onsdag 2 maj 2018

Pajkastning mellan S och M om invandringen – vem är värst!

Nu är pajkastning i full gång mellan S och M. Vems fel är egentligen massinvandringen? S klagar på att M inte gjorde tillräckligt för att stoppa vansinnet under Reinfeldt. M kontrar med att S borde se sin egen roll i stället för att försöka skriva sig ur historien.

Nu har Göran Persson hoppat in för rädda det som kan räddas för S. Han är uppväxt och fostrad i "rörelsen." Han är inte dummare, att han förstår vart det lutar för S, i det kommande valet och att Löfvén är en fullständig katastrof. Valet kommer att bli S sämsta val sedan 1911, då det var stora begränsningar i rösträtten. Nu gäller det "partiet", då är Sverige och svenskarna irrelevanta och att invandringen och alla dess konsekvenser, är den stora frågan kan en idiot begripa.

Göran Persson(GP) i Aftonbladet: ”Totalt misslyckad migrationspolitik!” GP säger det som ingen politiker vågar säga! Tänk om det nu börjar rasa en debatt i MSM och SVT inför valet, om vems fel det egentligen är, att Sverige öppnades upp för oreglerad bidragsinvandring från tredje världen.

Tur är har vi bra statistik att luta oss mot. Trots Reinfeldts försök att byta ut svenska folket, lyckades han bara få in 268 689 asylsökande 2007 – 2014, medan Löfvén lyckades få in  273 117 på tre år (2014-17). Totalt har 712 352 sökt asyl 2000 - 2017. Trots idogt letande verkar det som om anhöriginvandringen (apropå ankarbarn) inte är inräknad i siffrorna. Då pratar vi om över 2 miljoner under 17 år! Inte undra på att allt håller på att braka samman i Sverige!

GP hartt till hård attack mot Fredrik Reinfeldt och hans ”öppna era hjärtan” tal från förra valrörelsen. GP menar att Alliansregeringen stod för en totalt misslyckad migrationspolitik som Sverige kommer lida av under många år. Dessutom hade inte Reinfeldt inte några som helst konsekvenser i åtanke, det fick bli som det blev.
Göran Persson: ”Vi har fått bekymmer som vi kommer behöver slita med i ganska många år. Det kommer att kosta pengar. Alliansen misskötte dessutom försvaret och kriminalpolitiken."

Göran Persson. ”Vi har tagit ett så stort ansvar de senaste åren så vi klarar inte mer nu. Nu är det arbetskraftsinvandring som gäller. Det är bara att jämföra med de nordiska länderna så ser du vilken politik de har valt. Jag tror att vi i Sverige tar tre gånger så många asylprövningar som de andra nordiska länderna gör tillsammans.”
 
Det var tuffa ord och inga visor från den tidigare statsministern. Reinfeldt målas inte längre upp som den barmhärtige samariten som öppnade upp Sverige för "flyktingar!" Istället har han orsakat Sverige stort lidande och stora kostnader som vi kommer tvingas dras med lång tid framöver. Reinfeldt har bedrivit en "misslyckad" politik. Inga godhetsberöm, inga hyllningar.

Minnet hos GP är tydligen mycket kort eller som Tino Sanandaji noterar: ”Göran Persson har alltid varit hal som en ål och en slipad populist. Totalt opålitlig.”

Foliehatten får hjälpa GP att friska upp hans minne. GP har glömt bort att han godkände en flyktingamnesti efter lite utpressning från MP.
2015 tyckte Göran Persson
i Expressen att Reinfeldts flyktingpolitik var bra för ekonomin.

Nu till den verkliga höjdaren från GP i Aftonbladet 2015. Han 1:a maj talade i Södertälje: "Att det går bra för Sverige beror på invandringen och det är anledningen till att Sverige klarat sig bättre än övriga Europa." GP gick även i sitt tal till angrepp mot vinsterna i skolorna.
GP i Aftonbladet 2016: ”Min grundläggande uppfattning är att den invandring vi har till Sverige är en del av den förklaring vi har till att det går så bra för Sverige.”

För bara några år sedan var invandring bra för Sverige och nu har Göran Persson i sitt 1:a maj tal gjort en total omsvängning och han säger nu: ” Totalt misslyckad migrationspolitik.”

Lita aldrig på en politiker, de ljuger, ändrar sin åsikt när det passar dem och de tror att folk ska lita på dem. Göran Perssons förtroendekonto är precis Löfvéns, för länge sen grovt övertrasserade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar