står skrivet i stjärnorna. Det tillförde absolut ingenting till diskussionen, tvärtom drog hon ett löjets skimmer över hela programmet. Lottas uttalande är så typiskt för SVT och det är därför de har så dålig trovärdighet.
Det blev riktigt roligt lite senare, när invandrarna inte håller med Lotta. Varför envisas hon då, med att kalla alla svenskar? De är ju inte ens kulturella svenskar, då skulle områdena inte se ut som de gör. Det Lotta inte heller förstår, att hon ses för det mesta som en fiende av ungdomarna i området. Hon är en företrädare för det samhälle som i deras ögon har misslyckats med att erbjuda dem en framtid(vilket det har). 

De som varit i Husby säger, att det känns som man hamnar på en marknad från Mellanöstern. Går man in på biblioteket, är personalen de enda svenskarna. Det som gör Husby svenskt, är att det ligger inom svenskt territorium. Inget mer.
Det som också är fascinerande är att man fick med en ex-kriminell. Han jobbar nu som ungdomsledare. Det visar, att man leva rövare och sedan landa ett jobb som ungdomsledare? Han är nu en förebild för de unga i området. Det tillhör kapitlet läran om proportioner i ”hjärntvätten.” Allt bekostat av staten! En svensk kan aldrig bli lika god, vara en så bra förebild som en icke-svensk!

Det blev riktigt roligt från kolgrillen, när en somalier som först satt i bakgrunden som inte fattade, att han var där som statist och endast skulle sitta där och hålla tyst. Sedan försökt han föra ett samtal med den mer normalbegåvade polisen som biter sig i tungan och bara nickar med. Man riktigt ser hur polisen tänker "men håll käften, vi är i sändning nu!"

Att just Sverige har misslyckats så fruktansvärt med integrationen, är att vi inte har ställt några som helst krav på att de som har kommit hit, ska anpassa sig till det svenska samhället. Politikerna har inte heller ställt några krav på, att vi svenskar ska anpassa oss efter muslimerna.
När hörde ni senast en svensk politiker säga, att det vore bra om svenskarna lärde sig mer om muslimsk historia
och arabiska?
När hörde ni en politiker säga att unga tjejer i Sverige måste lära sig, att anpassa sitt eget beteende, så att de inte utsätter muslimska män för onödiga frestelser och försätter muslimerna i situationer, där de inte kan låta bli att våldta.
De här frågorna har aldrig ställts till svenska folket och svenskarna har aldrig tvingats fråga sig själva, hur mycket de är villiga att offra och anpassa sig efter alla muslimer som flyttar hit. Under lång tid tvingades svenskarna inte heller att verkligen ställa sig frågan hur mycket invandring de egentligen vill ha. I stället invaggades svenskarna i tron på att en jättestor muslimsk invandring till Sverige inte skulle kosta oss svenskar någonting.

Svenska folket
har av politikerna fått höra att invandring är bra, berikar och räddar våra pensioner. Svenskarna har för det mesta försökt fortsätta som om ingenting har hänt, trots att den demografiska förändringen helt och hållet saknar motstycke i svensk historia. Faktum är, att väldigt många svenskar egentligen tycker rätt illa om invandrare, åtminstone när det gäller invandrare i grupp. Fast det där är ingenting som de flesta svenskar vill erkänna för andra människor och knappt ens för sig själva.

Detta betyder att många invandrare har flyttat hit och förväntat sig att bli mycket väl mottagna. I stället har de snart begripit, att svenskarna inte gillar dem. Många invandrare har då svarat med, att bygga upp sina egna parallellsamhällen, där k
lanhövdingar bestämmer allt. Då är det inte heller så konstigt om invånarna i dessa parallellsamhällen blir arga och hotfulla, när politikerna klampar in i deras värld och försöker ta över, genom att försöka förklara för invandrarna, hur de ska bli en del av det svenska samhället.
De bekymrade svenska politikerna har svarat med, att ösa mer och mer och mer pengar över parallellsamhällena, för att invandrarna ska bli mindre arga på oss svenskar, att de skall integrera sig! Politikerna inser inte att det bidragsregn de håller på med, är totalt verkningslöst. Det förlänger bara områdets struktur.
De senaste decennierna har vi tagit emot väldigt få flyktingar. De är bara ekonomiska lyckosökare som våra myndigheter gett stämpeln flyktingar. Problemet är att vi fortsätter med massinvandringen. I år kan vi redan se att det kommer mellan 75 000-105 000 obehövda sk flyktingar och anhöriginvandrare. En del prognostiserar fler än så. Först och främst måste inflödet gå ned mot 0. Nu måste vi försöka reda ut denna katastrof som 7-klövern skapat. Efter detta så kan vi diskutera reformer/åtgärder. Danmark har en hel del bra vi kan kopiera.
Politikerna har inte förstått att allt fler svenskar har börjat inse att den enda politiska lösningen som finns på Sveriges invandringsproblem är återvandring och ett totalstopp. Integration/assimilering på politisk väg funkar inte, med det enormt stora antalet invandrare vi har tagit emot.
Steg ett, stryp all migration. Steg två, skicka hem de som ska ut. Steg tre, inför New York-modellen. New Yorks seger mot brottsligheten är världskänd. I Sverige kallar vi metoden för nolltolerans och förknippar den med hårda straff för minsta förseelse.

I den efterföljande debatten efter direktsändningen debatterade Ygeman och Åkesson om behovet av fler poliser och trygghet. På något sätt är det synd om Ygeman, eftersom han har en trubbig retorik och han var uppgiven på förhand. Åkesson hade fritt spel mot ett mål!
Idag finns det ingen svensk politiker som klarar av att debattera med Åkesson, utan att behöva ta till diverse smutsigheter. De blir så avklädda och ställda av Åkessons retorik!


2 kommentarer:

 1. Kan inte vara så svårt för åkesson att vinna övef någon som har fel hatten
  Afs har enligt mej en mycket bättre politik inriktad på hemresor för invandrare , sen vågar afs prata om korrumptionen i svensk politik , det hör du aldrig åkesson nämna ,,o varför skulle han hugga av handen som föder honom ?, globalismen är en konspirationsteori enligt Sverigedemokraterna ,, nato går även det an för sd , att kritisera mediaägandet i sverige går inte , det gjorde hagvall , hon sparkades ut av sd direkt fast hon hade rätt ,,, att opålästa väljare ine har genomskådat sd kan jag förstå , men att du hatten inte skulle begripa det jag påstår är en gåta ,, vill du vara snäll o förklara för mej hur du tänker ,,,, kan du det tror du ,,,
  Det är ju inget fotbollslag vi håller på hatten , det är ju vilket parti som ska rädda sverige vi ska hålla på
  En förklaring hur du tänker ,,, vet inte om du får ersättning av sd ,, är det så

  SvaraRadera
 2. Roligt att vi reagerade på samma utsaga från Lotta Bouvin.
  Studsade till först en gång.. sen ytterligare vid den lätt patetiska "räddningen"...

  SvaraRadera